پر کردن اوقات فراغت با فضای مجازی آسیب زا است

خبرگزاری شبستان:یک جامعه شناس گفت: خیلی از نوجوانان و جوانان هزینه رفتن به کلاس و تفریح کردن را ندارند به همین دلیل اوقات فراغت خود را در شبکه های اجتماعی پر می کند که آسیب های اجتماعی زیادی دارد.

امان الله قرایی مقدم، جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره ی اوقات فراغت نوجوانان در تابستان گفت:غنی و پرکردن اوقات فراغت تنها مخصوص جوانان نیست.بعد از انقلاب صنعتی و خدمت گرفتن تکنولوژی اوقات فراغت انسان ها زیاد شده است.

 

وی افزود: به همین دلیل کشورهای توسعه یافته به فکر غنی کردن و پرکردن مردم افتادند و شرایط آن را فراهم کردند.

 

این جامعه شناس با بیان اینکه از آنجایی که نوجوانان و جوانان آینده ساز جامعه هستند دولت ها توجه بیشتر به آنان دارند گفت: غنی و پرکردن اوقات فراغت از لحاظ جنسیتی و سنی متفاوت است.

 

وی تصریح کرد: نمی توانیم آن تفریحی که برای دختر تعیین می کنیم برای پسران نیز تعیین کنیم.باید برای اقشار مختلف برنامه های متفاوت و متناسب با آن را باید داشته باشیم.

 

قرایی مقدم بیان کرد: پرکردن اوقات فراغت یعنی چت کردن و در فضای مجازی سرگرم شدن است اما غنی کردن یعنی  برنامه ریزی داشتن و وقت را به بطالت نگذراندن است.

 

این جامعه شناس خاطر نشان کرد: دولت باید با هزینه کردن و فراهم کردن امکانات اوقات فراغت نوجوانان و جوانان را غنی کند چراکه اکثریت از قشر پایین جامعه هستند و نمی توانند هزینه ای کنند.

 

قرایی مقدم بیان کرد: خیلی از نوجوانان و جوانان هزینه رفتن به کلاس ها و تفریح کردن را ندارند به همین دلیل اوقات فراغت خود را در شبکه های اجتماعی پر می کند که زیان های بسیاری زیادی دارد و می تواند آسیب هایی اجتماعی زیادی را در برگیرد.

 

وی یاد آور شد: جامعه شناسان می گویند اگر یک دلار در راه غنی کردن اوقات فراغت جامعه صرف کنیم بیش از هزار دلار سود می بریم در کشور ما اینگونه نیست تنها به ورزش فوتبال برای افراد خاص توجه می کنند.

 

قرایی مقدم  تصریح کرد: باید هر وزارت خانه ای برای کارمندان و خانواده های آنان امکانات فراهم کند.نمی توانیم بگوییم جوان باید اوقات فراغتش پر شود و کلاس های رایگان برای آنان برگزار کنیم.

 

کد خبر 551439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha