محسن شاه حسینی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش پرورش استان کرمانشاه، به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت:هدایت تحصیلی پیش درآمدی برای هدایت شغلی است اگر هدایت تحصیلی درست انجام شود باعث پرکاری، بالارفتن کیفیت کار، خلاقیت و توسعه ملی می شود.
وی با اظهار اینکه هدف اکثر افراد برای ادامه تحصیل دست یابی به شغلی مناسب است، افزود: یکی از ضروریات دستیابی به شغل مناسب، برخورداری از هدایت تحصیلی صحیح است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش پرورش استان کرمانشاه، بیان کرد: هر دانش آموز در زمان انتخاب رشته باید ۶۵درصد نمره هدایت تحصیلی را کسب کند.
وی اظهار کرد: از ۱۰۰ درصد نمره ایی که برای انتخاب رشته هر دانش آموز وجود دارد ۳۰درصد آن مربوط به آزمون سنجش علاقه و استعداد، ۳۵درصد معدل گیری دروس اختصاصی پایه اول تا سوم متوسطه اول، ۱۰درصد نظر دانش آموز، ۱۰درصد نظر مشاور، ۵ درصد دیگر مربوط به نظر اولیا و ۱۰درصد به مباحث دیگر اختصاص دارد.
شاه حسینی، با اشاره به اینکه گرایش اکثر دانش آموزان بیشتر به سمت رشته های پزشکی و مهندسی است، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت های نظام اشتغال و آموزش پرورش ۶۵/۷درصد دانش آموزان می توانند در رشته تجربی، ۱۱/۳درصد در رشته ریاضی و فیزیک و ۲۱/۵درصد در رشته کار و دانش جذب شوند.
وی در پایان با اشاره به اینکه رشته های نظری جز رشته هایی هستند که فقط با کسب مهارت و تخصص ثمربخش می شوند، گفت: عدم وجود کار آموزی در رشته های نظری یک خلع آموزشی است و باید دروسی که آزمایشگاه و کارگاه نیاز دارند از امکانات آزمایشگاهی بیشتر استفاده کنند.
نظر شما