امنیت خاطر خانواده ها از جمله مزیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در برنامه های اوقات فراغت است

خبرگزاری شبستان: سرپرست دبیرخانه کانون های مساجد استان کرمان مزیت کانون ها به دلیل اتصال آن به مساجد را نسبت به دیگر متولیان بحث اوقات فراغت؛ در دسترس بودن، مردم نهاد بودن فعالیت ها، احساس امنیت خاطر خانواده ها، کم هزینه بودن فعالیت ها و ... برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدجواد ابراهیمی، سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد، امروز(24 خرداد)در جلسه هم اندیشی اعضاء ستاد نظارت و هماهنگی بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با اشاره به وجود 609 کانون در شمال استان، افزود: 50 درصد کانون ها شهری است و 130 کانون در شهرستان کرمان وجود دارد که 80 باب آن در مرکز استان است.


وی مساجد را از باسابقه ترین تشکل های محوری در برنامه های اوقات فراغت دانست و مزیت این مکان های مقدس نسبت به دیگر متولیان بحث اوقات فراغت؛ در دسترس بودن، مردم نهاد بودن فعالیت ها، احساس امنیت خاطر خانواده ها، کم هزینه بودن فعالیت ها و گستردگی و تنوع برنامه ها در مساجد دانست.


سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اظهار داشت: هدف از تشکیل این جلسه، هم افزایی و بسیج کردن منابع و اثربخشی بیشتر برنامه ها است.

 

محمد علیزاده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم در این نشست، اوقات فراغت را موضوعی دائمی دانست که باید در طول سال به آن پرداخته شود و افزود: طی سالیان گذشته هم در این زمینه برنامه ریزی شده و ورزش و جوانان محوریت می کرد و موضوع اوقات فراغت، متولی خاص می خواهد.

 

وی با اشاره به اینکه اوقات فراغت، بحث عمیق و ریشه ای است؛ گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از آنجا که یک دستگاه فرهنگی و رسانه ای است از طریق بخش های دیگر ورود می کند که آموزشگاه های آزاد هنری و موسسات فرهنگی و هنری از جمله آنها است اما حوزه ویژه ای که نگاه خاص هم به آن داریم کانون های فرهنگی هنری به دلیل مردمی و مسجدی بودن آن است.


علیزاده با تصریح به اینکه بخشی از هنرمندان متعهد می تواند از بدنه مساجد باشد و پراکندگی کانون ها{امتیاز دیگری است}ادامه داد: کانون های مساجد، پایگاه هایی است که می تواند در اختیار دستگاه ها و نهادهای مختلف قرار بگیرد و بکارگیری ظرفیت متقابل کانون ها و دستگاه ها باعث بهره مندی بیشتر و تاثیرگذاری بیشتری در بحث اوقات فراغت است.


وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه هیچ آمار رسمی و مدونی در بحث اوقات فراغت{تعداد افراد تحت پوشش برنامه های این طرح} وجود ندارد؛ گفت: جلسه ای با دستگاه هایی که پایگاه آنان مسجد است از جمله تبلیغات اسلامی، اوقاف، بسیج، کانون های مساجد برگزار شود و این ظرفیت بزرگی برای هم افزایی است تا برنامه ریزی و تعامل برای جلوگیری از موازی کاری هم انجام شود.

کد خبر 550820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha