به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روزنامه هندی دیلی اکسرسیور، «کایلاش ساتیارتی» در افتتاحیه انجمن جایزه صلح نوبل 2016 که تحت نظارت موسسه نروژی نوبل در شهر مینیاپولیس آمریکا برگزار شد، گفت اسلام به معنای صلح است. صدها آیه از قرآن کریم به صلح، عدالت، آزادی و برابری اشاره دارد.
ساتیارتی که به همراه «ملاله یوسف زی» دختر پاکستانی مشترکا جایزه صلح نوبل 2014 را دریافت کرد، در این انجمن در خصوص واکنش شدید علیه مسلمانان و لفاظی علیه آنها توسط برخی از سیاستمداران و همچنین اقدام علیه پناهندگان از ترس اینکه تروریست ها می توانند در میان میلیون ها نفری که از درگیری در کشورهایی مانند سوریه و عراق فرار کرده اند باشند، سخن گفت.
ساتیارتی 62 ساله گفت: مایه تاسف است که تعداد انگشت شماری از مردم اسلام را دستکاری می کنند و برای تحقق اهداف خودخواهانه سیاسی خود آن را بدنام می کنند در حالی که مسلمانان سراسر جهان سفرای بشریت و صلح هستند و مردم در کشورهای شهامت صحبت کردن در مورد حقیقت را از خود نشان داده اند.
او افزود: تعداد انگشت شماری از مردم در حال دستکاری دین هستند و برای این کار حتی به شست و شوی مغزی جوانان دست می زنند.
او گفت: همه ما می دانیم که چگونه داعش و همه این گروه های تروریستی تلاش می کنند اسلام را بدنام کنند. ما با این نوع از گرایش و عمل مخالف هستیم و آن را دستکاری اسلام می دانیم.
برنده جایزه نوبل تاکید کرد که کودکان بیشترین آسیب را از بحران بی سابقه پناهندگان می بینند. هیچ کودکی نمی خواهد به یک پناهنده تبدیل شود و هیچ کودکی تا به حال مسئول جنگ، شورش و یا درگیری نبوده است. اما کودکان بدترین قربانیان هستند. آنها مجبور به پناهندگی هستند. ما نباید بیش از این آنها را قربانی کنیم.
او از کشورها و شهروندان آنها خواست تا از پناهندگان استقبال کنند و بر اساس اقدامات تعداد کمی که تلاش دارند تصویر اسلام را لکه دار کنند، تصمیم نگیرند.
او تاکید کرد من قاطعانه می گویم که هر در، هر مرز، هر خزانه و هر قلبی باید برای کودکان پناهنده باز باشد چرا که همه این کودکان صرف نظر از مذهب، ایمان و کشورهایشان، فرزندان ما هستند.
نظر شما