باید کاری کنیم دختران از هویت جنسی خود رضایت داشته باشند

خبرگزاری شبستان:معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ادبیات ویژه دختران در کشور کم کار شده است گفت: باید کاری کنیم دختران از هویت جنسی خود رضایت داشته باشند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محی الدین بهرام محمدیان، در نشست خبری امروز 16 خرداد که در ساختمان سازمان پژوهش و برنامه ریزی برگزار شد، با ابراز تاسف به کم کاری در حوزه ادبیات ویژه دختران گفت: ادبیات ویژه دختران در کشور کم کار شده است.

 

وی افزود: قهرمان سازی دختران کم تولید محتوا شده است به طوری که آن قدر که از شهدای مرد مطلب داریم از شهدای زن مطلب نداریم.

 

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: باید کاری کنیم دختران از هویت جنسی خود رضایت داشته باشند و از قهرمانان دختر نیز مطلب زیاد وجود داشته باشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین محمدیان تصریح کرد: نمی توانیم کتاب های درسی را با توجه به دختران و پسران تفکیک کنیم برای نمونه نمی توانیم ریاضی یا فیزیک دخترانه یا پسرانه داشته باشیم اما می توانیم برخی از آموزش ها را ویژه سازی کنیم.

 

وی بیان کرد: کتاب های درسی محدودیت های خاص خود را دارند و همه چیز را نمی توان در این دروس وارد کرد.

 

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی با اشاره به کاهش ساعت آموزشی درس دینی گفت: کسانی که این بحث ها را مطرح می کنند تنها به دوره متوسطه توجه کرده اند در صورتی که از ابتدایی تا متوسطه تنها یک ساعت کاهش درس دینی را داشته ایم  و دروس تاثیرگذار دیگر را اضافه کرده ایم و تمام کتاب‌های درسی و فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در نظام تعلیم و تربیت دینی را دنبال می کنند.

 

 

وی با بیان اینکه خانواده ها از دانش آموزان انتظار بار سنگین آموزشی را نداشته باشند گفت: کلاس‌های تقویتی و کنکور نه تنها به آموزش آنها کمک نمی‌کند بلکه به تربیت آنها نیز آسیب وارد می کند.

 

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی خاطرنشان کرد:  آموزش ادبیات و زبان‌های قومی در آموزش و پرورش مطرح است که اینجا دو مقوله  مطرح است یکی آموزش خود زبان و دیگری آموزش به زبان است که در قانون اساسی به آن اشاره نشده است، باید شورای نگهبان قانون اساسی را تفسیر کند که آموزش به زبان فارسی اتفاق افتد یا غیر زبان فارسی باشد اما اینکه به زبان آن منطقه آموزش دهسم نیاز به سیاست‌گذاری دارد که باید توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان مستشار رهبر معظم انقلاب پیشنهاد داده تا اجرا شود.

 

وی تصریح کرد: پشتوانه زبان فارسی زبان‌های قومی است و به دنبال آن هستیم آن را وارد مرحله آموزش کنیم و برای نمونه نمی‌‌خواهیم زبان آذری یا گیلکی را تنها به دانش آموزان آذری زبان و گیلکی زبان ارایه دهیم  بلکه می‌خواهیم سراسری آموزش دهیم.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان در باره  اقتصاد مقاومتی در کتاب‌های درسی، گفت: از زمان نامگذاری سال شکوفایی و نوآوری، اصلاح الگوی مصرف  مباحث اقتصادی ما رویکرد مقاومتی گرفت.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر 600  نکته در کتاب‌های درسی همانند مفاهیم اقتصادی شامل تولید، کار، مصرف،‌مصرف بهینه، انرژی تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر،‌ پس‌انداز،‌ انرژی نو، بانک و بیمه را وارد کتاب های درسی کردیم.

 

 

کد خبر 548897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha