به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، نشست توجيهي برنامه هاي سال 95ويژه خانه هاي نور كانون هاي فرهنگي هنري مساجد مازندران با حضور مديران مسئول خانه هاي نور، محمدفوقي مسئول ستادهماهنگي و نظارت بركانون هاي مساجد استان و كارشناس آموزش و پژوهش اين كانون ها در سالن كنفرانس اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي ديار علويان برگزار شد.
محمدفوقي، مسئول ستادهماهنگي و نظارت بركانون هاي مساجد مازندران در اين نشست با اشاره به اهميت فعاليت قرآني از تريبون مساجد در قالب خانه هاي نور، عنوان داشت: اگر قرآن به صحنه زندگي بشريت ورود پيدا كند بسياري از مشكلات و آسيب هاي اجتماعي مرتفع خواهد شد.
وي به آيه 52سوره فرقان اشاره كرد و گفت: خداوند رسول گرامي اسلام حضرت محمد مصطفي(صلي الله عليه وآله وسلم) را به جهاد كبير امر نمود كه مراد از اين جهاد، مبارزه فكري، فرهنگي و اعتقادي است تا باورهاي ديني مردم تقويت شوند.
فوقي باتاكيد اينكه فهم و عمل به قرآن بايستي براي مقابله با جنگ نرم مورد توجه فعالين مساجد باشد، اظهار داشت: بسياري از مشكلات جامعه به خاطر فاصله با قرآن است.
وي با بيان اينكه سياستمداران ايران، سوريه و لبنان را اژدهاي خاورميانه مي دانند و با جنگ هاي داخلي در سوريه و لبنان تلاش ضربه زدن به ايران اسلامي دارند، خاطرنشان كرد: شهداي خان طومان حق بزرگي برگردن ما دارند و ما رسالت سنگيني در برابر آنها داريم.
فوقي با اشاره به اينكه رونق فعاليت هاي مسجدي يكي از مهمترين روش هاي پاسداري از خون شهدا مي باشد، گفت: مساجد بنا شدند تا قرآن و آموزه هاي ديني در بين مردم رواج يابد.
وي با بيان اينكه عده اي به جاي نورگرفتن از قرآن دنبال پول گرفتن از اين كتاب آسماني هستند، برلزوم رونق فعاليت هاي قرآني به همت خانه هاي نور تاكيد كرد.
فوقي با تاكيد اينكه رونق فعاليت هاي قرآني در مساجد به معناي كم رنگ شدن محافل قرآني در خانه ها و ديگر اماكن نيست، اظهار داشت: تبليغ معارف ديني بايستي از پايگاه مسجد صورت گيرد.
وي با بيان اينكه بسياري از فعاليت هاي قرآني منحصر به روخواني، صوت و لحن شده و كمتر به معارف قرآن توجه مي شود، افزود: براي ترافيك تهران ساعت ها مهندسين گردهم جمع مي شوند اما براي رفع معضلات اجتماعي كمتر وقت صرف مي شود.
فوقي از ماه رمضان و اوقات فراغت تابستان به عنوان فرصت مناسبي جهت آموزش معارف قرآني ياد كرد و گفت: نهضت فهم قرآني در دستور كار كانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان لحاظ شده است.
وي برلزوم تشكيل هسته هاي پژوهشي در 71خانه نور استان تاكيد كرد و تصريح كرد: اگر گروه هاي پژوهشي در مساجد شكل بگيرند و واكاوي نسبت به فعاليت هاي قرآني انجام شود يقينا ارائه راه كارهاي خوبي براي ترويج قرآن و انس بيش از پيش مردم با اين كتاب آسماني خروجي اين هسته هاي پژوهشي خواهد بود.
فوقي به مهجوريت قرآن اشاره كرد و بيان داشت: به فرموده امام علي(عليه السلام) بايد مواظب باشيد تا ديگران در عمل به قرآن از شما سبقت نگيرند.
نظر شما