به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، امام جماعت و مدیر مسئول کانون شهید محمد رحیمی در این ویژه برنامه که امروز (۱۲ خرداد) در مسجد جامع روستای کلهرآباد برگزار شد، اظهار کرد: مسجد محل سجده گاه، محل عبادت و راز و نیاز است به همین منظور در هر شهر و روستایی مسجد مرکز امور فرهنگی و دینی است.
ماموستا فواد علی ویسی، با بیان اینکه مسجد پایگاهی ارزشمند در راستای تعالی و سازندگی جامعه دینی است، افزود: زندگی حقیقی در پرتو قرآن شکل می گیرد و لازم است کلام وحی در تمامی ابعاد زندگی ما وارد شود.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت قرآن کریم در زندگی انسان ها، افزود: قرآن کریم این کتاب الهی ما را به استوارترین راه ها، راهنمایی می کند و انسان ها را از بسیاری از مشکلات رهایی می بخشد.
امام جماعت مسجد باقر خان وکیل سنندج نیز در ادامه گفت: مسجد به عنوان کانون توحيد، مرکز انسان سازي، مکتب معرفت، پايگاه ايمان و هدايت و ترويج فرهنگ ديني و سنگري براي دفاع از دين، حريت، انسانيت و مبارزه با ظلم و مناسب ترين جايگاه برای اجرای دستورات الهی است.
ماموستا عبدالرحمن عزیزی با اشاره به اهمیت خواندن قرآن در زندگی تاکید کرد: ما باید بتوانیم فرهنگ و معارف قرآن را در بین نسل جوان ترویج دهیم.
وی بیان کرد: آموزش قرآن به کودکان و نوجوانان و برگزاری محافل انس با قرآن موجب مصون نگه داشتن جوانان از آسیب هجمه های فرهنگی می شود.
این ماموستای اهل سنت با اشاره به اهمیت قرآن کریم در زندگی انسان ها، افزود: قرآن کریم این کتاب الهی ما را به استوارترین راه ها راهنمایی می کند و انسان ها را از بسیاری از مشکلات رهایی می بخشد.
گفتنی است در ادامه این مراسم چند برنامه مولودی خوانی اجرا شد و والدین افرادی که موفق به ختم قرآن شده بودند، اهالی روستا را به صرف نهار دعوت کردند.
در پایان مراسم ۱۶ خواهر عضو کانون لوح تقدیر و گواهی ختم قرآن را دریافت کردند.
نظر شما