خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: در علم پزشکی برای مداوای یک بیمار، روشهای متعددی از جمله دارو درمانی، جراحی و روان درمانی وجود دارد؛ که در این میان دارو درمانی به عنوان متداولترین شیوه در تمام دنیا شایع است و رشته داروسازی، رشتهای است که در همین زمینه با بیماران و مردم مرتبط میگردد. همچنین یک داروساز در صورت ناموفق بودن رژیم دارو درمانی باید علل عدم موفقیت را بررسی کند. از همین رو میتوان گفت رشته داروسازی بخشی از علوم پزشکی است که در رابطه با تولید و ساخت دارو، بررسی وضعیت دارو در بدن انسان و موجودات زنده و میزان تأثیر دارو در سلامت جامعه و کم کردن بحرانهای بیماریزا نقش ایفا میکند.
بنابراین گزارش، طب و داروسازی از جمله کهن ترین و ریشه دارترین علوم و فنون در ایران است که این علم در سالهای پس از انقلاب اسلامی رشد و پیشرفت چشمگیری داشته است. در قبل از انقلاب شرکت های داروسازی در ایران بیشتر آلمانی و آمریکایی بودند اما پس از انقلاب شرکت های ایرانی جای آنها را در این عرصه گرفتند. در حال حاضر نیز از جمله بخش های مورد توجه برای سرمایه گذاران می باشد چرا که ایران در نقطه اتصال خاورمیانه، آسیا و اروپا است و این موقعیت جغرافیایی خاص کشورمان را به مرکزی مناسب برای ترانزیت دارو تبدیل کرده که مورد توجه سرمایه گذاران این حوزه است این امر موجب شده به تازگی یک شرکت دانمارکی یک سرمایه گذاری 80 میلیون یورویی در صنایع دارویی انجام دهد.
این گزارش می افزاید: ایرنا در این رابطه به نقل از دانی انان، سفیر دانمارک در تهران در دیدار با 2 نفر از معاونان فرهنگی و اجتماعی و توسعه مدیریت منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در بیرجند نوشته است: "فعالیت و سرمایه گذاری در صنعت دارو یکی از زمینه های همکاری 2 کشور است. تعدادی از شرکت هایی دانمارکی فعالیت های اقتصادی خود را در ایران آغاز کرده اند. شرکت های دارویی دانمارک علاقمند برای فعالیت بیشتر در ایران هستند و یکی از شرکتهای مهم دارویی دانمارک 80 میلیون یورو در صنایع دارویی ایران سرمایه گذاری کرده است.
روابط 2 کشور به بیش از 80 سال می رسد و در سال های آتی شاهد همکاری های گسترده تر تهران و کپنهاک و نیز عرضه بیشتر کالاهای ایرانی در دانمارک خواهیم بود. در حال حاضر زعفران تولیدی خراسان جنوبی در دانمارک عرضه می شود. در دوره تحریم حجم مبادلات 2 کشور کاهش داشت. پس از موفقیت مذاکره هسته ای شاهد افزایش 25درصدی مبادلات تجاری، بازرگانی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران هستیم. سال گذشته میلادی 170میلیون یورو کالا به ایران صادر شد، این رقم در سال 2016 میلادی به 200میلیون یورو خواهد رسید. دانمارک در صنایع غذایی بخصوص مواد لبنی می تواند علاوه بر تجهیزات فنی و ماشین آلات، تکنولوژی در اختیار ایران قرار دهد. این همکاری به افزایش کمی و کیفی محصول کمک خواهد کرد و ایران می تواند با بهره مندی از دانش فنی صادرات مواد لبنی را به کشورهای منطقه افزایش دهد."
یادآور می شود: از نظر شاخص فساد اقتصادی، دانمارک (به همراه کشورهای دیگری همچون فنلاند و نیوزیلند) سالهای زیادی به عنوان کشور نمونه که کمترین فساد اقتصادی را داشتهاست، معرفی شدهاست. دانمارک به عنوان یکی از کشورهای اتحادیه اروپا که از واحد پول یورو استفاده نمیکند با رکود اقتصادی شدیدی روبهروست. این کشور از جنگ جهانی دوم تاکنون با چنین رکودی مواجه نبودهاست. بحران اقتصادی سبب شده که مازاد مالی به کسری بودجه تبدیل شود و تصور میشود که این کسری در سال ۲۰۱۲ معادل ۴٫۶ درصد تولید ناخالص داخلی باشد.
نظر شما