ایران؛ تنها فاکتور امیدبخش اروپا در منطقه/اعلام اسامی اعضای کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری

خبرگزاری شبستان:ایران؛ تنها فاکتور امیدبخش اروپا در منطقه، اعلام اسامی اعضای کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری، گزارشی از حزب مطلوب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برخی از سرتیترهای مهم اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، ایران؛ تنها فاکتور امیدبخش اروپا در منطقه، اعلام اسامی اعضای کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری، گزارشی از حزب مطلوب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برخی از سرتیترهای مهم اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

مردم دوست دارند حقایق را از رسانه‌های نظام بشنوند

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای هیأت مؤسس خانه‌ روابط عمومی ایران، با تأکید بر کارکرد دو سویه روابط عمومی‌ها برای بیان حرف‌های حاکمیت و مردم و رساندن پیام متقابل آنان به همدیگر، گفت: روابط عمومی‌ها در سازمان‌ها و نهادها، هم حکم گوش را برای شنیدن نکته‌ها و انتقادات دارند و هم مانند دست و زبان، باید نیازها، نظرها و بایدها و نبایدهای نظام و مردم را بگویند و بنویسند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حقیقت را شرط اصلی موفقیت روابط عمومی‌ها در هر جامعه و حاکمیتی دانست و گفت: حقیقت در ذات خویش جذابیت‌هایی دارد که فطرت هر انسانی آن را می‌پذیرد و اگر به پیرایه‌های غیر واقعی آغشته گردد، حتی اگر پذیرش عمومی یابد، مقطعی خواهد بود.

هاشمی رفسنجانی، با اشاره به رشد خیره کننده رسانه‌های مجازی در کشور و تأثیراتی که بر جهت‌دهی افکار عمومی در جامعه دارند، گفت: دیگر زمان انحصاری کردن اطلاع‌رسانی در جوامع گذشته است و رسانه‌های مجازی بر آن عقیده‌ باطل خط بطلان کشیدند که می‌توان با سانسور و تحریف، حقایق را از مردم پنهان کرد.

وی با توصیه‌ به مسئولین روابط عمومی‌های سازمان‌ها و نهادهای مختلف و متعدد کشور، گفت: نصیحت من به شما به عنوان زبان متقابل مردم و نظام این است که مسایل را خیلی صریح و صادقانه بگویید.

هاشمی رفسنجانی، با بیان این جمله که «مسئولین روابط عمومی وظیفه‌ سنگینی دارند»، گفت: این که در همه‌ دستگاه‌ها و نهادها، پست روابط عمومی، ضروری و ماندگار است، به خاطر این است که مسئولین نهادها و دستگاه‌ها ملزمند در همه‌ سطوح نظرات خود را به جامعه برسانند و حرف‌های مردم را بشنوند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر این نکته که نقش میانگی و پل دو سویه ارتباطی روابط عمومی‌ها بسیار مهم است، گفت: فراموش نکنیم که با مردمی آگاه در جامعه سروکار داریم که دوست دارند حقایق را از تریبون‌ها، بلند‌گوها و رسانه‌های نظام بشنوند و اگر چنین نباشد، دسترسی به رسانه‌های بیگانه خیلی آسان شده که آنان هم به شکل کاملاً حرفه‌ای با شناخت کامل از فرهنگ و جامعه مخاطب، اهداف و برنامه‌های خویش را به مخاطبین القا می‌کنند.

وی با بیان این جمله که «کارکنان روابط عمومی‌ها باید معتقد باشند که در بخش مهم سازمان‌ و نهاد خویش مشغول به کارند»، گفت: خوشبختانه سیر آگاهی مردم در همه‌ بخش‌های جامعه کار روابط عمومی‌ها را آسان و در عین حال پیچیده‌تر کرده، چون اقناع عمومی وظیفه‌ی بسیار سنگینی است که باید براساس دانش روان‌شناسی و جامعه‌شناسی باشد.

گزارشی از حزب مطلوب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای/ «این گونه» باید کار حزبی کرد!

نزدیک به 28 سال از اعلام تعطیلی حزب جمهوری اسلامی می‌گذرد.حزبی که شاید بتوان گفت تنها تجربه‌ی جدی یک حزب سراسری در دوران پس از پیروزی انقلاب است. پیش از آن «حزب توده‌ی ایران»، شاخص‌ترین تجربه‌ی حزبی ایرانیان بود که به‌دلایلی، جایگاهی «دیرپا» و «گسترده» در فضای سیاسی و اجتماعی کشور از خود برجای گذاشت. پس از تعطیلی حزب جمهوری اسلامی هم به تناسبِ رقابت‌های سیاسی و اختلاف نظرهای جناحی، برخی احزاب ریز و درشت -به‌ویژه با اهداف انتخاباتی- در کشور تأسیس شده‌اند. با نگاهی اجمالی به فلسفه‌ی تأسیس و عملکرد این احزاب  به نظر می‌رسد که هیچ یک نتوانسته‌اند مبانی و چارچوب شکل‌گیری یک حزب قدرتمند، انقلابی و یاریگر مردم و انقلاب را پایه‌ریزی کنند. بنابراین، این دغدغه قابل طرح است که تحزب به آن معنایی که رهبر انقلاب در کارنامه‌ی عمل سیاسی 50‌ ساله‌ی خود تجربه کرده و یا تبیین کرده‌اند، تاکنون شکل نگرفته است و بهترین پاسخ برای این دغدغه، طرح این پرسش است که اساساً این نوع کار حزبی، چه خصوصیات و بایدها و نبایدهایی دارد؟

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نقش مهمی در حزب جمهوری داشتند. از همان ابتدا جزو مؤسسان حزب قرار گرفتند و پس از تأسیس، تا پیش از شهادت آیت‌الله بهشتی که نخستین دبیرکل حزب بود، ایشان به‌عنوان معاونت امور تبلیغاتی، فرهنگی و سخنگوی حزب فعالیت می‌کردند. پس از واقعه‌ی هفتم تیر، ایشان به‌عنوان دبیرکلی حزب انتخاب شدند و تا پایان عمر حزب در این سمت باقی ماندند. از سوی دیگر هم در بُعد تئوریک، دیدگاه‌های ایشان در کنار دیدگاه‌های افراد شاخص دیگر حزب، راهنمای فکر و عمل اعضا بود که گاه در قالب جزوه‌ها و گاه هم سخنرانی در اختیار مخاطبان قرار می‌گرفت.

اروپا تنها فاکتور امیدبخش در منطقه را ایران می‌داند

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، صبح امروز یکشنبه نهم خرداد در دیدار «میشاییل هویپل» شهردار وین و هیأت همراه، به سوابق روابط مسالمت‌آمیز ایران و اتریش در تاریخ دیپلماسی دو کشور اشاره کرد و گفت: در زمان جنگ عراق علیه ایران، سلاحی برای دفاع و بازدارندگی از اتریش گرفته بودیم که خیلی مؤثر بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان این مطلب که «گام اول و آخر مسایل مربوط به مذاکرات 1+5 و ایران در ماجرای برجام، در وین برداشته شد»، گفت: علاوه بر مهمان‌نوازی از چند گروه سیاسی در مهمترین مسأله‌ای که جهان به آن توجه داشت، رویکرد میزبان نیز در سیر مذاکرات بی‌تأثیر نبود و ما از دولت اتریش به خاطر استقبال از تیم مذاکره کننده‌ هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران تشکر می‌کنیم.

هاشمی رفسنجانی، با تأکید بر شیوه‌های مرسوم دنیا برای رونق چرخ‌های اقتصاد، گفت: براساس مطالعات اقتصاد کشورها، متوجه شده بودم که اقتصاد اتریش ترکیبی از نهادهای دولتی و بخش خصوصی است، که می‌تواند برای دیگر کشورها مورد توجه قرار گیرد.

وی تصویب و اجرای برجام را آغازی برای تحول جدید روابط دنیا با ایران دانست و گفت: وجود نیروهای مستعد و تحصیلکرده در ایران و سهولت دسترسی به خاطر سواحل طولانی و وجود بنادر متعدد، دو ظرفیت مهم ایران و کشورهای دنیاست که زمینه تحول روابط و گسترش مبادلات اقتصادی و تجاری با  لغو تحریم‌ها برداشته شد.

هاشمی رفسنجانی با بر شمردن ویژگی‌های جغرافیای ایران در منطقه خاورمیانه، ساده‌ترین و مطمئن‌ترین راه برای رفت‌وآمدهای هوایی مسافران، انتقال ابزار و تکنولوژی اطلاع‌رسانی، مانند فیبر نوری و خطوط لوله انرژی را برای اقتصاد جهانی مهم دانست و گفت: به زودی کریدور شمالی ـ جنوبی ایران راه‌اندازی می‌شود که در آن صورت ارتباط کشورهای شمالی ایران با آب‌های آزاد دنیا در جنوب خلیج‌فارس و به تبع آن با سراسر دنیا تسهیل می‌شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، گسترش مترو در کلان شهرهای ایران را از دیگر برنامه‌های کشور دانست و با اشاره به تجربیات ارزشمند چند کشور اروپایی در این زمینه گفت: مدیران شهرهای بزرگ دنیا می‌توانند با استفاده‌های متقابل از تجربیات همدیگر در این راه گام‌های اساسی بردارند که با توجه به افزایش خودروها در دنیا، نیاز اجتناب‌ناپذیر آینده خواهد بود.

آنها که مبارزه علیه پهلوی را نمی‌پسندیدند صاحب بساط شده‌اند

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز یکشنبه نهم خرداد در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های استان فارس، جوانان و دانشجویان را آینده‌سازان واقعی ایران دانست و با ابراز خرسندی از رشد آگاهی و افزایش اطلاعات این قشر گفت: مطمئنیم که جوانان‌های امروز، آینده کشور را بهتر از ما اداره می‌کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به ابراز گلایه‌ یکی از جوانان که چرا کسانی که مبارزه‌ امام(ره) علیه رژیم پهلوی را نمی‌پسندیدند، ادعای میدان‌داری فکری جامعه را دارند؟ گفت: این جماعت که یک اقلیت بسیار محدود هستند، در واقع، میدان‌دار افکار جامعه نیستند، بلکه با وصل کردن خود به نهادهای تأثیرگذار کشور و به دست آوردن تریبون‌های رسمی نظام، کم‌کم صاحب بساطی شد‌ه‌اند که البته مردم در هر زمان که فرصت مناسبی یافتند، آنان را کنار زده‌اند و باز هم چنین خواهند کرد.

هاشمی رفسنجانی، امام(ره) را شخصیتی کم‌نظیر و پس از انبیاء و اولیاء گل سرسبد تاریخ بشریت در همه‌ی اعصار و زمانه دانست و گفت: امام(ره) رهبری شجاع، مجتهدی زمان شناس، عارفی واقعی و فقیهی کاملاً آگاه به شرایط زمان بود و با هوش فوق‌العاده‌ای که خدا به او هدیه کرده بود، همه مسایل را می‌دانست و هر چه فضیلت قرآنی برای انسان‌های ویژه می‌شناسیم، در وجود ایشان بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان سیر تاریخی احیاء حوزه علمیه قم و نقشی که امام خمینی(ره) در آوردن آیت‌الله العظمی بروجردی به قم داشت و حسادتی که دیگران تا حدّ تکفیر علیه ایشان به کار می‌بردند، گفت: در مقابل آن جماعت عنود، شاگردانی عاشق در حلقه‌های درس امام بودند و در تمام 15 سال تبعید به افکار و راه امام وفادار ماندند و امروز شاهدیم که اندیشه‌ها‌ی امام در اقصی نقاط دنیا شناخته شده و پیرو دارد.

انتخاب «لاریجانی» نسبت اکثریت و اقلیت را در مجلس دهم شفاف کرد

محمدنبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با گرامیداشت یاد امام خمینی(ره) و قیام تاریخی 15 خرداد اظهار گفت: نام امام خمینی(ره) درخشان‌ترین نام در نیم قرن اخیر است و هنوز نام او پشت ابرقدرت‌ها، کفار، منافقین و مشرکین را می‌لرزاند.

وی که در پایان نشست دبیران این حزب سخن می‌گفت، افزود: اگر نمودار فزاینده قدرت ملت ایران و قدرت انقلاب اسلامی در جهان را طی نیم قرن اخیر رسم کنیم ملاحظه خواهیم کرد که این قدرت روز به روز افزایش می‌یابد به طوری که امروز جمهوری اسلامی یکی از تعیین کنندگان معادلات قدرت و اثرگذار در منطقه و جهان است.

حبیبی با اشاره به 5 نامه اوباما به رهبری معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: اینکه رئیس جمهور یک کشور مقتدر و استعمارگر با این لحن نامه‌هایی خطاب به رهبری دارد نشان قدرت اسلام و قدرت ملت در رویارویی با استکبار جهانی است.

وی افزود: باید دید که در وراء این نامه‌ها چیست؟ و متناسب با اقتدار نظام و نقشه‌های پشت پرده آن را تحلیل کرد.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی خطر نفوذ را در جمهوری اسلامی جدی دانست و با اشاره به سخنان رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان و نیز دانش آموخته‌های دانشگاه امام حسین(ع) تصریح کرد: تکیه رهبری معظم انقلاب روی اقتدار ملی و جهاد کبیر به عنوان تنها راه پیشرفت و مقابله با نفوذ فوق‌العاده مهم است و همه باید این جهاد کبیر را به گونه‌ای انجام دهند که حق جهاد را به جا بیاورند.

وی افزود: نکته‌سنجی رهبری در نه گفتن به کفار و مشرکین به عنوان جهاد کبیر همواره باید مد نظر مسئولان باشد. وجود هر گونه روحیه سازشکارانه در مقابل این جهاد کبیر قرار می‌گیرد.

حبیبی خاطر نشان کرد: اکنون با مجاهدت رهبری در مدیریت جامعه اسلامی و انقلابی پس از ارتحال امام(ره) ملت ایران به آنچنان اقتداری رسیده است که یک نظام نیرومند با تکیه به ارزشهای الهی و معیارهای قرآنی و یک دولت نیرومند و مستقر را در منطقه پدید آورده است که تندبادهای سیاسی و بحرانهای جهانی کمترین تأثیری در آن ندارند.

وی با اشاره به شکل‌گیری مجلس خبرگان و انتخاب آیت الله جنتی به عنوان رئیس مجلس تصریح کرد: دوره جدید یکی از نهادهای نیرومند انقلاب که نقش صیانت از اسلامیت و جمهوریت نظام و به خصوص ولایت فقیه جایگاه را دارد هفته گذشته شکل گرفت. دشمن با ترکیب هیئت رئیسه جدید و آرامش حاصل از انتخابات مجلس خبرگان و استقرار این نهاد مقدس از نفوذ در این نهاد تعیین کننده نا امید است. ملت ایران با هوشمندی و بصیرت در نا امید کردن دشمن به ویژه انگلیس خبیث حرف آخر را زدند.

اسامی اعضای کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری دوره پنجم اعلام شد

اسامی اعضای کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم این مجلس که در روز1395/3/4 مشخص شده بود، توسط دبیرخانه این مجلس اعلام شد.

 

1-بر این اساس اعضاى اصلى‏ کمیسیون تحقیق موضوع اصل یکصدویازده قانون اساسى‏ به شرح ذیل است:

 

اعضای اصلی:

 

1. آقاى سید محمود هاشمى شاهرودى‏

 

2. آقاى احمد جنتى‏

 

3. آقاى محمد على موحدى کرمانى‏

 

4. آقاى سید ابراهیم رئیسى‏

 

5. آقاى سید هاشم حسینى بوشهرى‏

 

6. آقاى مرتضى مقتدایى‏

 

7. آقاى محسن مجتهد شبسترى‏

 

8. آقاى سید احمد خاتمى‏

 

9. آقاى محسن قمى‏

 

10. آقاى عباس کعبى‏

 

11. آقاى عبدالنبى نمازى‏

 

اعضاى على البدل‏

 

1. آقاى سید محمد على موسوى جزایرى‏

 

2. آقاى آقاى محمد على تسخیرى‏

 

3. آقاى علیرضا اسلامیان‏

 

4. آقاى ابوالقاسم وافى‏

 

5. آقاى سید على شفیعى‏

 

2-همچنین اعضاى اصلى و علی‌البدل‏ کمیسیون اصل 107 و 109 قانون اساسى‏ منتخب اولین اجلاسیه مجلس خبرگان «دوره پنجم» به شرح ذیل است:

 

اعضای اصلی:

 

1. آقاى محمد مؤمن‏

 

2. آقاى مرتضى مقتدایى‏

 

3. آقاى اسدالله ایمانى‏

 

4. آقاى سید ابراهیم رئیسى‏

 

5. آقاى محسن محمدى اراکى‏

 

6. آقاى عباس کعبى‏

 

7. آقاى عبدالنبى نمازى‏

 

8. آقاى سید هاشم حسینى بوشهرى‏

 

9. آقاى ابوالقاسم وافى‏

 

10. آقاى قربانعلى درى نجف آبادى‏

 

11. آقاى سید على اصغر دستغیب‏

 

اعضاى على البدل‏

 

1. آقاى زین العابدین قربانى‏

 

2. آقاى سید ابوالحسن مهدوى‏

 

3. آقاى سید یوسف طباطبایى نژاد

 

4. آقاى سید على شفیعى‏

 

5. آقاى سید حسن عاملى‏

 

3-اعضاى اصلى‏ و علی‌البدل کمیسیون بررسى راه‏هاى پاسدارى و حراست از ولایت فقیه‏ منتخب اولین اجلاسیه مجلس خبرگان «دوره پنجم» نیز به شرح ذیل است:

 

اعضاى اصلی

 

1. آقاى محمود محمدى عراقى‏

 

2. آقاى حسن عالمى‏

 

3. آقاى سید ابوالحسن مهدوى‏

 

4. آقاى عبدالمحمود عبداللهى‏

 

5. آقاى عبدالکریم فرحانى‏

 

6. آقاى محمد امامى کاشانى‏

 

7. آقاى محسن حیدرى‏

 

اعضاى على البدل‏

 

1. آقاى سید رحیم توکل‏

 

2. آقاى سید مجتبى حسینى‏

 

3. آقاى غیاث الدین طه‌‏محمدى‏

 

4-اعضاى اصلی و علی‌البدل کمیسیون آیین‌‏نامه، موضوع اصل 108 قانون اساسى‏ منتخب اولین اجلاسیه مجلس خبرگان «دوره پنجم» نیز به شرح ذیل است:

 

اعضاى اصلى‏

 

1. آقاى احمد بهشتى‏

 

2. آقاى محسن محمدى اراکى‏

 

3. آقاى سید محمد مهدى میرباقرى‏

 

4. آقاى محسن قمى‏

 

5. آقاى سید محمود علوى‏

 

6. آقاى سید یوسف طباطبایى نژاد

 

7. آقاى عسکر دیرباز

 

8. آقاى حسن عالمى‏

 

9. آقاى سید عبدالهادى حسینى شاهرودى‏

 

10. آقاى رضا رمضانى‏

 

11. آقاى محسن کازرون‏

 

اعضاى على البدل‏

 

1. آقاى على اسلامى‏

 

2. آقاى عباسعلى سلیمانى‏

 

3. آقاى عبدالکریم فرحانى‏

 

4. آقاى سید مجتبى حسینى‏

 

5. آقاى جواد مجتهد شبسترى‏

 

5-اعضاى کمیسیون سیاسى - اجتماعى‏

 

منتخب اولین اجلاسیه مجلس خبرگان «دوره پنجم» نیز به شرح ذیل است:

 

اعضاى اصلى‏

 

1. آقاى محمد على تسخیرى‏

 

2. آقاى سید محمود علوى‏

 

3. آقاى علیرضا اسلامیان‏

 

4. آقاى محسن حیدرى‏

 

5. آقاى سید محمد مهدى میرباقرى‏

 

6. آقاى محمد هادى عبدخدایى‏

 

7. آقاى عبدالمحمود عبداللهى‏

 

8. آقاى سید محمد حسینی شاهرودى‏

 

9. آقاى على معلمى‏

 

اعضاى على البدل‏

 

1. آقاى على اسلامى‏

 

2. آقاى على ملکوتى‏

 

6-اعضاى کمیسیون امور مالى و ادارى‏ منتخب اولین اجلاسیه مجلس خبرگان «دوره پنجم» نیز به شرح ذیل است:

 

اعضاى اصلى‏

 

1. آقاى قربانعلى درى نجف آبادى‏

 

2. آقاى عسکر دیرباز

 

3. آقاى سید عبدالهادى حسینى شاهرودى‏

 

4. آقاى على معلمى‏

 

5. آقاى عباسعلى سلیمانى‏

 

6. آقاى سید محمد حسینى شاهرودى‏

 

7. آقاى سید هاشم بطحائى‏

 

اعضاى على البدل‏

 

1. آقاى احمد پروایى‏

 

2. آقاى امان الله علیمرادى‏

 

کد خبر 548044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha