خبرگزاری شبستان – تبریز:
در مسجد شالچی منطقه سرخاب و خیابان شهید اصمعی تبریز یادواره ای برگزار شد که در پوستر این یادواره نشان از آرم های دستگاه ها نبود ولی پر بود از حضور دل مردم تا مردمی بودن شهدا و پیرو شهدا بودن مردم و جوانان تبریزی را به اثبات برساند.
در پوستر این یادواره، آرم هیچ یک از نهادها درج نشده بود تا همچنان مردمی بودن خود را حفظ کند همچنان که عشق شهیدان در دل هر یک از مردمان این دیار بهترین یادگار می باشد.
این یادواره از جمله یادواره هایی بود که در منطقه تقریبا محروم تبریز برگزار و مورد استقبال بسیار گرم عاشقان و رهروان شهدا قرار گرفت به طوری که از ساعت ۶ بعد از ظهر شروع و به صورت مستمر تا ساعت ۱۱ شب ادامه داشت.
نزدیک یک ساعت پس از اتمام مراسم طول کشید تا مردم مسجد را ترک کنند هر کس به نوعی با شهدا انس پیدا کرده بود و با افتخار زیر تابلوی زیبای شهیدان به صورت دسته جمعی عکس یادگاری می گرفتند تا شاید این عکس ها را در فضای مجازی پخش و با شهدا بودن خودشان ببالند.
ببالند از اینکه یک ایرانی اند و چنین قهرمانانی را دارند که در بالین این مرزو بوم پرورانده شده و امروز به عنوان پرچم افتخار در جای جای ایران عزیزمان می درخشند.
اگر هنوز دشمن با تمام توان و قوایی که دارد، نمی تواند چشم طمع به کشورمان داشته باشد به برکت این فرهنگی است که شهدا با جانفشانی خود بازآفرینی کرده و به عنوان سلاح محکم مقاومت و ایثار و راهی برای کسب عزت و افتخار تحویل جامعه دادند.
در این برهه از زمان نیز کسانی هستند که با تبعیت از تاکید رهبر معظم انقلاب که فرمودند:«زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست» در برگزاری چنین یادواره هایی، با دست خالی و دل هایی پر از باور و عشق شهدا به میدان آمده و چنین فرهنگ سازی می کنند.
جوانان فعال و متولیان مسجد شالچی، بسیجیان پایگاه منتظران شهادت و مسئولین کانون فرهنگی هنری «آسمان» خیابان شهید اصمعی تبریز از جمله این جوانان هستند که با ابتکار و خلاقیت توام با صمیمیت و همت توانسته اند، چنین یادواره ای را با جلب کمک های مردمی و استفاده بهینه از ظرفیت علاقه مردم به شهدا بدون چشم داشت از مسئولین برگزار کرده و تقدیم شهدا و امام شهیدان بکنند.
در این یادواره که خبری از تشریفات و تعارفات متعارف نبود حتی هر یک از مسئولین که حضور می یافتند در بین مردم جای گرفته و سعی در انس با شهیدان و بهره مندی از این فرهنگ غنی داشتند تا باشد که چراغ راهی برای خود و جامعه فروزان کرده باشند.
بهرام امامی مداح اهل بیت(علیهم السلام) مجلس را به عاشورا وصل و جانبازی و جانفشانی و ولایتمداری علمدار کربلا را مهمان این محفل صمیمی کرده و اشک عاشقانه در وداع شهدا از چشمان مهمانان جاری ساخت.
مراسم که از ساعت ۶ بعد از ظهر شروع شده بود پس از اقامه با شکوه نماز مغرب و عشا و خاطره گویی توسط جعفری آذری مدیر کل ثبت احوال استان ادامه و با صرف شام در سفره احسان شهدا، با ثبت خاطرات عکس زیر تابلوی مزین به تمثال شهیدان، به اتمام رسید.
گفتنی است، این مسجد دارای پایگاه مقاومت به نام منتظران شهادت و کانون فرهنگی هنری به نام آسمان است که تعامل و حمایت امام جماعت و هئیت امنای مسجد و مراکز مربوطه، این مسجد تقریبا کوچک را تبدیل به یک مجتمع فرهنگی دینی و جذب موفق جوانان و همچنین تربیت نیرو برای انقلاب و این اسلامی کرده اند که اجرای این یادواره، یک نمونه از 10 ها برنامه مسجد به شمار می رود.
علی قلیزاده
نظر شما