اظهارات ضد ایرانی وزیر خارجه پیشین لهستان/«فردو» مرکز تولید ایزوتوپهای سنگین می‌شود

خبرگزاری شبستان:اظهارات ضد ایرانی وزیر خارجه پیشین لهستان، ایران و لهستان سند رایزنی های سیاسی امضا کردند، «فردو» مرکز تولید ایزوتوپهای سنگین می‌شود، حبس ابد ۵ شیعه به جرم جاسوسی برای ایران از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: اظهارات ضد ایرانی وزیر خارجه پیشین لهستان، ایران و لهستان سند رایزنی های سیاسی امضا کردند، «فردو» مرکز تولید ایزوتوپهای سنگین می‌شود، حبس ابد ۵ شیعه به جرم جاسوسی برای ایران از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود. مشروح این اخبار را در گزارش زیر بخوانید:

فارس:

«شورای روابط بین‌الملل خلیج» ایران را به اقدامات تروریستی در طول حج متهم کرد

شورای روابط بین الملل کشورهای خلیج فارس آنچه را که تلاش ایران برای سیاسی کردن حج و اقدامات قومی و فرقه ای خوانده را محکوم کرد.

این شورای تاکید کرد که حق عربستان برای مقابله با هرگونه سیاسی کردن حج سالانه و برهم زدن تامین امنیت حجاج محفوظ است.

طارق بن خلیفه آل شامری رئیس شورای روابط بین الملل خلیج فارس و رئیس بخش رسانه انجمن عرب در ادعایی گزاف ایران را به انجام اقدامات تروریستی در خلال مراسم حج سالهای گذشته متهم کرد.

وی مدعی شد: ایران در حلال حج سالهای گذشته چندین بار امنیت زائران را با اقدامات تروریستی نشانه رفته است.

وزیر خارجه عربستان روز یک شنبه در نشست خبری با وزیر خارجه انگلیس در پاسخ به سوالی درباره مسأله حج و حجاج ایرانی مدعی شد عربستان هیچ فردی را از حضور در عربستان برای حج عمره و تمتع منع نمی‌کند اما ایران امسال از امضای توافق‌نامه مربوط به برگزاری مراسم حج سر باز زده و خواستار اجرای اقدامی شبیه به تظاهرات بوده که مراسم حج را سیاسی کند.

مقامات ایرانی پس از چند روز مذاکره با مقامات سعودی روز یک شنبه اعلام کردند که به دلیل کارشکنی ریاض و مسائل مهمی از قبیل عدم تضمین امنیت جانی حجاج، زائران ایرانی امسال نمی‌توانند به حج تمتع مشرف شوند.

سال گذشته به دلیل بی کفایتی آل سعود در مدیریت مراسم حج، صدها نفر از حجاج بیت الله الحرام طی چند حادثه از جمله فاجعه منا و سقوط جرثقیل جان خود را از دست دادند.

پکن به توافق تاریخی بندر چابهار بین ایران و هند حسادت نمی‌کند

پایگاه خبری روزنامه گلوبال تایمز نزدیک به دولت چین در گزارشی نوشت که پکن به توافق تاریخی میان ایران و هند درباره توسعه بندر چابهار حسادت نمی‌کند.

توافق چابهار بین تهران و دهلی نو در طول سفر نارندرا مودی نخست وزیر هند به ایران که هفته گذشته صورت گرفت امضا شد. این توافق به هند اجازه می‌دهد که محاصره این کشور توسط چین را بشکند و همچنین دسترسی این کشور به آسیای مرکزی را آسان کند و رقیب دیرینه خود پاکستان را دور بزند.

روزنامه گوبال تایمز نوشت؛ واضح است که بهبود زیرساختها در آسیای مرکزی برای پکن که به دنبال فرصتهای تجاری در بازارهای فرامنطقه‌ای است هم فرصتهای همکاری چندجانبه‌ای فراهم کند.

این روزنامه چینی تاکید کرد که بنابراین هیچ دلیلی برای حسادت درباره این توافق وجود ندارد.

براساس این گزارش، چندین رسانه هندی طی هفته گذشته ادعا کرده بودند که چین به دنبال برهم زدن توافق چابهار است و ممکن است در رسیدن به این هدف موفق شود.

رسانه‌های هندی حتی مدعی شدند که چندین مقام چینی طی ماه آوریل، درست در آستانه سفر نخست وزیر هند به تهران، به بندرچابهار سفر کرده و از تمایل خود برای همکاری در توسعه این بندر در ایران خبر داده بودند.

«نارندرا مودی» نخست وزیر هند دوشنبه هفته گذشته در سفر به ایران متعهد به پرداخت 500 میلیون دلار برای توسعه  بندر چابهار شد تا بدین وسیله علاوه بر ایران به افغانستان و آسیای مرکزی دسترسی داشته باشد. این تواقق با حضور روسای جمهور ایران، افغانستان و نخست وزیر هند به امضا رسید.

ماهیت روابط ایران-ترکیه با ایران-عربستان متفاوت است

«جیمز جفری» سفیر سابق آمریکا در عراق و ترکیه در یادداشتی در وبگاه «سابیر برییف» در زمینه «گرمی روابط تهران- استانبول  و فواید آن برای آمریکا» نوشت: خصومت ترکیه با ایران ریشه تاریخی دارد و به صدها سال قبل و به دوره عثمانی علیه صفویان ایران که تقریبا  موقعیت مرزها شبیه وضعیت کنونی بود برمی‌گردد، البته این موضوع بابت سرنوشت حکومت اسد که از سوی ایران حمایت می‌شود و از سوی ترکیه در چالش قرار دارد، افزایش یافت. علاوه بر این، دلایل مذهبی و نیز امور جغرافیایی- سیاسی، ترکیه یکی از ستون‌های اردوی ضد ایران بوده است. ترکیه جمعیتی سنی دارد و از سوی رییس جمهور نزدیک به اخوان المسلمین اداره شده و نیز روابطی را با کشورهای حاشیه خلیج فارس چون اردن، روابط تاریخی مشکل‌دار با اسرائیل و روابط عمیق امنیتی با آمریکا دارد و تمامی کشورهای یاد شده و رژیم اسرائیل به طور سنتی برابر ایران صف آرایی کرده‌اند.

نویسنده عنوان می‌دارد: اما این موارد قابل تغییر است. روابط پویای ایران و ترکیه با روابط ایران و عربستان سعودی متفاوت است. ترکیه از جانب ایران تهدید یا ناراحتی را حس نمی‌کند. در حالی‌که بالای 20 درصد جمعیت ترکیه را علویان شکل می‌دهند و البته جهان‌بینی متفاوت‌تری نسبت به ایران دارند.

با وجود تنش در سال‌های اخیر، ترکیه روابط معقولی را با ایران از سال 1920 میلادی به این سو داشته است. این دو کشور هر دو عضو پیمان «سنتو» بودند. ترکیه در بیست سال حجم گاز مناسبی را از ایران خرید . اما روابط سکولارهای ترکیه با روی کار آمدن حکومتی مذهبی با ایران بعد از سقوط شاه ایران در سال 79 میلادی بد شد ولی دو کشور چالشی علیه هم نداشتند و حتی این روابط با شکل گیری دولت «رجب طیب اردوغان» از سال 2002  بهبود نیز یافت و کار بجایی کشید که در سال 2010 توافقی در زمینه برنامه هسته‌ای ایران نیز با پادرمیانی ترکیه و برزیل و حمایت اولیه باراک اوباما صورت پذیرفت.

جیمز جفری در ادامه یادداشت خود می‌نویسد: ایران و روسیه در حال شکل دادن اتحاد راهبردی هستند به حدی که «لوید آیستین» فرمانده «سنتکوم» نیز در هشتم مارس سال جاری  در سنا بدان اشاره کرد اما اختلاف بین آن‌ها بابت سرنوشت اسد هنوز به قوت خود باقی است . با این حال ترکیه ، متحد واشنگتن ، در پی روابط گرم با ایران است . این امر به ترکیه این انعطاف را می‌بخشد تا دیپلماسی کلاسیک ، یعنی توازن روابط با روسیه، ایران و آمریکا و خود این کشور ایجاد شود.

دیپلمات سابق آمریکا سپس نوشت: روابط ترکیه و ایران در دیگر عرصه‌های  همکاری در حوزه گازی گرفته تا مواضع مشترک علیه کردهای مخالف دولت‌های ایران و ترکیه (پ.ک.ک و پژاک) می‌تواند سود آور باشد. همچنین با گام‌های نظامی روسیه از کریمه و ارمنستان تا اژه و سوریه ، ترکیه‌ای که در وسط قرار گرفته  نیاز به همسایگان دوست چون ایران دارد.

دیپلمات سابق آمریکا در خاتمه این یادداشت نوشت: با توجه به ادامه اشتیاق‌ سلطه طلبی ایران، جدا ساختن ترکیه از جبهه ضد ایران می‌تواند نظام امنیت منطقه‌ای به رهبری آمریکا را بغرنج ‌کند. اما آمریکا با اظهار محبت‌های پیشین اردوغان به ایران دوره‌ای را گذران کرده و هدف آمریکا که ادغام  ایران بالقوه میانه روتر به جهان امروزی است احتمالا موجب بقای بیشتر دولت اوباما می‌شود. بنابر این، آمریکا می‌تواند  خود را با روابط گرم‌تر ایران و ترکیه سازگار نماید، البته مادامی که  این کشور در پی حفظ پیشبرد امنیت منطقه‌ای مناسب باشد، و آنگاه ترکیه نیز رویکردش را درقبال ایران و ارتباطش با آمریکا، اتحادیه اروپا و کشورهای عربی و اسرائیل متوازن می‌کند.

حبس ابد ۵ شیعه به جرم جاسوسی برای ایران و همکاری با سپاه

یک دادگاه تجدید نظر بحرین امروز (یکشنبه) حکم محکومیت پنج شیعه به حبس ابد و به جرم جاسوسی برای ایران را تایید کرده و حکم شهروندی آن‌ها‌را لغو نمود.

 به نوشته وبگاه خبری «میدل ایست آنلاین»  در بیانیه دادستانی بحرین آمده است که دادگاه تقاضای تجدید نظر این  5 متهم را رد نمود.

 منابع قضایی مطلع در این زمینه گفتند: «این مردان در ماه نوامبر به جرم جاسوسی برای ایران  و انجام اقدامهای خصومت آمیز علیه کشور محکوم شدند.»

 بر اساس این گزارش، بحرین مدعی شده است که این افراد به جرم همکاری با سپاه پاسداران ایران و تلاش در حمله به تاسیسات و بانک‌های این کشور  مجرم شناخته شدند.

 در ادامه اتهام زنی‌های دستگاه قضایی بحرین علیه ایران آمده است که دو نفر از محکومان این پرونده نحوه بکارگیری مواد منفجره و سلاح گرم را در ایران دوره دیده بودند.

اظهارات ضد ایرانی وزیر خارجه پیشین لهستان همزمان با سفر ظریف

در آستانه سفر وزیر خارجه ایران به لهستان، وزیر خارجه پیشین این کشور اروپایی اظهاراتی خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده است.

«رادوسلاو سیکوروفسکی» وزیر خارجه سال‌های 2007 تا 2014 لهستان که عضو هیات مشاوره یک نهاد ضد ایرانی به نام «اتحاد در برابر ایران هسته‌ای» هم هست، امروز یکشنبه اظهاراتی خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد.

به گزارش «بیزینس وایر»، اظهارات این مقام سابق لهستانی در حالی مطرح شده که محمدجوادظریف برای سفری رسمی عازم پایتخت این کشور شده است(جزئیات بیشتر).

سیکوروفسکی با تکرار ادعاهای نخ نماشده درباره حمایت ایران از تروریسم، گفت: «رهبران لهستان در ماه‌های اخیر بر تلاش‌هایشان برای سرکوب تروریسم افزوده‌اند اما با این وجود فعالانه در صدد تبادلات تجاری در کشوری هستند که در آن تجارت و تروریسم در هم تنیده است».

وزیر خارجه پیشین لهستان در ادامه ادعاهای ضد ایرانی خود، اظهاراتی علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مطرح کرده و این نهاد انقلابی را «حامی تروریسم» خوانده است.

او مدعی شد: «شبکه پیچیده شرکتهای سپاه(پاسداران)، تهدیدی برای خفه کردن و در خطر قرار دادن همه شرکتهایی است که درصدد تعامل اقتصادی با ایران هستند. ریسک‌ها و خطرات، ‌بسیار زیاد هستند».

مهر:

عکاظ: دعای کمیل و برائت از مشرکین مانع حضور ایرانیان در حج شد!

روزنامه عربستانی عکاظ مدعی شد که اصرار ایران بر خواندن دعای کمیل و اجرای مراسم اعلام برائت از مشرکین توسط ایرانی ها عامل عدم توافق میان عربستان و ایران در خصوص اعزام حاجیان ایرانی به این مراسم بوده است.

بر اساس این گزارش این روزنامه مدعی شده است: اصرار ایران بر انجام اینگونه اقدامات در مراسم حج موجب خارج شدن این مراسم از حالت عبادی و مذهبی آن می شود و این اقدام در راستای سیاسی کردن حج صورت می گیرد؛ زیرا هدف از آن گردآوری و تهییج است و بدین طریق به سلامت حجاج آسیب وارد می شود!

عکاظ در ادامه در رابطه با دعای کمیل نیز با طرح ادعاهایی در اصل آن تشکیک ایجاد کرده و آن را زیر سوال برده است و بیان می کند: خواندن این دعا در حین مراسم حج موجب اخلال در رفت و آمد حاجیان و خارج شدن از حالت عبادی به سمت سیاسی می شود. به علاوه سر دادن اینگونه شعارها در مراسم اعلام برائت منجر به ایجاد خطر و ضرر برای مسلمانان حاضر در مراسم حج که دارای مذاهب مختلفی هستند، می گردد.

شایان ذکر است ادعاهای روزنامه عکاظ در حالی مطرح می شود که سازمان حج و زیارت ایران روز یکشنبه درباره حج تمتع امسال بیانیه ای صادر کرد که در آن تصریح شده است: با عنایت به از دست دادن زمان برای برنامه ریزی و تدارکات امور حجاج ایرانی و عدم تأمین مطالبات به حق جمهوری اسلامی اعلام می شود که به دلیل استمرار کارشکنی های دولت سعودی زائرین عزیز جمهوری اسلامی ایران از حضور در مراسم حج تمتع سال جاری محروم می شوند و مسئولیت آن بر عهده دولت عربستان سعودی است.

«فردو» مرکز تولید ایزوتوپهای سنگین می‌شود

تبدیل تاسیسات فردو موضوعی است که در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بین ایران و قدرت های جهان یعنی آمریکا، روسیه، فرانسه، چین، انگلیس و آلمان نیز اشاره شده و در همین رابطه رایزنی هایی میان ایران و روسیه در حال انجام است.

در بیانیه روس اتم آمده است مسکو و تهران درحال پیشرفت درخصوص موافقتنامه ای در زمینه تبدیل مرکز غنی سازی اورانیوم سابق فردو به تاسیسات تولید ایزوتوپ های سنگین هستند.

بر اساس این گزارش، «نیکلای اسپاسکی» معاون مدیر کل روس اتم در روزهای ۲۵ و ۲۶ مه رایزنی هایی را با «مهدی سنائی» سفیر ایران در روسیه و همچنین «بهروز کمالوندی» معاون رئیس سازمان انرژی اتمی ایران انجام داد.

الجبیر: خواهان بهترین رابطه ممکن با ایران هستیم

«عادل الجبیر» وزیر خارجه رژیم سعودی در گفتگو با روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلگماینه درباره اوضاع سوریه اظهار داشت: تا زمانی که توازن قدرت حاکم باشد ما شاهد چنین رویدادهایی مانند انچه در سوریه حاکم است، خواهیم بود.

وی در اعلام موضع مداخله جویانه خود ادعا کرد که «بشار اسد» تنها به فکر خود بوده و هیچ دغدغه ای برای مردم کشورش ندارد. وی عامل کشته شدن شمار زیادی از مردم کشورش شده است.

الجبیر همچنین در اظهاراتی مدعی شد که باید بیش از پیش از مخالفان اسد حمایت کرد تا آنها به خواسته و هدفشان که همان سرنگونی اسد است دست پیدا کنند. این امر نیاز به تجهیز کردن آنها به اسلحه و مهمات دارد. این تاریخ نیست، ما نمونه هایی از این دست داشته و داریم.

وزیر امورخارجه عربستان درباره موضع روس ها بر این اساس که آنها خواهان گذر سیاسی در سوریه هستند، مدعی شد: روس ها بر این عقیده هستند که سوریه نیاز به گذر سیاسی در این دوره دارد. زیرا آنها می دانند که سوریه می تواند برای آنها به باتلاقی تبدیل شود. این جنگ هیچ برنده ای نخواهد داشت.

الجبیر در خصوص نقش ایران در این میان اظهار داشت: ایرانی ها می خواهند تا حد امکان از اسد دفاع کرده و وی را نجات دهند. آنها سعی دارند که ایران را در منظقه  و دریای مدیترانه قدرتمندتر جلوه دهند که سوریه نیز در این محدوده حضور دارد.

وی مدعی شد: اما در نهایت آنها بازنده اند. اسد در راس قدرت باقی نخواهد ماند. اما در عین حال این سوال مطرح می شود که سه ماه یا سه سال؟

وزیر امورخارجه عربستان در اظهار نظری گستاخانه گفت که ایرانی ها می گویند که دارای پیشینه تاریخی هستند، اما من می بینم که چطور در امور  لبنان، سوریه، عراق، خلیج فارس و یمن مداخله می کنند. آنها باید بر روی مسائل داخلی خود تمرکز کرده و منشی صلح جویانه را با همسایگان خود پیش بگیرند.

وی درخصوص حملات عربستان به یمن مدعی شد که عربستان خواهان این جنگ نبوده، اما به نوعی با آن درگیر شده و عامل این درگیری ایران و حزب الله بوده اند که در تحرکاتی در یمن داشته اند.

جبیر با بیان این ادعا که ایران نه تنها در منطقه که در دنیای اسلام منزوی شده است، افزود: ایران از حزب الله لبنان حمایت کرده و مانع از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در این کشور می شود. ایران با اعزام نیروی نظامی به سوریه، از راه تجهیز نیروهای عراق، افغانستان و پاکستان به این کشور، همچنین قاچاق اسلحه از بحرین و جاسوسی از عربستان دست در تشنج منطقه دارد. ایران باید تصمیم بگیرد که می خواهد یک کشور انقلابی باشد یا یک دولت ملی.

وزیر امورخارجه عربستان در خصوص میانجیگری «فرانک - والتر اشتاین مایر» وزیر امورخارجه آلمان میان تهران - ریاض اظهار داشت: اگر ایران رفتار خود را تغییر دهد می توان منتظر برخی تغییرات بود. ما خواهان بهترین ارتباط ممکن با ایران هستیم. این مناسبات می تواند برای ما سودآور باشد. ما می توانیم روابط تجاری و اقتصادی مناسبی در سایه سرمایه گذاری با یکدیگر داشته باشیم.

الجبیر درباره اظهارت گذشته مبنی بر همکاری عربستان و امارات با رهبری آمریکا درخصوص مقابله با داعش گفت: بیش از ۵۰ کشور دنیا در ائتلاف مقابله با داعش حضور دارند. آنها بارها داعش را بمباران کرده اند. اما نه تنها آنها کوچک تر نشده اند بلکه بزرگتر نیز شده اند. در حال حاضر گذر سیاسی و اینکه سوری ها داعش را پس بزنند مهمتر از هر چیز است.

وی در خصوص موضوع پناهجویان سوری با توجه به اوضاع این کشور ادعا کرد: از زمان آغاز جنگ در سوریه حدود ۲ میلیون سوری به عربستان پناه آوردند که از این میان هنوز ۷۰۰ هزار نفر سوری در این کشور به سر می برند. شیخ سلمان نیز در این باره تاکید کرده که هر سوری که به عربستان وارد می شود از امکانات شغلی و سلامت برخوردار شود. همچنین ما کمک های مالی به ارزش بیش از یک میلیارد دلار  را برای پناهجویانی که در ترکیه، لبنان و اردن هزینه کرده ایم.

ایرنا:

امضای تفاهم نامه آلمانی‌ها با ایران برای ساخت 10 هتل 5 ستاره

در دیدار مدیر اجرایی گروه هتل‌های «اشتاینگن‌برگر» با معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تفاهم نامه ای برای ساخت 10 هتل 5 ستاره به امضا رسید.

در مراسم امضای این تفاهم نامه که شامگاه یکشنبه در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد، مسعود سلطانی‌فر معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سعید شیرکوند معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری این سازمان، پونت چات وال مدیر اجرایی گروه هتل‌های اشتاینگن‌برگر و هیات همراه حضور داشتند.

مسعود سلطانی‌فر در این دیدار با اشاره به اراده و عزم جدی دولت ایران برای رشد و رونق بخش گردشگری، گفت: در طول دو سال گذشته برنامه‌های گسترده‌ای برای رفع مشکلات و موانع موجود در مسیر رونق گردشگری و استفاده از ظرفیت‌های این بخش صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: بخش گردشگری با توجه به شرایط پس از برجام تعاملات خوبی با سرمایه گذاران خارجی برقرار و زمینه ورود شرکت های علاقه مند به فعالیت در ایران را فراهم کرد.

سلطانی فر با اشاره به برقرای ارتباط با 12 هلدینگ هتل ساز در دنیا ادامه داد: با توجه به رفع موانع پس از برجام شاهد حضور سرمایه گذارانی از کشورهای غربی، آسیای جنوب شرقی و حتی ترکیه در بخش گردشگری در کشورمان هستیم.

وی همچنین از فراهم شدن زمینه احداث 10 هتل 5 ستاره با سرمایه گذاری شرکت های ترک خبر داد و گفت: در شهر مشهد با مشارکت عرب ها در حال ساخت چند هتل هستیم.

معاون رئیس جمهوری با بیان این‌که بخش خصوصی داخلی سرمایه‌گذاری در این بخش را آغاز کرده است، اظهار داشت: در حال حاضر 170 هتل 4 و 5 ستاره توسط بخش خصوصی داخلی در دست ساخت است، همچنین براساس تفاهم‌نامه‌ای که حدود یک ماه قبل با مسئولان گردشگری ترکیه صورت گرفت، ساخت 10 هتل 5 ستاره در شهرهای مختلف ایران توسط ترکیه به زودی آغاز خواهد شد، از سوی دیگر در حال حاضر سه هتل توسط سرمایه‌گذاران عرب در شهر مشهد در دست احداث است.

سلطانی‌فر افزود: در بخش تأمین هتل و مراکز اقامتی، ایجاد هتل‌های 4 و 5 ستاره و افزایش 3 برابری این هتل‌ها در دستور کار است. بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در 10 سال آینده، باید سالیانه 25 هتل 4 و 5 ستاره به مراکز اقامتی ما اضافه شود.

معاون رئیس‌جمهوری همچنین با اشاره به سفر اخیر خود به جمهوری آذربایجان و همچنین مذاکره با مسئولان گردشگری این کشور، اظهار کرد: احداث 3 تا 5 هتل توسط آذربایجانی‌ها در مناطقی از ایران که مقصد سفر گردشگران این کشور است، به زودی آغاز خواهد شد.

وی در ادامه این دیدار به برگزاری همایش مشترک هلدینگ‌های بزرگ گردشگری دنیا با گروه‌های هتلداری ایران اشاره کرد و افزود: این همایش ظرف 3 ماه آینده در ایران برگزار می‌شود.

شیرکوند معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این مراسم به گام های برداشته شده از سوی این سازمان برای جذب سرمایه گذار خارجی اشاره کرد و گفت: یکی از شرکت های سرمایه گذار در زمینه گردشگری شرکت اشتاینگن برگر است که در کشورهای مختلف اقدام به سرمایه گذاری و ساخت هتل می کند.

وی افزود: این شرکت به دلیل گسترش فعالیت ایران را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطر نشان کرد: در جلسه امروز با مدیران این شرکت به توافقاتی برای احداث 10 هتل 4 و 5 ستاره در بازه زمانی 10 سال آینده رسیدیم.

وی گفت: شرکت اشتاینگن برگر همچنین علاقه مند است در زمینه مراودات تجاری،دانش هتلداری و همچنین صنعت گردشگری کشورمان کمک کند.

شیرکوند ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری نیز برای کمک به این شرکت تمامی اطلاعات لازم را در اختیار آنها قرار خواهد داد و در زمینه دریافت مجوزها و ضوابط و مقررات اداری کشور کمک های لازم را انجام خواهیم داد.

پونت چات وال مدیر اجرایی گروه هتل‌های اشتاینگن‌برگر نیز در این مراسم گفت: قویا در تلاش هستیم که فرصت را برای حضور گروه خود در ایران فراهم کنیم.

چات وال افزود: ایران کشور مهم و دارای اهمیت زیاد در منطقه است و پیشینه غنی این کشور را به مقصدی جذاب برای گردشگری تبدیل کرده است.

وی با اشاره به دعوت سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری از شرکت اشتاینگن‌برگر برای حضور در ایران گفت: با توجه به تمایل شرکای داخلی سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری برای همکاری با شرکت اشتاینگن‌برگر با هدف سرمایه گذاری مشترک به ایران آمدیم.

چات وال افزود: ایران در نزد جهانیان کشور ناشناخته ای نیست و هر فردی که از تحصیلات ابتدایی بهره برده باشد به خوبی از جذابیت ها و قدمت ایران مطلع خواهد بوددر نتیجه بدون شناخت به ایران نیامده ایم.

در راستای دعوت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از هلدینگ‌ها و گروه‌های سرمایه گذاری خارجی برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری و احداث هتل در ایران، «پونت چات وال»، مدیر اجرایی گروه هتل‌های 'اشتاینگن‌برگر' به همراه گروه مشاوران خاورمیانه خود وارد ایران شد و با مسعود سلطانی‌فر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دیدار کرد.

دراین دیدار که با حضور سعید شیرکوند معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همراه بود، هیأت آلمانی که روز شنبه با هلدینگ‌های هتل‌سازی و بخش خصوصی گردشگری ایران نیز دیدارهایی داشته، برای ساخت 10 هتل با نام تجاری اشتاینگن برگر یا intercity hotel و مشارکت بخش خصوصی جمهوری اسلامی ایران، با معاون رئیس‌جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری توافق کردند.

ایران و لهستان سند رایزنی های سیاسی امضا کردند

وزیران خارجه ایران و لهستان سند رایزنی های سیاسی به منظور ایجاد همکاری های منظم بین دو کشور را امضا کردند.

محمدجواد ظریف که در صدر یک هیات سیاسی-اقتصادی به لهستان سفر کرده است، پس از مذاکره دو جانبه با همتای لهستانی خود، در حضور رسانه ها این سند را به صورت مشترک با ویتولد واشچیکوفسکی امضا کرد.

این سند، چارچوبی برای رایزنی های منظم دوجانبه به منظور ایجاد زمینه همکاری های آتی دو کشور در موضوعات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان عصر یکشنبه سفر خود به شمال اروپا را آغاز کرد و در نخستین مقصد، وارد لهستان شد.

دیدار با مقامات عالیرتبه لهستان، سخنرانی در همایش اقتصادی ایران و لهستان و سخنرانی در دانشگاه ورشو از برنامه های ظریف در این کشور خواهد بود.

وزیر امور خارجه در ادامه سفر خود به کشورهای فنلاند، سوئد و لتونی خواهد رفت.

کد خبر 547416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha