ایجاد شبهه و دین ستیزی از عوامل ابتذال اعتقادی در جامعه است

خبرگزاری شبستان: رئیس بنیاد مهدی موعود(عج) استان اصفهان با تاکید بر نقش مبلغان در جلوگیری از رواج فرهنگ ابتذال و مصرف گرایی در جامعه گفت: پوچ گرایی، تسامح نسبت به مسائل اجتماعی، ایجاد شک و شبهه و دین ستیزی از عوامل ابتذال اعتقادی در جامعه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام مهدی نیلی پور، رئیس بنیاد مهدی موعود(عج) استان اصفهان در گردهمایی مبلغان خواهر استان اصفهان که  در قائمیه اصفهان برگزار شد با تاکید بر نقش مهم زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: اگر زنان در برابر فرهنگ غربی و فرهنگ مصرف گرایی مقاومت کنند، به دلیل جمعیت بالای آنها در جامعه دست یابی به اقتصاد مقاومتی راحت تر خواهد بود.

 

استاد حوزه علمیه و دانشگاه اصفهان ادامه داد:  زنان می توانند روی مردان تاثیر بگذارند و اگر زنان خدیجه وار و زهراوار عمل کنند، اقتصاد کارآمدی در کشور خواهیم داشت.

 

وی افزود: اقدام برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید هم از نظر فردی و هم از نظر خانوادگی صورت پذیرد چون اقتصاد، فرهنگ و سیاست با هم رابطه تنگاتنگی دارند.

 

حجت الاسلام نیلی پور با اشاره به نقش مستقیم و غیر مستقیم  زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: ورود به مجموعه و کار تجاری نقش مستقیم زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی است، همچون حضرت خدیجه که کاروان تجاری داشتند.

 

وی صرفه جویی و رعایت اعتدال در زندگی را نقش  غیرمستقیم زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: مبلغان دینی باید فرهنگ انتظار را در جامعه رواج دهند.

 

رئیس بنیاد مهدی موعود(عج) با تاکید بر نقش مبلغان در جلوگیری از رواج فرهنگ ابتذال در جامعه گفت: حفظ دین در دوره آخرالزمان از کندن خار مغیلان با دست سخت تر است.

 

حجت الاسلام نیلی پور پوچ گرایی، شیطان پرستی، تسامح نسبت به مسائل اجتماعی، تولید شک و شبهه و فرقه سازی و دین ستیزی را از عوامل ابتذال اعتقادی در جامعه دانست و افزود: در ابتذال سیاسی زنان و افراد بدون داشتن صلاحیت به خود اجازه ورود به میدان سیاسی را می دهند که باید هوشیار بود.

 

وی با اشاره به اثرات مخرب و ویرانگر رباخواری در جامعه گفت: آیت الله سیستانی گفته است من از بانک های ایران می ترسم و این نیست مگر به خاطر قوانین نادرست بانک ها در ایران.

کد خبر 546666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha