آغاز سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان در کردستان

خبرگزاری شبستان: مدیر کل آموزش و پرورش کردستان از آغاز برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان از ۱۷ خرداد سال جاری در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش کردستان، رشید قربانی، مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در نشست ستاد هماهنگی برنامه سنجش که با حضور اعضای استانی ستاد برگزار شد، سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان را یکی از برنامه های خوب و آینده نگرانه عنوان کرد و گفت: با اجرای این برنامه و غربالگری های صورت گرفته، نو آموزان در دو بخش سلامت جسمی و آمادگی تحصیلی مورد ارزیابی قرار گرفته و به موقع ارجاع خواهند شد.

 

وی با بیان اینکه برنامه سنجش علاوه بر تضمین سلامت جسمی و روحی دانش آموزان ، به آموزش و پرورش کمک می کند تا دانش آموزان متناسب با شرایط خود در مدارس به تحصیل مشغول باشند، با تاکید بر اجرای دقیق این برنامه، خواستار همکاری اعضای ستاد و استفاده از تجارب و افراد متخصص برای بررسی وضعیت نو آموزان و پیشبرد علمی کار شد.

 

قربانی، برنامه ریزی دقیق به منظور انجام بهتر امور را لازمه کار دانست و به مسئولین و دست اندرکاران این برنامه توصیه کرد در اجرای برنامه سنجش ضمن تکریم مراجعین و والدین نو آموزان، مراجعین را پذیرش تا دانش آموزان در فضایی آرام و شاداب در این برنامه شرکت کنند.

 

رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان نیز در ابتدای این نشست به تشریح اهداف این برنامه پرداخت و گفت: امسال علاوه بر سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان ، بعد از اتمام طرح در استان، نو آموزان پیش دبستانی سال تحصیلی آینده یک سال زودتر از موعد مقرر مورد سنجش قرار خواهند گرفت.

 

خلیل رنجبر گزارشی از نتایج و اقدامات برنامه سنجش در سال گذشته را نیز ارائه کرد و با بیان اینکه در سال گذشته 15 پایگاه به منظور سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان راه اندازی شده بود، گفت: 23 هزار و 987 نو آموز در این برنامه شرکت کردند که در این برنامه، کردستان جزو استان های برتر کشور است.

 

وی مداخلات به موقع و ارائه برنامه های توان بخشی را از اقدامات استان بر شمرد و با بیان اینکه کردستان در پیگیری دانش آموزان دیر آموز جزو استانهای پیشرو می باشد، اظهار داشت: سال گذشته بیش از 60 میلیون تومان به منظور تهیه وسایل توان بخشی و آموزش های تلفیقی اختصاص یافته است.

 

رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان هزینه اجرای برنامه سنجش در سال 95 را مبلغ 140 هزار ریال عنوان کرد و گفت: والدین گرامی در هنگام مراجعه به پایگاه های سنجش، مدارک لازم از جمله شناسنامه خود و نو آموزان و سایر مدارک لازم را به همراه داشته باشند.

 

رنجبر همچنین گفت: در سال جاری نیز تعداد 15 پایگاه برای برنامه سنجش پیش بینی شده است که از این تعداد 3 پایگاه در سنندج، شهرستانهای سقز و مریوان هر کدام  2 پایگاه و برای سایر شهرستانها نیز یک پایگاه پیش بینی شده است که در این پایگاه ها نو آموزان از نظر بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی و وضعیت جسمانی و پزشکی مورد معاوینه قرار می گیرند.

 

وی خاطر نشان کرد: در سال جاری در سامانه سنجش امکانی فراهم شده است که علاوه بر نو آموزان بدو ورود به دبستان، دانش آموزان دارای افت تحصیلی سال قبل و دانش آموزان جهشی نیز مورد ارزیابی قرار گیرند.

 

هم چنین در ادامه این نشست نمایندگان علوم پزشکی، اداره کل بهزیستی و صدا و سیما در خصوص نحوه همکاری در اجرای برنامه بحث و تبادل نظر کرده  و آمادگی خود را برای اجرای اعلام کردند.

 

کد خبر 546626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha