به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آئین تکریم و الگوسازی مستعدین برتر و سرآمدان دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز(4 خرداد) با حضور مسئولان استانی و شهرستان بویراحمد در سالن دکتر کنعانی دانشکده پزشکی یاسوج برگزار شد.
یوسف نیک روز، رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد، در این آئین، گفت: علم و دانش در دین مبین اسلام بسیار مورد تاکید قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: در دین اسلام تکریم علما و دانشمندان یک فرض است که جامعه باید در این راستا حرکت کند.
رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد، شناسایی و شناساندن نخبگان را وظیفه این بنیاد دانست و گفت: بحث تجلیل از علما و بزرگان در همه ادیان و جوامع وجود دارد؛ ولی در ایران اسلامی شناسایی و شناساندن نخبگان و تجلیل از آنان یک وظیفه است.
نیک روز، با بیان اینکه آیات بسیاری در زمینه علم و دانش و تکریم عالمان وجود دارد، یادآور شد: خداوند در سوره بقره علم اسماء را به بشر می آموزد و از او (انسان) می خواهد این علم را به فرشتگان ارزانی کند؛ فرشتگان در برابر عظمتی که خداوند به انسان داده سجده می کنند و این عظمت بعدی علمی انسان است.
وی معلم و عالم را رسولان هر جامعه ای دانست و افزود: عالمی که علمی را آموزش می دهد درحکم صدقه جاریه است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج، با بیان اینکه در جامعه اسلامی ایران سرآمدان بسیاری فعالیت دارند، اذعان کرد: مقام معظم رهبری به منظور شناسایی و شناساندن این افراد دستور تشکیل بنیاد نخبگان زیر نظر ریاست جمهوری را صادر کردند.
وی نخبه پروری را یکی دیگر از اهداف تاسیس این بنیاد دانست و خاطرنشان کرد: شناسایی، معرفی و شناساندن نخبگان با هدف الگوسازی در جامعه از دیگر اهداف این بنیاد است.
نیک روز، با بیان اینکه سرآمد و نخبگی یک جریان است که نباید متوقف شود، افزود: حمایت از نخبگان باید براساس آموزه های علمی و اخلاقی و در مسیر اصولی صورت گیرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد، تعلیم و تعلم را دارای مسیری همیشگی و دائمی دانست و گفت: یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری هم ادامه دادن این مسیر (تعلیم و تعلم) در جهت اصولی آن است.
وی نکته دوم مورد تاکید مقام معظم رهبری را ودیعه الهی بودن نخبگی برشمرد و ادامه داد: نخبگان نسبت به شاگرد پروری تعهد دارند؛ ضمن اینکه نخبگان باید کشور را در چارچوب احکام اسلامی به پیش ببرند.
نیک روز، عنوان کرد: نخبگان باید در زمینه شناسایی و رفع نیازهای اولویت دار کشور فعالیت داشته باشند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج، با بیان اینکه بنیاد نخبگان در استان ها باید اتاق فکر مسئولان استانی باشد، خاطرنشان کرد: مسئولان استانی نیز باید از فکر و اندیشه نخبگان جهت رشد و توسعه جامعه بهره کافی را ببرند.
وی ضمن تشکر از همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان در زمینه برگزاری آئین تکریم و الگوسازی مستعدین برتر و سرآمدان دانشگاهی این استان، از مسئولان خواست سرآمدان و نخبگان را با آغوش باز بپذیرند و از فکر و اندیشه آنها استفاده کنند.
نیک روز، خواستار همکاری اصحاب رسانه جهت شناسایی و شناساندن نخبگان به مردم و مسئولان شد و بیشترین مسئولیت در این زمینه را متوجه رسانه ملی و سیمای استانی دنا دانست.
در این آئین از 13 مستعد برتر و سرآمد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل شد.
نظر شما