به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سیدموسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، شب گذشته (30 اردیبهشت) با حضور قائم مقام صندوق توسعه ملی کشور در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در یاسوج، گفت: 259 طرح تولیدی راکد و بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی سهم این استان برای راه اندازی در بخش اقتصاد مقاومتی است و منابع آن هم تخصیص یافته است.
خادمی، اظهار داشت: از مجموع این تعداد طرح تولیدی، سهم استان 194 طرح راکد و یا خوابیده کوچک، 43 طرح در دست اجرای با پیشرفت فیزیک بالای 60 درصد و 22 طرح صنعتی و تولیدی متوسط است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با تاکید بر تسهیل شبکه سرمایه گذاری و توجه جدی و حمایت بانک ها برای رفع موانع تولید، گفت: 259 واحد صنعتی استان نیمه فعال و راکد هستند که رفع مشکل آنها برای بازگشت به چرخه تولید در دستور کار و اولویت اصلی سیاست های اقتصاد مقاومتی استان است.
وی تصریح کرد: دولت همچنین برای طرح های تولیدی استان 17 میلیارد ریال به صورت یارانه در نظر گرفته است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیا اینکه صندوق توسعه ملی مبلغ یک هزار و 800 میلیارد ریال برای بخش گردشگری 10 استان کمتر برخوردار در نظر گرفته است، تاکید کرد: بانک عامل باید نسبت به جذب سهمیه استان اقدام کند.
وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ زیرساختی آماده نبوده و در رقابت با سایر استان ها نسبت به جذب اعتبارات صندوق شاید با موانعی برخورد کند، تاکید کرد: باید سهم تسهیلات این استان در بخش های مختلف از سایر استان ها مجزا شود.
خادمی، با اشاره به اینکه در قانون آمده است که محل احداث طرح به عنوان وثیقه قرار گیرد، تاکید کرد: بانک های عامل برای تسهیل در فرآیند کار متقاضیان سرمایه گذاری و صاحبان کارگاه های تولیدی نسبت به این کار قانونی اقدام کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، تاکید کرد: همه دستگاه ها به خصوص جهاد کشاورزی، صنعت، گردشگری و تعاون باید تلاش کنند از فرصت مناسبی که صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال ایجاد کرده، بهره لازم را ببرند.
نظر شما