به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، دکتر سید علی حسینی امروز(30 اردیبهشت) در مراسم تجلیل از اساتید برتر دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دارای ظرفیت اساتید بسیار خوبی است، گفت: در گذشته که برای ارتقاء رتبه اعضای هیات علمی اسامی را به وزارتخانه می فرستادند، پروندههایی که از این دانشگاه می رسید غالبا پرمحتوا بود.
وی با بیان اینکه پتانسیل های بسیار خوبی در بین اعضای هیات علمی این دانشگاه وجود دارد، افزود: اگر افق هایی که برای این دانشگاه تعیین شده را همه جدی بگیریم به افق تعریف شده خواهیم رسید.
رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت با اشاره به اینکهمنابع انسانی محور توسعه پایدار در کشور است، اظهارداشت: مطالعات جهانی نشان می دهد که در کشورهایی که توسعه یافته اند روی منابع انسانی تاکید داشتند.
حسینی با اشاره به اینکه اقتصاد دانش بنیان مصداق عینی اقتصاد مقاومتی است، گفت: توسعه تحصیلات تکمیلی سیاستی برای توسعه کشور است که این مهم را باید جدی بگیریم.
وی با بیان اینکه امروز از دانشگاههای یک و دو به دانشگاههای نسل سه در حال گذر هستیم، ادامه داد: امروز جهان رویکرد خود را در دانشگاههای نسل چهار اعلام می کنند اما ما هنوز در دانشگاههای نسل دو باقی مانده ایم.
رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه هم اکنون 2300 مرکز آموزش تحصیلات تکميلی در کشور داریم، گفت: تامین هیات علمی شرط تحول آموزش عالی است.
حسینی با بیان اینکه حدود 17 هزار عضو هیات علمی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور داریم، گفت: طی 8 سال گذشته 6500 عضو هیات علمی جدید جذب شدند اما هنوز هم برای رسیدن به نرمال جهانی به 28 هزار عضو هیات علمی جدید نیاز داریم.
نظر شما