خبرگزاری شبستان: دیار فلسطین، محل ظهور و موطن و مزار حضرت موسی (ع) و زادگاه و مزار حضرت عیسی و نخستین قبله گاه مسلمین، همواره کانون توجه و احترام مذاهب بزرگ دنیا و همه ملل جهان است. مسلمانان همواره اکثریت مطلق جمعیت فلسطین را دارا بودند و قرن ها در سایه حکومت مسلمین، همه مذاهب و فرق در همزیستی کامل زندگی کردند اما از هنگامی که با دسایس استعماری، تسلط انحصاری صهیونیزم و نادیده گرفته حقوق اکثریت ساکنان آن دیار آغاز شد، به پایگاه استعمار در منطقه و کانون تهدید و تفرقه در منطقه حساس خاورمیانه تبدیل شد.
با وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال 1357، روح جدیدی در کالبد مبارزات ضدصهیونیستی دمیده شد. جمهوری اسلامی ایران براساس نگاه ویژه امام خمینی(ره) در دفاع از مردم مظلوم فلسطین همواره در این امر در خط مقدم مقاومت بوده به همین دلیل خبرگزاری شبستان در نظر دارد ذیل گزارشاتی با عنوان فلسطین پاره تن اسلام است به انتشار اخبار مربوط به مقاومت مردم این کشور و تلاش های ایران در حمایت از آنها بپردازد.
در همین زمینه گزارش مربوط به هفته ای که پشت سر گذاشتیم به شرح زیر است:
دارند قضیه فلسطین را به فراموشی میسپارند
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع شرکتکنندگان در سی و سومین دوره مسابقات بینالمللی قرآنکریم، با اشاره به تلاش گسترده قدرتهای طاغوتی برای ضربه زدن به اسلام و امت اسلامی، گفتند: آنها میدانند که اگر مسلمانان قدرت داشته باشند و صدای آنان رسا و بلند باشد، قادر به ظلم به ملتها نیستند و موضوع فلسطین بهعنوان غصب یک کشور اسلامی به فراموشی سپرده نخواهد شد.
بیانیه وزارت خارجه ایران به مناسبت سالروز اشغال فلسطین
وزارت امور خارجه ایران در بیانیهای ضمن حمایت مجدد از همبستگی و آشتی ملی فلسطینیان در رویارویی یکپارچه با رژیم صهیونیستی، خواهان مقابله جهانی برای پایان دادن به توطئههای رژیم اشغالگر قدس در حق ملت فلسطین شد.
در بیانیه وزارت خارجه ایران به مناسبت سالروز اشغال فلسطین (روز نکبت) آمده است:
از تاریخ 14 می 1948 که نام ننگین رژیم صهیونیستی بر نقشه جهان نقش زده شد، 68 سال می گذرد. تاسیس رژیم نامشروع و جعلی صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی فلسطین و قلب جهان اسلام، یادآور غمانگیزترین مناسبت تاریخ فلسطین و محنتهای بیشمار این ملت مظلوم است که میلیونها نفر از آنان در چنین ایامی از سرزمین خود آواره شدند. وقایع سال 1948 سرآغاز جنایات هولناکی بود که با سرکوب و نسلکشی فلسطینیان همچنان در دهههای اخیر تداوم یافته است.
اقدامات رژیم صهیونیستی در تداوم اشغال تمامی سرزمین فلسطین، اعدام خودسرانه فلسطینیان بیگناه، یهودیسازی قدس، هتک حرمت مسجد الاقصی، گسترش شهرکسازی و یهودیسازی کرانه باختری و تداوم محاصره 10 ساله باریکه غزه از جمله جنایاتی است که خصوصا با سوء استفاده اسراییل از بحرانهای کنونی منطقه با شدت تمام استمرار داشته و تنفر جهانی را برانگیخته است.
سعی و تلاش رژیم صهیونیستی در به حاشیه کشاندن فلسطین به عنوان موضوع نخست امت اسلامی و فراموشی تاسف بار جنایات اسراییل از سوی برخی از کشورهای اسلامی و عربی که تصور باطل نتیجهبخشی مذاکرات سازش و امتیازدهی این رژیم در میز مذاکرات را در سر میپرورانند اسباب جسارت بیشتر رژیم اشغالگر قدس را فراهم آورده و نگرانی عمیق فلسطینیان و آحاد آزاداندیشان جهان از سرنوشت قدس و حقوق حقه ملت فلسطین را موجب شده است.
خیزش نسل جدید فلسطینی و تمسک به مقاومت و انتفاضه قدس در مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی تبلور ناامیدی ملت فلسطین از 22 سال مذاکراتی است که ثمرهای برای این ملت نداشته و عزم آنان را نسبت به تکیه بر توانمندیهای ذاتی خود در تحقق آرمانهای مقدس فلسطین دو چندان کرده است.
هدف راهبردی تلاش برای پایان اشغال و کوشش بیوقفه برای انسجام و همبستگی داخلی اقدام مبارکی است که توسط گروهها و آحاد ملت فلسطین در مسیر تحقق وحدت ملی آغاز شده و امید است با برخورداری از حمایت امت اسلامی منجر به ناکامی رژیم صهیونیستی در اهداف خود شود.
جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت مجدد از همبستگی و آشتی ملی فلسطینیان در رویارویی یک پارچه با رژیم صهیونیستی، تشدید مخالفتهای جهانی با اقدامات غیرقانونی و ضدانسانی این رژیم از جمله در زمینه شهرکسازی را به فال نیک گرفته و خواهان مقابله جهانی برای پایان دادن به توطئههای رژیم اشغالگر قدس در حق ملت فلسطین است.
شهادت 25 کودک فلسطینی در یک فصل
صندوق کودکان سازمان ملل متحد "یونیسف" با انتشار گزارشی خاطرنشان کرد که شهادت 25 کودک فلسطینی را در فصل آخر سال 2015 در اوج انتفاضه قدس در اراضی فلسطینی ثبت کرده است.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این صندوق با اشاره به شهادت 25 کودک فلسطینی در 3 ماه آخر سال 2015 در خصوص افزایش شمار کودکانی که طی هفت سال بازداشت شده و در زندانهای اسرائیل به سر می برند، ابرازنگرانی کرد.
یونیسف در گزارشی درباره سه ماه آخرسال 2015 خاطرنشان کرد، درسه ماه آخر سال 2015، 25 کودک فلسطینی از جمله 5 دختر شهید و هزار و 310 کودک نیز در مناطق مختلف فلسطین زخمی شدند که از بین آنان 23 کودک (19پسر،4 دختر) در کرانه باختری و قدس شرقی و دو نفر نیز در نوارغزه کشته شدند.
یونیسف در خصوص زیاده روی نیروهای صهیونیستی دراستفاده از خشونت به ویژه در مواردی که برای کشتن کودکان فلسطینی که در عملیات سلاح سرد شرکت داشته یا مظنون به انجام حملات مشابه هستند، ابراز نگرانی کرد.
یونیسف هم چنین به بررسی واقعه تلاش نظامیان صهیونیست برای بازداشت دختر 17 ساله فلسطینی در ایست بازرسی نزدیک الخلیل در جنوب کرانه باختری اشغالی پرداخت که وی به ضرب 5 گلوله صهیونیست ها شهید شد.
مقامات اسرائیلی ادعا کردند که این دختر درصدد حمله با چاقو به یک پلیس بود اما یک شاهد تاکید کرد وی زمانی که در معرض شلیک گلوله قرار گرفت هیچ خطری برای پلیس نداشت و فریاد می زد چاقویی با خود ندارد.
اراضی اشغالی فلسطین و قدس اشغالی از اوایل مهر ماه (ابتدای اکتبر) شاهد درگیریها و عملیات مختلف حمله با سلاح سرد بود. خبرگزاری فرانسه با انتشار گزارشی از شهادت 204 فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست ها خبر داد.
نظامیان اسراییلی کشتار فلسطینیان را ناشی از شرکت آنان در عملیات حمله با سلاح سرد و یا تلاش برای اجرای حملات مشابهی اعلام کرده اند.
پیش از این، در دوره حد فاصل ژوئیه و سپتامبر نیز در انتفاضه قدس چهار دختر فلسطینی شهید، 165 کودک فلسطینی و سه کودک اسرائیلی نیز زخمی شدند.
یونیسف هم چنین درباره بازداشت کودکان فلسطینی به شدت ابراز نگرانی کرد و بدرفتاری صهیونیستها با کودکان اسیر را بار دیگر محکوم کرد.
این صندوق هم چنین بازداشت 422 کودک در رده سنی 12 تا 17 سال از جمله 8 دختر در مراکز نظامی در اواخر سال 2015 ثبت کرد و افزود این شمار بالاترین آمار از مارس 2009 بوده است.
بر اساس گزارش یونیسف رژیم صهیونیستی حتی کودکان فلسطینی 12 ساله را نیز محاکمه می کند.
یونیسف افزود: سال گذشته 219 کودک توسط نهادهای نظامی بازداشت شدند که به معنای افزایش 15 درصدی میانگین ماهیانه نسبت به سال 2014 است.
فلسطینی ها به مناسبت شصت و هشتمین سالگرد اشغال سرزمین شان که روز نکبت نام دارد، تظاهراتی گسترده در سرزمین های اشغالی و دیگر نقاط جهان، برگزار کردند.
تظاهرات امروز فلسطینیان در کرانه باختری رود اردن، باریکه غزه و اراضی اشغالی 1948 و کشورهایِ محل اقامت آوارگان فلسطینی در جهان برگزار شد و این در حالیست که اکثر سران عرب نَه تنها تاکنون کمکی به آزادسازی فلسطین نکرده اند، بلکه بسیاری از آنها با رژیم صهیونیستی برای دست یابی به اهداف توسعه طلبانه اش همدستی می کنند.
شهر بیت لحم در جنوب کرانه باختری رود اردن شاهد درگیری فلسطینی ها با نظامیان صهیونیست بود؛ فلسطینی هایی که تظاهرات خود را با عنوان "بازگشت" برگزار کرده بودند.
صدای آژیر ساعت 12 ظهر به وقت محلی در شهرهای کرانه باختری رود اردن و باریکه غزه به مدت 68 ثانیه برای اعلام آغاز تظاهرات شصت و هشتمین سالگرد اشغال فلسطین طنین انداز شد.
تظاهراتی نیز در میدان "سرباز" در مرکز شهر غزه به سوی میدان "انصار" برگزار شد و تظاهرات دیگری نیز در شهرهای دیگر سرزمین های اشغالی به سوی مرز باریکه غزه با اراضی اشغالی 1948 برگزار شد.
شهر طوباس و منطقه اغوار در شمال کرانه باختری رود اردن نیز شاهد تظاهرات گسترده فلسطینی ها از میدان شهدا به سوی میدان "الدوله" در مرکز طوباس بود.
تظاهرات کنندگان پرچم فلسطین، پرچم های سیاه و پلاکاردهائی با مضمون دست نکشیدن فلسطینی ها از حق بازگشت به سرزمین خود در دست داشتند.
رژیم صهیونیستی شصت و هشت سال پیش با قتل عام و آواره کردن تعداد زیادی از فلسطینی ها و تخریب صدها روستا و شهر و بی خانمان کردن اکثر قبایل صحرای نقب موجودیت جعلی و نامشروع خود را اعلام کرد و برای جلوه دادن فلسطین اشغالی با عنوان جعلی کشور یهودیان اسامی عربی روستاها و شهرها را به اسامی عبری تبدیل کرد.
نظر شما