به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام و المسلمین محسن قرائتی چهارشنبه شب (29 اردیبهشت) در سیزدهمین همایش اساتید تفسیر قرآن حوزه علمیه قم که در دارالقرآن الکریم علامه طباطبایی برگزار شد طی سخنانی ابراز داشت: تفسیر قرآن امر بسیار مهمی است که متاسفانه در حوزه های علمه ما مهجور مانده است.
وی عنوان داشت: هنوز برای درس تفسیر قرآن کریم به اندازه رسائل، کفایه و مکاسب ارزش قائل نیستیم و باید حوزه های ما به این امر توجه و اهتمام بیشتری داشته باشند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: نباید به گونه ای باشد که در حوزه های ما درس خارج از درس تفسیر قرآن کریم مهمتر باشد، چرا که همه چیز در قرآن بوده و باید در قرآن کسب فیض کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی گفت: در منبرها باید تفسیر قرآن بیش از پیش گفته شود و قرآن را از مهجوریت خارج کنیم و حوزه های ما نیز به این امر توجه و اهتمام داشته باشند.
وی با اشاره به تعطیلات حوزه های علمیه گفت: متاسفانه تعطیلات در حوزه های زیاد است، شاید وضعیت نسبت به گذشته بهتر شده باشد، اما هنوز هم تعطیلات زیاد بوده و باید از همه ایام سال برای تحصیل و فراگیری علوم دینی استفاده برد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید طلاب به نیازمندی های معنوی نسل جدید توجه داشته باشند و این نیازها توسط قرآن تامین می شود که باید به همت طلاب استخراج شود.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی با تاکید بر گسترش فعالیت های فرهنگی گفت: قرآن باید محور تمامی فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی باشد و طلاب باید به این امر توجه داشته و مفاهیم قرآنی را در جامعه گسترش دهند.
وی تاکید کرد: باید اولویت دروس حوزوی تفسیر قرآن کریم باشد و در کنار قرآن کریم دیگر دروس نیز تدریس و گسترش یابد.
نظر شما