به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، کورس کلانتری، کارشناس اداره کل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور، در کارگاه آموزشی سامانه طوبی که در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، گفت: بر اساس بند ۱۶ ماده ۶ اساسنامه سازمان تبلیغات اسلامی، این اداره کل برای ساماندهی تشکل های دینی و مداحان و شعرای آیینی اقدام به طراحی و تولید بانک اطلاعات این تشکل ها کرده است.
وی افزود: ایده بهره گیری از بانک های اطلاعاتی از سال 1377 در معاونت سازماندهی و ارتباطات آن زمان پردازش شد و تا سال 1379 در به کارگیری شد.
کارشناس اداره کل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: این طرح به دلیل آماده نبودن زیرساخت ها و توقف طرح های قبلی، متوقف شد تا اینکه در سال 1392 ایجاد بانک اطلاعاتی جدید آغاز شد که هم اکنون مراحل پایانی را طی میکند.
کلانتری تصریح کرد: سامانه طوبی برگرفته از آیه مبارکه «الذین امنوا و عملواالصالحات طوبی لهم و حسن ماب» که شجره طوبی درخت ولایت است.
کلانتری، امکان صدور کد شناسایی نه رقمی به صورت اتوماتیک و هوشمند، دسترسی آسان به اطلاعات جمع آوری شده، امکان گزارش گیری متنی و گرافیکی از فعالیت های انجام شده به تفکیک موضوعات با بازه های زمانی و صدور مجوز یا کارت شناسایی را از قابلیت های این سامانه برشمرد.
وی یادآور شد: انجمن های اسلامی، کانون های فرهنگی تبلیغی، هیئت های مذهبی و مداحان و شعرای آیینی با ورود به این سامانه به نشانی tooba.tdm-ido.ir می توانند اطلاعات خود را ثبت کنند.
کلانتری ادامه داد: در مرحله اول مداحان و شاعران آیینی اطلاعات خود را وارد سامانه می کنند و در مراحل بعدی بستر برای ورود اطلاعات هیئت های مذهبی آماده می شود.
نظر شما