به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 6 ، درابتدای این جلسه هم اندیشی محمدحسین پناهی، مشاور شهردار و مدیرروابط عمومی منطقه شش با اشاره به اهمیت و جایگاه ارتباطات در سازمان ها گفت: یکی از ابزارهای تاثیرگذار در مناسبات جهانی ابزار ارتباطات بوده و به کمک ارتباطات می توان تعامل مناسب و خوبی میان مردم و دولت و سازمان ها به وجود آورد.
وی با اشاره به اینکه روابط عمومی ها یکی از بدنه های اصلی هر سازمانی به حساب می آیند، گفت: سازمانی که اهمیت روابط عمومی را شناخته و به آن بها بدهد راحت تر به اهداف خود می رسد.
پناهی با تاکید بر آنکه برنامه داریم جزو روابط عمومی های برتر شهرداری تهران باشیم، تصریح کرد: حقیقت روابط عمومی جریان ایجاد کردن است.
مدیرروابط عمومی شهرداری منطقه 6 تاکید کرد: روابط عمومی اگر کار خود را به خوبی پیش ببرد آسایش و آرامش به شهر تزریق شده و انجام امور شهری با سرعت بیشتری همراه می شود.
پناهی همچنین ابزار روابط عمومی را پل مهمی بین مردم ودولت در ایجاد پروژه ها و برنامه ریزی های کلان و خرد دانست.
گفتنی است در این نشست هم اندیشی پروفسور محسن فاطمی، مدرس دانشگاه هاروارد به اهمیت مقوله ارتباطات در دنیای امروز اشاره کرد و گفت: روابط عمومی ها نقش مهمی در ایجاد پیوندهای جدید و اساسی داشته و باید این مهم را توجه کنند.
او با بیان اینکه فردی که در حوزه روابط عمومی کار می کند باید از هوش هیجانی مناسبی برخوردار باشد، اشاره کرد: چنین فردی باید دایره لغات قوی داشته و از مهارت کلامی و نوشتاری خوبی برخورددار باشد.
فاطمی با اشاره به اینکه گفتن خبر با زبانی شیوا، رسا و مفید و مختصر هنر روابط عمومی است، تصریح کرد: افراد روابط عمومی باید با خبرآفرینی و خبرسازی و تکنیک های آن آشنایی کامل داشته باشند.
مدرس روانشناسی رسانه در دانشگاه هارواد اضافه کرد: افرادی که در حوزه روابط عمومی کار می کنند باید با زبان مخاطب آشنا بوده و خوش رو و خوش سیما باشند و از آراستگی ظاهری مناسبی برخوردار باشند تا در انتقال پیام موفق باشند.
فاطمی همچنین داشتن ذهنی سریع، چابک و تند را از دیگر ویژگی های افراد ارتباطاتی دانست و توضیح داد: قدرت پردازش در این افراد باید بالا باشد.
وی اضافه کرد: روابط عمومی می تواند در جریان های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نقش کاتالیزگر را داشته و سرعت وقوع جریان را بالاتر ببرد.
مدرس روانشناسی رسانه در دانشگاه هاروارد تاکید کرد: باید نگاه کلیشه ای به روابط عمومی ها برداشته شده و به جایگاه رفیع این عنصر سازمانی توجه کرد.
نظر شما