تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند تصمیمات قاطع است/ توسعه صنایع تبدیلی اولویت سازمان در سالجاری

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان بسیح مستضعفین گفت: اقتصاد مقاومتی دارای فرمول پیچیده نیست بلکه تحقق آن نیازمند تصمیمات قاطع است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، امروز (22 اردیبهشت) در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی استان با بیان اینکه امروز درگیر جنگ اقتصادی هستیم، گفت: بسیج همانگونه که در زمان جنگ حضور موثری در صحنه های نبرد داشت امروز هم که دشمن جنگ اقتصادی را به راه انداخته، در صحنه نبرد حضور پیدا کرده است.

 

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی های اقتصاد مقاومتی مردمی بودن است، افزود: تفسیر از مردمی بودن به معنای بخش خصوصی و تحت عنوان صاحبان سرمایه است اما در اقتصاد مردمی و مقاومتی همه افراد در آن نقش دارند حتی کسانی که سرمایه ندارند اما نیروی کار هستند.

 

رئیس بسیج مستضعفین با بیان اینکه در شرایط فعلی با رکود تورمی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: اگر نقدینگی را زیاد کنیم تورم افزایش پیدا می کند و اگر نقدینگی را کاهش دهیم رکود بالا می رود. بنابراین بهترین راه حل ممکن اینست که بدون نقدینگی زیاد، تولید را افزایش دهیم.

 

وی بیان کرد: در کشور عمده سرمایه گذاری بر روی تولید را به سمت کارخانجات برده ایم که اگر مشکلی در بازار فروش آن بوجود بیاید، همه بخش ها متأثر می شوند. به همین خاطر به دنبال ایجاد واحدهای کوچک تولیدی هستیم تا اگر مشکلی هم به وجود آمد مصیبت ایجاد نشود.

 

سردار نقدی با بیان اینکه باید جلوی واردات بی رویه کالاها به داخل کشور گرفته شود، گفت: چند میلیون دلار کود شیمیایی وارد کشور می شود که می توان آن را به نصف کاهش داد از طرفی می توانیم با تولید کودهای ارگانیک و صادرات آن ها نیز برای کشور ارزآوری داشته باشیم. تولید کود ارگانیک در کشور با سرعت خوبی انجام شد اما با همان شدت و سرعت نیز کودهای شیمیایی بین کشاورزان توزیع می شود. باید در سیستم اجرایی نیز تدابیری اندیشیده شود تا مصرف را کاهش دهیم.

 

وی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی دارای فرمول پیچیده نیست بلکه تحقق آن نیازمند تصمیمات قاطع است. همه ما موظف هستیم تا تولیدات بومی را ترویج کنیم و ذائقه مردم را با تولیدات داخلی تطبیق دهیم.

 

جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های گلستان از وضع موجود گلایه کرد و گفت: این استان از نظر جغرافیایی دارای موقعیت بی نظیری است اما در درآمد سرانه و بیکاری وضعیت خوبی ندارد. یکی از ظرفیت های منطقه ساحل شرقی خزر است که می تواند برای پرورش ماهیان خاویاری مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین با وجود مرداب ها، آببندان ها و نیزارهای گسترده در این استان، می توان پرورش غاز را در این استان آغاز کرد.

 

وی با بیان اینکه مأموریت سالجاری بسیج توسعه صنایع تبدیلی است، خاطرنشان کرد: اگر صنایع تبدیلی توسعه پیدا کند، کشاورز مجبور نیست سریع محصولش را با قیمت پایین بفروشد، بلکه می تواند پس از فرآوری و ایجاد چندبرابر ارزش افزوده آن را وارد بازار کند. اگر بتوانیم کارگاه ها را کوچک کنیم و به نزدیک مزارع ببریم یود زیادی نصیب تولیدکننده خواهد شد. از طرفی اگر بتوانیم در هر شهری یک محصول را گسترش دهیم و کارگاه های کوچک را راه اندازی کنیم، زنجیره های تولید نیز در پی هم شکل می گیرند.

 

سردار نقدی با اشاره به راه اندازی گروه های جهادی صنعتی هم اظهار کرد: یکی از برنامه های امسال راه اندازی گروه های جهادی صنعتی است که پس از شناسایی واحدهای راکد این گروه ها به این واحدها اعزام می شوند و پس از بررسی وضعیت، راهکار و مشاوره به صاحبان آن ارائه می کنند.

 

 

کد خبر 543183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha