به گزارش خبرنگار شبستان، علی اکبر پوراحمدنژاد، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران امروز در حاشیه جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران گفت: با توجه به تاکیدات مقامات عالی نظام مبنی بر مبارزه جدی با قاچاق کالا و ارز اولین جلسه کمیسیون با وجود جلسات فرعی متعددی که ما در طی یک ماه گذشته برای هماهنگی ویژه تر در بحث برخورد و مبارزه با قاچاق داشتیم امروز با ریاست استاندار تشکیل شد، سعی کردیم که در این جلسه از ظرفیت پلیس های مبارزه با قاچاق کالا جهت هماهنگی و همراهی به عنوان خط مقدم برخورد استفاده کنیم.
وی بیان کرد: بیشترین هدف ما در این جلسه هماهنگ شدن و اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم در جهت برخورد با معضلات قاچاق در استانی است که مقصد می باشد ولی مبدأ نیست.
پوراحمدنژاد با بیان اینکه تاکید ما در جلسات بر اقدامات عملیاتی است، افزود: مردم از جلسات ما نفعی را نمی بینند اما اقدامات عملیاتی ما را می توانند به عیان ببینند ما هم اثبات کردیم در استان تهران نسبت برخورد با قاچاق و مصادیق قاچاق جدی هستیم.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران با بیان اینکه دستگاه ها تمام قد دارند کارشان را در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام می دهند، تصریح کرد: تعزیرات ما در کمترین زمان احکامش را صادر می کنند و پلیس به جد در این زمینه فعال شده است حتی استان تهران از قابلیت ظرفیت ملی خود نیز استفاده می کنند چون عِده و عُده بدنه های اداری ما محدود هستند اما نسبت به این قضیه به جد وارد شده اند.
وی ادامه داد: سعی ما بر این است که در طی جلساتی که تشکیل می شود آماری از اقدامات مستدل و مستند خود در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارایه دهیم.
پوراحمدنژاد با بیان اینکه مشروبات الکلی خارجی در سال گذشته نسبت به سال 93، 12 درصد رشد داشته است، افزود: پلیس معاونت اطلاعات سپاه تهران و بسیج در این خصوص همکاری جدی با ما داشتند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران از رشد 30 درصدی کشفیات مشروبات الکلی داخلی سال گذشته نسبت به سال 93 خبر داد و اظهار کرد: همچنین پرونده های تشکیل شده در سازمان تعزیرات حکومتی نیز 57 درصد رشد داشته است که این موضوع شاید در عمل خوب نباشد اما با تشدید برخورد و با انجام اقدامات قانونی در کمترین زمان برخورد اثرگذاری در برخورد را نشان می دهیم.
پوراحمدنژاد ادامه داد: اما طی 2 ماه گذشته از سال دیروز اولین عملیات امحا را انجام دادیم که این امحا 20 تن کالای قاچاق شامل اقلام آرایشی، بهداشتی، انواع کنسروها، داروهای مکمل بدنسازی و میوه بود.
وی همکاری رسانه ها در جهت آگاهی بخشی مردم به قانون قاچاق را مهم خواند و افزود: هدف گذاری ما ناامن کردن استان و افزایش ریسک پذیری است و هرچه بتوانیم دایره دست یابی به کالای قاچاق را محدودتر کنیم اقبال مردم به این کالاها کمتر می شود.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با اشاره به اینکه کشفیات تجهیزات ماهواره و البسه در سال 94 رشد چشمگیری داشت، تاکید کرد: تاکید ما بر جمع آوری البسه دست دوم (فروشگاه های تاناکورا) است که در همان ابتدای کشف امحا می شوند لذا ضروری است که فروشگاه های تاناکورا امحا شوند.
پوراحمدنژاد مدیریت انواع کالای قاچاق را بدون غرض دانست و گفت: کمیسیون بدون توجه به ارزش کالاها مکلف به برخورد با کالاهای قاچاق است.
نظر شما