به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، محمود ربیعی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گلستان، امروز (22 اردیبهشت) در جلسه کارگروه اقتصادی استان با بیان اینکه 12 کارگروه با محور اقتصادی و عناوین مختلف تشکیل می شود، گفت: فهم مشترک کارگروه اقتصادی توسعه صادرات غیر نفتی، تنظیم بازار سرمایه گذاری و غیره است و این کارگروه محوریت مباحث اقتصادی استان را برعهده دارد.
وی افزود: اشکال ما در کار اقتصادی این است که اطلاعات را احصاء می کنیم اما تجزیه و تحلیل و آنالیز نداریم، به تولید تاکید می کنیم اما به کسب تولید فکر نمی کنیم.
ربیعی تصریح کرد: کارگروه اقتصادی باید به غیر برگزاری جلسات، به تجزیه و تحلیل اقتصادی و آینده استان بپردازد و نقدینگی و تورم را بررسی کند.
وی با بیان اینکه درآمد سرانه استان نصف کشور است، اظهارداشت: کارگروه اقتصادی می تواند کارگروه ها را هدایت و در بالا بردن سرانه استان نقش داشته باشد.
تصویب 56 مصوبه در کارگروه اقتصادی استان در سال 94
یوسف بسنجیده، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی گلستان نیز با اشاره به مصوبات کارگروه اقتصادی استان در سال 94، گفت: در سال گذشته 56 مصوبه از طریق 14 دستگاه اجرایی مورد تصویب قرار گرفت که بیشترین مصوبات مربوط به سازمان جهاد کشاورزی با 17 مصوبه و کمترین آن مربوط به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دامپزشکی و شهرکت شهرک های صنعتی هر کدام با یک مصوبه بوده است.
وی افزود: از مجموع 56 مصوبه، 42 مصوبه آن با پیگیری های جدی از سوی دستگاه های اجرایی متولی تحقق یافته و 14 مصوبه در حال پیگیری و اجرا است.
بسنجیده اظهارداشت: ما اجرایی نیستیم و وظیفه هماهنگی و رصد کردن کارگروه های مختلف را برعهده داریم.
داود طبرسا، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان نیز گفت: سازمان مدیریت در راستای سند راهبردی و اقتصاد مقاومتی و برنامه های سازمانی، شیوه نامه ارسال کرده و سهم هر کدام از بخش های کشاورزی، اقتصادی و غیره را مشخص کرده است.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، وضعیت منطقه آزاد، ریل عریض و پایانه غلات در دستور کار قرار دارد و تیمی بر روی سرمایه گذاری خارجی منطقه آزاد و پایانه غلات به طور مشخص برنامه ریزی کنند.
نظر شما