عدم موفقیت استان در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی/ برخی بانک های استان همکاری نمی کنند

خبرگزاری شبستان: سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به عقب بودن استان در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی اظهارداشت: متاسفانه در این زمینه نسبت به استان های دیگر رتبه خوبی نداریم و بانک های خوزستان همکاری خوبی در این بخش ندارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، مهرداد نیکو، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان امروز(21 اردیبهشت) در کارگروه تخصصی اشتغال استان در سالن جلسات استانداری گفت: عملکرد برخی دستگاه های اجرایی و بانک های استان در مقوله مشاغل خانگی ضعیف بوده است.

 

وی با انتقاد از عدم به نتیجه رسیدن جلسات کارگروه اشتغال استانداری خوزستان تاکید کرد: در این نشست ها قرار نیست دور هم جمع شویم تا درباره موضوعات تکراری صحبت کرده و وقتمان را بدون دستیابی به نتیجه مهمی هدر دهیم.

 

نیکو با اشاره به اهمیت کارگروه اشتغال اضافه کرد: این کارگروه یکی از کارگروه های مهم است و با توجه به وضعیت فعلی اقتصاد کشور و سیاست دولت برای اشتغال زایی اهمیت آن بیشتر نمود پیدا می کند اما متاسفانه تنها 50 درصد مدیران کل در آن حضور پیدا می کنند.

 

وی همچنین با اشاره به عدم همکاری بانک ها در زمینه پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی تصریح کرد: طی سال گذشته اعتباری در حدود 140 میلیارد ریال تسهیلات بانکی در زمینه توسعه مشاغل خانگی به استان اختصاص یافت اما برخی بانک های استان در جذب این اعتبار همکاری لازم را نداشتند.

 

وی همچنین با انتقاد از دستگاه های اجرایی که در این زمینه تلاشی انجام نداده اند، ادامه داد: متاسفانه تاکنون چندين جلسه پيگيري بحث مشاغل خانگي در استانداری برگزار شده اما به هيچ نتيجه  قابل قبولی دست نیافته ایم به طوری که به جایی رسیدیم که بايد گفت اين موضوع ديگر ارزش پيگيري ندارد.

 

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری خوزستان با تاکید براینکه  بخش عمده اقتصاد و تامین منابع مالی ما بانک محور  است، اذعان داشت: مشکل اصلی ما در کشور تامین منابع مالی است که عمدتا از طریق بانک و منابع بانکی صورت می گیرد و البته این مشکل در خوزستان دو چندان است.

 

وی با تاکید بر ضرروت آسیب شناسی این معضل خاطر نشان کرد: بايد اين موضوع كه چرا استان های ديگر در بحث مشاغل خانگی موفق بوده اند اما استان خوزستان ضعیف عمل کرده، بررسی شود.

 

نیکو اضافه کرد: براساس پیشنهاد رئیس بانک ملی خوزستان مبنی بر امضای توافق نامه برای تسهیل و تسریع روند پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان، اگر ضوابط دستگاه های اجرایی اجازه می دهد، این پیشنهاد برای حل مشکل مشاغل خانگی عملی شود.

 

وی اظهار کرد: پایبن بودن میزان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی در استان نسبت به سایر استان های کشور معضلی است که باید علت یابی شده و موانع آن رفع شود.

 

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری خوزستان در بخش دیگر سخنان خود به سیاست های استان برای اجرای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه استان خوزستان استان پایلوت در زمینه اقتصاد مقاومتی معرفی شده، تدوین برنامه میان مدت اقتصاد مقاومتی در حال انجام است.

 

وی یادآور شد: در سفر فروردين امسال سخنگوی دولت به خوزستان، هفت محور اقتصادی برای طرح كوتاه مدت اقتصاد مقاومتی در خوزستان معرفی شد كه بر این اساس مقرر شد در مدت يك ماه دستگاه های اجرایی اطلاعات پروژه ها را به سازمان مديريت و برنامه ريزی كشور تحويل دهند.

 

نیکو با بیان اینکه يك هفته ديگر از زمان تعيين شده باقی مانده ابراز کرد: تاکنون تنها اطلاعات چهار محور مشخص شده و سه محور ديگر نيز تا پايان يک هفته آماده خواهد شد.

 

وی این هفت محور را شامل دريافت اطلاعات در مورد بنگاه های اقتصادی نيمه فعال استان، ناوگان فرسوده، پرورش ماهی در قفس، سواحل جنوبی، شركت های دانش بنيان و بحث كشاورزی خوزستان عنوان کرد.

 

کد خبر 542898

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha