شعر از ابزار تأثیرگذار در ترویج فرهنگ مهدویت است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، گفت: شعرا با خلق مفاهیم بسیار عالی در زبان شعر می توانند مروجان خوبی برای فرهنگ مهدویت در جامعه باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت الاسلام محمد آفتابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، عصر روزگذشته(2 مرداد) در نخستین جشنواره استانی مهدویت و انتظار در شهرستان قصرشیرین، با اشاره به اهمیت و جایگاه مهدویت و انتظار، گفت: اشعار با مفاهیم بسیار عالی که دارد می تواند راهی برای ترویج فرهنگ مهدویت باشد.

 

وی تصریح کرد: اعتقاد به مهدویت اعتقاد به نبوت، امامت و ولایت است البته اعتقادی که به گناه منجر نشود.

 

حجت الاسلام آفتابی، افزود: در روایات هست که غیبت امام عصر(عج) به معنی ندیدن نیست بلکه به معنی نشناختن است لذا وظیفه ما در زمان حاضر این است که حضرت را بشناسیم.

 

وی اظهار داشت: حضرت مهدی(عج) حلقه گمشده ای در میان بشریت است و مقام معظم رهبری درخصوص مهدویت فرموده اند که مکتب تشیع تمامی ابعاد و زمینه های مهدویت و انتظار را بیان کرده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، در ادامه تنها راه ترویج عقیده مهدویت و اندیشه آن را در جامعه ترک گناه بیان داشت.

 

حسین پروین، فرماندار قصرشیرین، نیز گفت: عقیده مهدویت و انتظار و ظهور منجی عالم بشریت ریشه در کتاب و سنت دارد و همه مسلمانان و ادیان الهی بر آن اتفاق نظر دارند.

 

وی افزود: عقیده به ظهور مهدی (عج) امید، نشاط و تلاش می آفریند و مشوق حرکت های اسلام خواهانه و اصلاح گرایانه بوده و موجب تقویت جان های شوریده بر استکبار و افزایش ادراک ما از کرامت انسانی است.

 

پروین، با اشاره به رویکرد هنری به مهدویت با استفاده از زبان هنر باعث همگانی شدن و اثر گذاری بیشتر و بهتر آحاد مردم می شود.

 

فارس میرزابیگی، رئیس اداره فرهنگ و اشاد اسلامی قصرشیرین، هم در این مراسم از ارسال 130 اثر توسط 55 فرهیخته و ادیب و شاعر به دبیرخانه این جشنواره در قصرشیرین خبرداد.

 

وی گفت: از بین آثار ارسالی با نظر هیئت داوران 6 اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب و برتر شناخته شدند.

 

گفتنی است، در پایان این مراسم با اهدای جوایز و لوح تقدیر از شعرای برتر تجلیل شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 54199

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha