دور شدن از قرآن و سیره پیامبر اسلام(ص) عامل گرفتاری های جهان اسلام است

خبرگزاری شبستان: امام جمعه اهل سنت بیرجند گفت: امروز گرفتاری هایی که مسلمانان دارند علت آن تفرقه و اختلاف و دور شدن از قرآن و سیره پیامبر صلی الله علیه و آله است که اگر به این سیره برگردیم جهان اسلام به بزرگی و مجد می رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مولوی غلام حیدر فاروقی امروز (16 اردیبهشت) در نشست هم اندیشی علمای شیعه و اهل سنت استان با عنوان «پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله منادی وحدت، مبشر رحمت»، اظهار کرد: وقتی اخلاق و سجای پیامبر را مورد بررسی قرار می دهیم فضال حضرت در قالب الفاظ نمی گنجد.

 

وی افزود: در زمانی که بی دینی روح بشر را خسته کرده و ظاهر و باطن جهان در بی رحمی و آتش می سوخت و محبت و فداکاری از همه سلب شده بود و کسی نبود ستمگران را به کیفر برساند و مظلومان را یاری کند خداوند پیامبر  اکرم صلی الله و علیه و آله مبعوث کرد.

 

امام جمعه اهل سنت بیرجند گفت: مکارم اخلاق زمانی در جهان تحقق پیدا می کند که در جامعه فساد فحشا و کینه نباشد.

 

فاروقی هدف بعثت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله را رحمت و مودت دانست و بیان کرد: این مهم امروز زمانی تحقق می باید که ما متعهد به اخلاق  و سیره پیامبر باشیم.

 

به گفته وی هیچگاه پیامبر صلی الله علیه و آله بدی را با بدی پاسخ نمی دادند و داد و فریاد نمی زدند و از اخلاق بارز ایشان عفو رحمت بود.

 

امام جمعه اهل سنت بیرجند با اشاره به اینکه هدف تمام عبادات؛ تزکیه نفس و رستگاری انسان است، تصریح کرد: نماز کسی قبول می شود که دست از معصیت بردارد و زبانش به ذکر مشغول باشد و رحم و شفقت به مصیبت دیدگان داشته باشد و خدا پس از هر دستور عبادی دستور اخلاقی برای تزکیه نفس انسان می دهد.

 

فاروقی ادامه داد: پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله مبعوث شدند تا اخلاق و رحمت را به جامعه اسلامی بیاموزد.

 

وی با بیان اینکه امروز برخی انسان های تکفیری و پست، برادران مسلمان خود را می کشند، افزود: این انسان های شقی به هیچ کسی رحم ندارند این نهایت بیرحمی و شقاوت در این نوع انسان ها است.

 

امام جمعه اهل سنت بیرجند گفت: امروز گرفتاری هایی که مسلمانان دارند علت آن تفرقه و اختلاف و دور شدن از قرآن و سیره پیامبر صلی الله علیه و آله است که اگر به این سیره برگردیم جهان اسلام به بزرگی و مجد می رسد.

کد خبر 541561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha