به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام علی رضایی امروز (15اردیبهشت) در مراسم نکوداشت مرحوم دکتر سید عبدالله علوی( بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند) ضمن تبریک مبعث رسول اکرم صلی الله علیه و آله، اظهار کرد: شکر فصل انسان است و آثار عظیمی دارد که از منظر امام سجاد علیه السلام اگر اندیشه به شکر عملی منجر نشود انسانیت نیست.
وی با بیان اینکه خداوند پیامبر را مبعوث کرد تا جامعه را تزکیه و رشد دهد به حکمت، افزود: یکی از سنتهای پسنديده و ارزشمند که در دین مبین اسلام هم به آن توجه خاصی شده، تکريم و احترام به بزرگان جامعه و کسانی که به نحوی منشاء خدمات شایسته در پیشرفت و توسعه جامعه هستند، است.
امام جمعه بیرجند تکریم و احترام به بزرگان و فرهیختگان را برای رشد انسان و جامعه ضروری دانست و گفت: اندیشمندان باید با تلاش و اندیشه کشور را به سمت پیشرفت و توسعه جلو ببرند و در عین حال چون افق دید بلندی دارند در زمان خودشان مورد تکریم قرار نمیگیرند.
وی با اشاره به اینکه امروز فضای مجازی موجب تأخر جامعه می شود و به سمتی میرود که عوام زده شود، تصریح کرد: وقتی اساتید و اندیشمندان برای جامعه برنامهریزی نکرده و هدفمند نکنند عوام نا آگاه جامعه را مهندسی خواهند کرد.
حجت الاسلام رضایی تاکید کرد: دانشگاه و مجامع علمی و روحانیون باید جلو داری کند چرا که فکر انسان را ثروتمند میکند.
دکتر علرضا حسنی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند نیز در این مراسم از با بیان اینکه دكتر مرحوم سيد عبدالله علوی در سال 1364 با کوشش خود به تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کرد و در سمت مدیریت آن منصوب شد، گفت: دکتر عبدالله علوی فعالیت در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند را با سه نفر از کارکنان و پذیرش 90 دانشجو در سه رشته کارشناسی ادبیات، کشاورزی و کاردانی برق آغاز کرد.
وی با بیان اینکه امروز نهالی که دکتر علوی کاشتند به درختی تنومند تبدیل شده، افزود: امید است به گونه ای حرکت کنیم این درخت آسیب نبیند تا نگذاریم آنچه را دیگران اصلاح کردند امروز آفت ببیند و این وظیفه تک تک ما است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند به رونمایی از تندیس دکتر علوی بنیانگذار دانشگاه اشاره کرد و تاکید داشت: این شخصیت نیازمند تجلیل و تکریم نیست و این ما هستیم که نیازمند درک اندیشه بزرگ، کردار و منش و شخصیت بزرگانی همچون دکتر عبدالله علوی هستیم.
نظر شما