برنامه ریزی راهبردی عامل توسعه فرهنگی و هنری است

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام معتمدی، برنامه ریزی راهبردی، ارائه راهکاری دقیق و تدوین اسناد راهبردی توسعه فرهنگ و هنر را موجب تحقق ارتقای سطح فعالیت های فرهنگی و هنری در جامعه برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت‌الاسلام رمضانعلی معتمدی، معاون مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان صبح امروز(13 اردیبهشت) در نشست «شورای راهبردی منطقه جنوب استان اصفهان» برنامه‌ریزی راهبردی و دقیق را عامل مؤثری در توسعه فرهنگی و هنری هر منطقه دانست و افزود: با برنامه‌ریزی راهبردی و ارائه راهکارهای دقیق و تدوین اسناد راهبردی توسعه فرهنگ و هنر، ارتقای سطح فعالیت‌های فرهنگی و هنری در جامعه محقق و از مؤلفه‌های مهم فرهنگی شهرستان‌ها حمایت می‌شود.

 

وی تصریح کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بستر مناسبی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی در مناطق روستایی بوده‌اند که این مراکز در سال جدید مورد حمایت بیشتری قرار می‌گیرند.

 

معاون مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به نقش مؤثر مساجد در انجام فعالیت‌های فرهنگی در مناطق مختلف روستایی و عشایری افزود: مساجد پایگاه‌های مهم فرهنگی و هنری اسلامی هستند که اگر از ظرفیت آن به درستی استفاده شود، شاهد رشد و توسعه چشم‌گیر فعالیت‌های فرهنگی خواهیم بود.

 

حجت‌الاسلام معتمدی گفت: ارائه خدمات فرهنگی مناسب و مطلوب نیازمند همکاری بین بخشی گسترده بین تمامی نهادهای اجرایی می‌باشد، بنابراین لازم است تا دستگاه‌های مختلف از ظرفیت‌ها و امکانات یکدیگر در قالب اجرای یک برنامه منسجم فرهنگی، در مناطق عشایری و روستایی استفاده کنند

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: در گذشته دو مجموعه از اسناد راهبردی توسعه فرهنگ و هنر استان اصفهان تدوین و ارائه شده است و در سال جاری مجموعه سوم این سند با همکاری شهرستان‌های استان تدوین می شود.

 

مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان اضافه کرد: تدوین کتاب‌های «توسعه فرهنگ و هنر» در هر منطقه زمینه احصای آمار و اطلاعات دقیق در زمینه فرهنگ و هنر هر منطقه و همچنین برنامه‌ریزی جامع در این بخش را فراهم می‌کند.

 

حجت‌الاسلام معتمدی با اشاره به تدوین دو کتاب از مجموعه سند توسعه فرهنگی هنری استان اصفهان در سال‌های گذشته، عنوان کرد: در سال جاری سومین مجموعه از این اسناد، با همکاری ادارات فرهنگ و ارسالاد اسلامی شهرستان‌های استان تدوین می شود.

 

وی گفت: یکی از بارزترین ویژگی‌های این اسناد که در قالب کتاب چاپ و منتشر می‌شود این است که مهم‌ترین شاخصه‌های فرهنگی هر شهرستان را به همراه نقاط ضعف آن‌ها در این زمینه، ارائه می‌کند.

 

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، با اشاره به انعقاد نخستین تفاهم نامه فرهنگی استان در سال گذشته گفت: این تفاهم‌نامه حضور ائمه جمعه و فرمانداران شهرستان‌ها منعقد و به دنبال آن اعتبارات فرهنگی قابل توجهی نیز در اختیار شهرستان‌ها قرار گرفت که در سال جاری نیز این روند ادامه پیدا خواهد کرد.

 

کد خبر 540722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha