به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی دوشنبه 13 اردیبهشت و در بررسی لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه های توسعه ای کشور در ماده الحاقي8 مصوب کردهاند بهمنظور تسهيل و تشويق سرمايهگذاري صنعتي و معدني كشور، اقدامات زير توسط دولت انجام ميشود:
1- شهرستانهايي كه نرخ بيكاري آنها بالاتر از ميانگين نرخ بيكاري كشور ميباشد بهعنوان مناطق غير برخوردار از اشتغال تعريف ميشوند. اين مناطق با پيشنهاد سازمان مديريت و برنامهريزي و وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و تصويب هيأت وزيران در سال اول و نيز ششم هر دهه تعيين ميشود.
2- دولت موظف است مشوقهاي لازم جهت ايجاد اشتغال و كاهش نرخ بيكاري و ايجاد كارورزي بيكاران در اين مناطق را بهعمل آورده و اعتبارات مورد نياز آن را در لوايح بودجه ساليانه منظور نمايد.
3- معافيت مالياتي واحدهاي صنعتي، معدني و خدماتي در مناطق غير برخوردار از اشتغال را به ميزان معافيتهاي منظورشده در مناطق آزاد تجاري- صنعتي اعمال نمايد. توسعه واحد و نيز توليد كالاي جديد در اين واحدها به ميزان سهم خود مشمول اين حكم ميباشند.
وکلای ملت در ماده الحاقي 9 دولت را موظف کردهاند: دولت موظف است لايحه سند جامع سبك زندگي اسلامي- ايراني را با لحاظ شاخصهاي كمي و كيفي نظير الگوي مصرف، ترويج روحيه مشاركت و فرهنگ تعاون و رقابت سالم بين مردم، قناعت و صرفهجويي و احترام به كسب و كار حلال، احترام به قانون، تفريحات و اوقات فراغت سالم، ترويج سختكوشي و سادهزيستي متناسب با آموزههاي اسلامي تا پايان سال اول ابلاغ اين قانون تهيه و با رعايت موارد زير به مجلس شوراي اسلامي ارائه نمايد:
1- حمايت، پشتيباني و تأمين اعتبار و ايجاد سازوكار لازم در اجراي سند
2- گفتمانسازي و ترويج فرهنگ سبك زندگي اسلامي ايراني و اجراي آن در تعامل با رسانههاي ديداري، شنيداري و مكتوب
3- پايش مستمر وضعيت سبك زندگي اسلامي- ايراني براساس شاخصهاي مصوب و ارائه گزارش سالانه به هيأت وزيران
4- واسپاري و حمايت از سازمانهاي مردمنهاد و تشكلهاي مردمي در اجراي سند
نظر شما