مشق انسانیت/کردستان پرچمدار بیشترین معلمان فداکار است

خبرگزاری شبستان: کردستان سرزمین مجاهدت های خاموش و فداکاری انسان های بزرگی است که همویشه در تاریخ ماندگار شدند و در این میان با داشتن چهار معلم فداکار پرچمدار درس انسانیت و مشق زندگی است.

خبرگزاری شبستان – سنندج/ نیاز به آموزش از زمان خلقت انسان همواره همراه با دیگر نیازهای بشراحساس شده است و بشر نیز در طول تاریخ به این نیازش پاسخ گفته و همواره در پی یادگیری بوده است.

 

مساجد اولین مدارس در اسلام بوده اند و علاوه بر جایگاه عبادی سیاسی که داشتند در طول تاریخ اسلام همواره کلاس های آموزشی در آنها دایر بوده است.

 

بزرگترین معلمان تاریخ انبیا بوده اند و پیامبر عظیم الشان اسلام بردگان را به شرط با سواد کردن 10 نفر از مسلمانان آزاد می کرد و این نشان از اهمیت و جایگاه آموزش و سواد در اسلام است.

 

جایگاه و اهمیت آموزش و پرورش بر کسی پوشیده نیست و در این میان فن معلمي هنري است ظريف و حساس كه با كمترين لغزش و خطا خسارت جبران ناپذيري بر شخصيت فراگير وارد می کند و قطعا هرگونه رفتار صحيح و سنجيده موجب آينده اي درخشان براي فرد مي شود.

 

فداکاری کار انسان های فرهیخته است و کم نیستند معلمانی که در راستای رسالتی که دارند همیشه بیشترین از خودگذشتگی را داشته اند و در این میان کردستان با داشتن رکورد چهار معلم فداکار، پرچمدار  بیشترین معلمان فداکار کشور است.

 

معلمانی که از جان خود گذشتند و با نجات جان دانش‌آموزان یکی از زیباترین جلوه‌های تعلیم و تربیت را به نمایش گذاشتند تا درس زندگی و انسانیت را برای دانش آموزان شان مشق کنند.

 

روزنامه وقایع اتفاقیه در گزارشی معلمان فداکار کشور را شناسایی کرده است که در این تحقیق میدانی بیشترین سهم به کردستان تعلق دارد که در آن نام ادهم مظفری با نجات جان دانش آموزش از رودخانه، محمد علی محمدیان با تراشیدن سرش و کمک به روحیه دانش آموز بیمارش، ثریا مطهرنیا با جمع آوری کمک برای دانش آموزان بی بضاعت و شب بو یوسفی با نجات جان دانش آموز از آتش سوزی به چشم می خورد.

ادهم مظفری یکی از معلمانی بود که زندگی را به زیبایی سرود. این معلم دلسوز در 27 اسفند سال 76 وقتی می‌بیند که یکی از دانش‌آموزانش در رودخانه‌ی کام روستای آلک کامیاران افتاده، خود را به آب می‌زند و دانش‌آموز خود را نجات می‌دهد اما خود برای همیشه با آب‌ها همسفر می‌شود و چند روز بعد از آن، جسم بی‌جانش را در چند روستای پایین‌تر از آب می‌گیرند.

 

محمدعلی محمدیان معلم پایه دوم دبستان شیخ شلتوت شهر مریوان به منظور همدردی با دانش آموز سرطانی خود که به علت عوارض ناشی از مصرف دارو و شیمی درمانی دچار ریزش موی سر شده بود، موهای سرش را تراشید.


این معلم دلسوز با روحیه دان به این دانش آموز و ابراز همدردی با وی توانست کمک بزرگی به این دانش آموز کند تا بتواند همچون دیگر دانش آموزان به ادامه تحصیلش ادامه دهد.

 

ثریا مطهرنیا، معلم بیجاری، به‌واسطه شناسایی و حمایت از 90 دانش‌آموز و تأمین هزینه درمان، شناسایی 220 انش‌آموز بی‌بضاعت و پرداخت 60 مورد کمک هزینه، پیگیری 42 مورد جراحی فوق‌تخصصی برای دانش‌آموزان تا انجام کامل درمان و تحت پوشش قرار دادن دانش‌آموزان نیازمند جراحی‌های ترمیمی استان، شایسته عنوان معلم فداکار معرفی شد.

شب‌بو یوسفی، معلم دهگلانی نیز به‌واسطه نجات دانش‌آموزان از آتش‌سوزی، تهیه کتاب، وسایل مدرسه، پوشاک، عینک و صبحانه دانش‌آموزان بی‌بضاعت، کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان دارای بیماری‌های خاص، کمک نقدی و غیرنقدی به خوابگاه مدرسه و جذب دانش‌آموزان روستاهای اطراف برای ادامه تحصیل و تحت پوشش قرار دادن دانش‌آموزان یتیم، نیز شایسته تقدیر شناخته شد.

 

کد خبر 540446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha