اجرای اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک مطالبه از مسئولان می خواهیم

خبرگزاری شبستان: دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی با بیان اینکه اجرای اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک مطالبه از مسئولان می خواهیم، گفت: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک مطالبه از همه مسئولان خواستاریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سردار سید هاشم غیاثی صبح امروز (۸ اردیبهشت) در نشست شورای معاونین ستاد با تأکید بر تحقق شعار سال " اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" گفت: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک مطالبه از همه مسئولان می‌خواهم و در این راستا باید مصداق‌های مرتبط با این بخش احصاء شود.

 

وی در ادامه تأکید کرد: باید مصداق‌های اقتصاد مقاومتی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر در چارچوبی مشخص تدوین و براساس آن پپگیری لازم صورت بگیرد.

 

سردار غیاثی با اشاره به ظرفیت شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و سازمان‌ها، گفت: دستورالعمل اقتصاد مقاومتی که طرف ستاد مرکزی امر به معروف و نهی از منکر به استان‌ها ابلاغ شود بایستی توسط دبیران شوراهای ادارات پیگیری و گزارشات لازم را به مدیران هر دستگاه ارائه شود.

 

فرمانده سپاه انصارالرضا(علیه السلام) خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنان به برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع «فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر» اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت موضوع به قشرهای بسیج دانشجویی، اساتید و دیگر رده‌های مرتبط اعلام کرده‌ایم که نسبت به برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در این چارچوب مشخص اقدام کنند.

 

شاخص‌تری معروف، اقتصاد مقاومتی است

سید جواد رضوی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(رحمه الله) و معاون سازمان‌ها و ادارات ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در ادامه این نشست با اشاره به ضرورت گفتمان سازی شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان « اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل»انتخاب شده است، گفت: شاخص‌ترین معروف سال «اقتصاد مقاومتی» است و نباید از آن غفلت شود.

 

وی تأکید کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی ضرورت دارد تا با استفاده از ظرفتیت‌های موجود، گفتمان سازی لازم در سطح جامعه صورت بگیرد.

 

حجت الاسلام کاظم لطفیان، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی و معاون امور تشکل‌های مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی نیز اظهارداشت: شوراهای امر به معروف و نهی از منکر بر حسن اجرای اقتصاد مقاومتی نظارت داشته باشند.

 

وی در ادامه افزود: فرهنگ سازی صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف در راستای اقتصاد مقاومتی ضرورت دارد.

 

فرشته اسدزاده، مسئول دفتر امور بانوان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی نیز در این نشست از تشکیل اتاق فکر در دفتر بانوان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خبر داد و گفت: در این اتاق فکر 10 نفر از متخصص مرتبط با برنامه‌های ستاد در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی فعالیت خواهند داشت.

 

وی با تأکید بر نقش بانوان در جهت تحقق شعار سال « اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» گفت: در بسیاری از مصوبات و ابلاغیه‌های تهران تلویحاً به نقش بانوان اشاره شده است که می‌طلبد از این ظرفیت استفاده شود.

 

اسدزاده از تشکیل اتاق فکر در دفتر بانوان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خبر داد و گفت: در این اتاق فکر 10 نفر از متخصص مرتبط با برنامه‌های ستاد فعالیت خواهند داشت.

 

رئیس دفتر مشارکت بانوان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی در ادامه اظهارداشت: تعیین اولویت‌های پژوهشی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مسابقات کتابخوانی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده در سال جاری در حوزه امر به معروف و نهی از منکر است.

 

وی به نقش تاثیرگذار آموزش و پرورش در حوزه امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: این فریضه الهی باید به صورت گفتمان در بین دانش آموزان تقویت و نهادینه شود.

 

کد خبر 539301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha