شوراها نماد مردم‌سالاری دینی در کشور ما هستند

خبرگزاری شبستان: رئیس شورای استان قم با بیان این که شوراها نماد مردم سالاری دینی در کشور ما هستند، گفت: متأسفانه جایگاه شوراها در مجموع نظام مدیریتی کشور جایگاه مطلوبی نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حسن بختیاری، نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم امروز (7 اردیبهشت) در دیدار آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری، مدیر حوزه‌های علمیه کشور عنوان کرد: شورای استان متشکل از نمایندگان شوراهای شهرهای تابع از جمله دستجرد، قنوات و کهک و ... است که مجموعا شامل 12 نفر است.

 

نائب رئیس شورای شهر اظهار داشت: عمده کارهای شورای استان در ارتباط با هماهنگی بین شوراها و پیگیری مسائل و مشکلات شهرها و توابع است.

 

بختیاری با بیان این که مشکلات زیادی در  شهرهای تابعه  و بخش ها وجود دارد، گفت: شهرهای تابعه و بخش های استان ها مشکل درآمدی دارندو بضاعت کمتری دارند.

 

وی افزود: شوراهای استان ظرفیت های خوبی هستند که به رشد و توسعه استان قم کمک می کنند، از این جهت نیاز است که رویکرد به این سمت برود که بخشی از ظرفیت سازی ها صورت بگیرد.

 

رئیس شورای استان قم با بیان این که شوراها نماد مردم سالاری دینی در کشور ما هستند، تصریح کرد: متأسفانه جایگاه شوراها در مجموع نظام مدیریتی کشور جایگاه مطلوبی نیست.

 

بختیاری ادامه داد: شوارها یکی از نهادهایی است که پس از پیروزی انقلاب به دستو ر امام تشکیل شد، شورای شهر نیز پس از وقفه ای که در دوران جنگ به وجود آمد، فعالیت های خود را از سال 77 آغاز کرد.

 

وی تأکید کرد: قریب دو دهه از فعالیت شوراها می گذرد، اما شرایط شوراها نسبت به سال های گذشته تفاوت زیادی نکرده است و امید بود که تغییر و تحول اتفاق می افتاد.

 

نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: شوراهای شهرها و استان ها می توانند به سبک کردن بار دولت کمک کنند، اما قانون شوراها به سمت محدود کردن شوراها حرکت کرده است و باعث شده است که مدیریت محلی و شهری که می تواند به مسائل شهر ها کمک کند را نداشته باشد.

 

بختیاری در پایان عنوان کرد: دولت، مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان باید رویکرد واگذاری تصدی ها به شوراها را بیشتر کنند تا شورا که بیشترین توانمندی را در مدیریت محلات خود دارند را داشته باشند.

 

کد خبر 539205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha