به گزارش خبرنگار شبستان، مهندس سیاه کلی، مشاور شورای عالی فضای مجازی امروز هفتم اردیبهشت در اختتامیه دومین جشنواره رسانه های علوی که در مجموعه فرهنگی یادمان شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: فضای مجازی فضای جالبی است، تقریبا در این فضا زمان و مکان تعطیل می شود. دو چیز برای ما در این فضا مهم است، کاربر و محتوا. باید کاربر را بشناسیم و محتوای متناسب با او برایش ارسال کنیم.
سیاه کلی با بیان اینکه شناخت کاربر در فضای مجازی برخلاف فضای حقیقی راحت است، عنوان کرد: انسان در فضای مجازی خوداظهاری می کند. بر اساس داده کاوی می توان مخاطب و نیازهایش را شناخت. جوامع پیشرفته تر از ما محتوا را به صورت خدمت و سرویس ارایه می دهند.
مشاور شورای عالی فضای مجازی معتقد است، اگر بخواهیم روی کاربر تمرکز داشته باشیم باید نوآوری داشته باشیم، گیرنده و پخش کننده خوبی باشیم و کار واسط را به خوبی انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه نسل جدید از متن و ادبیات لذت نمی برد، بیان کرد: این در حالی است که ما همچنان در فضای مجازی با متن و ادبیات کار می کنیم. ما سایت های خوب کم داریم در صورتی که دیگران گزینه عالی دارند.
سیاه کلی خاطرنشان کرد: فرهنگ در فضای مجازی به آگاهی، دانش، باورها، عقاید، ارزش ها، اخلاق، نمادها، هنجارها، رفتارها، ابزارها، آداب و رسوم، نگرش و احساس و عواطف تقسیم می شود. ما بیشتر در لایه اعتقادات کار می کنیم و دیگران در لایه نگرش، عواطف، ابزارها و نمادها کار می کنند.
وی تصریح کرد: باید یک ماتریسم برای کارمان داشته باشیم که یک طرف آن لایه های اجتماعی باشد و یک طرف نیازهای مردم باشد. برخی کاربران نسبت به سایت هایی تعصب دارند و وقتی نقدی از آن سایت ها می خوانیم ناراحت می شوند و یا موضع می گیرند این در حالی است که در سایت های دینی کمتر توانسته ایم کاربر وفادار داشته باشیم.
نظر شما