به گزارش خبرنگار شبستان، محمد ناصری، نویسنده و مدیرمسئول مجلات رشد در مراسم سومین سالگرد امیرحسین فردی که عصر دیروز در حوزه هنری برگزار شد، گفت: در مورد آقای فردی روز نمی گذرد که با همکاران از ایشان یاد نکنیم و یا خاطرات و صحبت های ایشان را مرور نکنیم. در مورد فردی می شود از زوایای مختلف حرف زد.
ناصری با بیان اینکه من شاگرد امیرحسین فردی هستم، عنوان کرد: 4 دهه با ایشان آشنا بودم اگر ما بچه های مسجد جوادالائمه افتخار می کنیم که بچه مسجد جوادالائمه هستیم مسجد جوادالائمه به وجود آقای امیرحسین فردی افتخار می کند.
وی ادامه داد: آقای فردی در مسجد جوادالائمه به خاطر شخصیت و منشی که داشت مربی تعدادی شهدا و درگیر زندگی آنها شد و این بزرگترین توفیق امیرحسین فردی بود.
مدیرمسئول مجلات رشد اظهار داشت: امیرحسین فردی متعلق به اواخر دهه 20 است. در دهه 50 کتابخانه مسجد جوادالائمه راه اندازی شد و فردی بانک و کارگاه های خود را کنار گذاشت و در مسجد مشغول شد. طیف گوناگونی از آدم ها اطراف ایشان بود افرادی بسیاری هم به واسطه ایشان به مسجد آمدند.
وی خاطرنشان کرد: گروه های مختلفی در مسجد جوادالائمه بودند یک گروه بروبچه های مسجد و گروه دیگر بچه های کتابخانه مسجد بودند. تمام این گروه ها آقای فردی را به عنوان مربی کوهنوردی، مدیر و مربی فوتبال قبول داشتند. از تمام این گروه ها افرادی راهی جبهه شدند و به شهادت رسیدند. آقای فردی در ساختن شخصیت این افراد نقش داشت. امیرحسین فردی قصه زندگی این شهدا را با قلم تبیین و تثبیت کرد.
ناصری با بیان اینکه زندگی فردی بدون یاد، نام و ارتباطش با شهدا معنا پیدا نمی کند، عنوان کرد: فردی توفیق بسیار بسیار بزرگی داشت از باب مربی بودن برای بچه هایی که به درجه شهادت رسیدند، فردی با شهدا انس و الفت داشت و با آنها صفا می کرد.
وی تصریح کرد: بی دلیل نبود که آقای فردی داستان انقلاب و جشنواره شهید غنی پور را راه انداخت زیرا می خواست یاد و خاطره شهدا زنده نگه داشته شود. فردی معتقد بود زیر سقف مسجدی جمع می شویم که برای همه جا هست. فردی بزرگ، مربی، دوست و عشق شهدا بود.
نظر شما