حجت الاسلام عباس نظری در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوین بیان کرد: حضرت زینب (س) دارای ویژگی های منحصر به فردی بودند که نخستین ویژگی ایشان صبر و بردباری این بانوی بزرگ بود به طوری که در واقعه جانسوز کربلا این صبر و تحمل آن حضرت بود که توانست پیام عاشورا در زمان ها و مقاطع خاص به گوش جهانیان آن روز و امروز برساند.
وی ادامه داد: حضرت زینب (س) به دلیل تحمل آن همه سختی و صبر و بردباری که داشتند ام المصائب لقب گرفتند و همین صبر و تحمل نیز باعث شد تا اهداف مقدس کربلا و نهضت عاشورا و پیام امام حسین (ع) فراموش نشده و به انحراف کشیده نشود.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین اضافه کرد: به دست آوردن فضائل اخلاقی و چنین ویژگی هایی بستگی به تقوا، پرهیزگاری و درجه ایمان دارد و هرچه نسبت به خداوند و مسائل اعتقادی و اخلاقی ایمان بالاتری داشته باشیم به همین مقدار نیز اوصاف حسنه و فضائل اخلاقی را به خود اضافه می کنیم.
وی عنوان کرد: بر اساس حدیثی از امام محمد باقر (ع) تمام کمال انسان در سه چیز است، آگاه بودن در دین، داشتن علم معیشت و صبور و بردبار بودن در برابر مصائب و مشکلات و چون شخصیت حضرت زینب از کمال ویژه ای برخوردار است این ویژگی (صبر و بردباری) در وجود ایشان به حد اعلی می رسد.
حجت الاسلام نظری خاطر نشان کرد: نکته دیگری که باید مورد توجه باشد این است که اگر انسان مصیبت ها و گرفتاری ها در زندگی را امتحان الهی بداند و بردباری پیشه کند نتیجه این صبر و تحمل را خواهد دید و در حدیثی آمده است از جمله افرادی که بدون حساب و کتاب وارد بهشت می شوند کسانی هستند که در دنیا از صابرین بودند.
وی ویژگی دیگر حضرت زینب (س) را عبودیت و معنویت این بانوی بزرگ دانست و اظهار کرد: حضرت زینب (س) اهل عبادت بودند و این بانوی بزرگ حتی در یازدهم ماه محرم شبی که برادران و فرزندان خود را از دست دادند به صورت نشسته نماز شب خود را خواندند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین خاطر نشان کرد: حضرت زینب (س) توجه ویژه ای به آموزه های دینی داشته و حتی مستحبات را نیز ترک نکرده و مانند مادرشان حضرت زهرا (س) اهل عبادت بودند.
وی یادآور شد: ویژگی دیگر این بانوی گرامی علم ایشان بود که علم الهی و لدنی داشتند.
نظر شما