به گزارش خبرگزاری شبستان، جشن ولادت اسدالله الغالب، یعسوب الدین، امیرمومنان، علی(ع) و وفاتِ عقلیه بنی هاشم، حضرت زینب کبری(س)، از پنجشنبه، 2 اردیبهشتماه جاری به مدت سه روز از ساعت 6 و 30 دقیقه صبح در حسینیه آیتالله حقشناس(ره) تهران برگزار میشود.
در این برنامه، ابتدا، حاج مهدی سماواتی، زیارت عاشورا را قرائت میکند؛ سپس حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان، مسئول مدرسه علمیه دارالحکمه، سخنرانی دارد؛ و سرانجام، حاج سعیدد حدادیان، مداحی میکند.
عشاق آلالله و دلسوختگان، برای حضور در این مجلس می توانند به حسینیه آیتالله حقشناس(ره) به نشانی خیابان مجاهدین اسلام، نرسیده به چهارراه آبسردار، جنب برجهای بهنام مراجعه کنند.
شایان ذکر است ولادت على عليه السلام در روز جمعه 13 رجب در سال سیامِ عام الفيل در درون كعبه -خانه خدا- به وقوع پيوست. شاعر می گوید:
اى آنكه حريم كعبه كاشانه تست
بطحا صدف گوهر يكدانه تست
گر مولد تو بكعبه آمد چه عجب
اى نجل خليل خانه خود خانه تست
همچنین حضرت زینب(س) در 15 رجب سال 63 هجری قمری از دنیا رفت. در مورد محل دفن حضرت زينب(س) سه قول مطرح است:
1. حضرت زينب(س) به مدينه آمد و پس از ورود به مدينه پيوسته عزادار و گريان بود تا اين كه پس از يك سال و نيم در همان مدينه از دنيا رفت و در همان جا دفن شد. اكنون از قبر آن بانوي محترمه، اثري در دست نيست. اين قول را علامه سيد محسن امين اختيار كرده و از اقوال ديگر معتبرتر مي داند.
2. حضرت زينب(س) پس از ورود به مدينه، در مجالس و محافل سخن مي گفت و مظالم و جنايات يزيديان را بازگو مي كرد. فرماندار مدينه ماجرا را به يزيد نوشت و او دستور داد زينب را مخير سازند تا هر شهري كه مي خواهد (غير از مكه و مدينه) برود. حضرت زينب به شام رفت و در آن جا اقامت كرد و پس از چندي در همان جا از دنيا رفت. البته برخي احتمال داده اند قبري كه در شام است، قبر زينب صغري (ام كلثوم) است، نه قبر زينب كبري.
3. زينب (س) به علت افشاگري عليه دستگاه بني اميه، مجبور شد كه مدينه را ترك كند. از اين رو مصر را انتخاب كرد و در آن جا رحل اقامت افكند و همان جا از دنيا رفت. سيده زينب در شهر قاهره هم اكنون زيارتگاه مجلل و با شكوهي است و...))(ر.ک به زندگاني حضرت فاطمه(س) و دختر آن حضرت؛ نوشته سيد هاشم رسولي محلاتی).
نظر شما