به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از اصفهان، پنجمين جشنواره دانشآموزي نوجوان سالم با تجليل از 154 اثر برتر به پايان رسيد.
سعيد باقري،رئيس اداره پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي اداره كل اموزش و پرورش استان اصفهان با بيان اينكه پنجمين جشنواره دانشآموزي نوجوان سالم با موضوع پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و ترويج شيوه زندگي سالم در بين دانش آموزان برگزار شد، اظها رداشت: در اين دوره با رشد 10 برابري ارسال آثار به اين جشنواره روبرو بوديم.
وي با اشاره به ارسال 6 هزار اثر به دبيرخانه اين جشنواره گفت: از اين تعداد اثر 154 اثر برتر شناخته شده كه در اين بين از 82 دانش آموز 2 نفر اوليا و 70 نفر از فرهنگيان استان اصفهان تجليل به عمل ميآيد.
علي اكبر ترابي، مشاور معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در اين آئين مشكلات عاطفي را مهمترين عامل گرايش دانشآموزان به اعتياد عنوان كرد و ابراز داشت: از اين رو نيابد اجازه دهيم كه نوجوانان به انزوا كشسده شوند و ههواره بايد در فعاليتهاي اجتماعي فعاليت داشته باشند.
وي در ادامه با تاكيد بر اينكه همكاري همه نهادها براي پيشبرد اهداف آموزش و پرورش در راستاي تحقق اهدافش امري ضروري است، افزود: بايد توجه داشت كه اهداف آموزش و پرورش اهداف مشترك همه نهادها است و براي دسترسي به اين هدف مشترك همدلي ضروري است.
وي تامين سلامت رواني در جامعه را مهم خواند و افزود: بايد توجه داشت كه نبايد اجازه دهيم نوجوانان به انزوا كشيده شوند و توجه به نيازها و خواستههاي آنها در حد معقولانه بايد مرد توجه مسئولان آموزش و پرورش و خانواده باشد.
محمدحسن قائديها،مديركل آموزش و پرورش استان اصفهان نيز در ادامه اين آئين با تاكيد بر اينكه عملكرد آموزش و پرورش در حوزه تعليم و تربيت با گذشته متفاوت شده است،گفت: اين روزها منابع دانشاموزان براي يادگيري فراتر از كتاب رفته است و گسترش علم و فناوري جهان را به دهكده جهاني تبديل كرده است.
وي با بيان اينكه رصد آسيبهاي اجتماعي موجود در مدارس در دستور كار آموزش و پرورش قرار دارد، اظهار داشت: از اين رو برنامهريزي براي ارائه آموزشهاي لازم به دانشآموزان و اولياء مورد توجه است.
مديركل آموزش و پرورش استان اصفهان توجه به آموزش مهارتهاي زندگي را از راهكارهاي ارائه شده در خصوص ايجاد روابطي سالم براي دانشآموزان عنوان كرد و ابراز داشت: بايد توجه داشت كه ترويج فرهنگ سلامت نيز در مدارس بايد مورد توجه باشد چرا كه جاي خالي اين امر در مدارس استان اصفهان حس ميشود.
وي با اشاره به اينكه بايد نگرشها به تعليم و تربيت در مدارس تغيير كند،اضافه كرد: بايد توجه داشت كه امروزه هر روز اسيب جديدي دانشآموزان را تهديد ميكند و براي آگاه ساختن جامعه بايد فعاليتي چندين برابر نسبت به فعاليتهاي فعلي داشته باشيم.
نظر شما