اخذ اختیارات کامل توسعه درمان  از وزارت/آسیب حتی یک بیمار به دلیل کم توجهی   قابل پذیرش نیست

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با ارائه از گزارش عملکرد سال گذشته و تبیین اجمالی سیاست های سال جاری، تصریح کرد: اگر مریضی در یک روستا به خاطر کم توجهی ما آسیب ببیند، قابل پذیرش نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، دکتر علی اکبر حقدوست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، امروز(31 فروردین)در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت دستاوردهای سال 94 را مورد توجه قرار داد و گفت: کمتر سالی این همه ساخت و ساز با وجود کمبود منابع داشتیم و بیش از 90 هزار مترمربع فضا هم اکنون در حال ساخت و ساز است.

 

وی با بیان اینکه ارائه تجهیزات هم قابل مقایسه با سال های قبل نیست و کمبودهای درونی تقریباً مرتفع شده و همه دنبال تجهیزات لوکس هستند؛ افزود: اقداماتی برای ارتقاء استاندارد و کیفیت خدمات و بالا بردن رضایت مندی خدمات انجام شده است.

 

دکتر حقدوست گفت: در قسمت علمی سلامتی خیلی خوب رشد کرده و تیم های متعدد خارجی به استان آمدند و سمینارهای بین المللی به معنای واقعی برگزار شد و جایگاه استان را در کشور به حد اعلی برده و امسال دو رتبه در پژوهش ارتقاء و در رتبه بندی آموزشی هم رتبه 5 کشور را کسب کردیم و دریافت جایزه رازی موفقیت دیگری است.

 

وی همچنین سفر پروفسور سمیعی برای راه اندازی مرکز تحقیقات علوم اعصاب،  ایجاد بزرگترین مرزعه حیوانات در ایران، سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه درمان با امضاء دهها تفاهم نامه را از دیگر موفقیت های قابل ذکر دانست و گفت: مدیران ارشد استانی و کشوری در این راستا همصدا و کمک کننده دانشگاه هستند و اولین استانی هستیم که نقشه درمان استان-سنددرمان استان کرمان(آینده نگاری روند منابع مورد نیاز و مدل ارائه خدمات سرپایی و بستری استان تا سال ۱۴۰۴)- را با روش های علمی تهیه کردیم.

 

دکتر حقدوست با تصریح به اینکه اولین استانی هستیم که اختیار توسعه درمان استان را به طور کامل از وزارتخانه گرفتیم تا این نقشه را پیاده کنیم؛ گفت: ارائه برنامه های جدید کم نظیر داشتیم.

 

 وی با بیان اینکه 15 برنامه در سطح کشور ابلاغ شده و در کل استان به خوبی پیاده شده است؛ افزود: تقویت پایگاه ها و مراکز بهداشتی در شهرها و بهبود استاندارها و توجه ویژه به بهداشت محیط از دیگر اقدامات است.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین در تبیین سیاست های سال 95 متبلور شدن اخلاق عملی و ایجاد محیطی شاد را به عنوان یک اولویت برای کادر این دانشگاه مورد توجه قرار داد و افزود: تأکید بر عزم جدی تر و تلاش و برنامه ریزی قوی تر و اولویت سلامت و آموزش و پژوهش داشته و به طور کلی خیلی کار داریم.

 

وی با تأکید بر اینکه همه باهم{دست اندرکاران حوزه درمان و سلامت} بیعت اخلاقی ببنیدم؛ افزود: برای عقب افتادگی تاریخی که کشور و استان دارد، جزء با همت خودمان قابل رفع نیست.

 

دکتر حقدوست با اشاره به اینکه اگر حتی یک مریض ناراضی بود اصلاً قابل پذیرش نیست و حساب و کتاب خدا بسیار دقیق است؛ در خطاب به همکاران خود گفت: اگر مریضی در یک روستا به خاطر کم توجهی ما آسیب ببیند این باورپذیر نیست و همه عزم کنند یک قدم رو به جلو با اراده تر حرکت کنند و وقت های تلف شده و تعارف ها و دو رویی ها را کنار بگذاریم و صداقت و لبخندها و انرژی های مثبت را افزایش دهیم.

 

وی در خصوص طب سنتی هم گفت: در این طب یک سری قابلیت های خفته و هم خرافات و کارهای غیرعلمی است و  دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ازسالها پیش راه انداختیم و دانشکده جدید طب سنتی با امکانات بالا در حال ساخت است.

 

دکتر حقدوست در خصوص توریست درمانی گفت: ما باید در این مسئله واقع بینانه برخورد کنیم و برنامه ریزی کردیم تا مانع از فرار مریض ها از استان بشویم؛ هم اکنون هفت درصد تخت های بیمارستانی ما در اختیار دیگر استان ها است و قابلیت های علمی دانشگاه فوق العاده بالا است  و اساتید بسیار خوبی داریم که اگر در استان فضای مناسب فراهم شود می توانند سرویس دهند و با راه اندازی مرکز بنیاد پروفسور سمیعی در جراحی مغز و اعصاب به طور واقعی وارد توریست درمانی شویم.

 

دکتر نخعی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هم با اشاره به شعار امسال هفته سلامت گفت: مطرح شدن دیابت به عنوان شعار سال به این دلیل است طبق آخرین مطالعات در 34 سال گذشته، شیوع دیابت در دنیا 4 برابر شده است.

 

وی گفت: در استان کرمان 422 میلیون نفرمعادل نیم میلیارد در دنیا مبتلا به دیابت هستند و برای پیشگیری باید روی بچه ها در «فعالیت فیزیکی و خوردن غذای سالم» بیشتر کار کنیم.

 

دکتر نخغی تأکید کرد: برای پیشگیری دیابت و سرطان و... اساس در خانواده ها است زیرا ذائقه سازی زیر 6 سال است؛ بعد از پیشگیری اولیه و ریشه ای و اساسی،پیشگیری ثانویه، غربال گیری و پیشگیری نوع سوم خدمات بیمارستانی و بازتوانی است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار داشت: کرمان در زمینه بیماری ریه و سرطان حنجره، متأسفانه رتبه اول کشور را دارد.

 

 

 

کد خبر 537609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha