به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آباد کتول، احمد تجری مفرد، فرماندار علی آباد کتول، روز گذشته (۳۰ فروردین) در جلسه انجمن کتابخانه های علی آباد کتول اظهار داشت: اولین قدم در جهت اقتصاد مقاومتی ارتقای فرهنگ جامعه است که فرهنگ کتابخوانی هم یکی از همین مقوله های مهم فرهنگی است.
وی افزود: در ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی لازم است در حوزه استفاده از نرم افزار ها و فضاهای مجازی به جامعه و به خصوص جوانان آموزش های لازم داده شود تا استفاده صحیح از آن را بیاموزند.
تجری تصریح کرد: ما باید جامعه را با برنامه ریزی دقیق از مطالعات زیان آور به سمت مطالعات سودمند سوق دهیم .
تجری خاطرنشان کرد: امروز کتاب به عنوان مولفه اصلی در حوزه اطلاع رسانی و افزایش علم و دانش است و اگرچه امروزه امکانات پیشرفت زیادی داشته اما جایگزینی برای کتاب پیدا نشده است.
فرماندار علی آباد کتول گفت: با توجه به رشد تکنولوژی در دنیای امروز که مدام در حال تغییر است و ایران اسلامی با توجه به سابقه کهن در نویسندگی کتاب به ویژه در حوزه دین اسلام و تشیع، لازم است برای ترویج فرهنگ کتابخوانی برنامه ریزی های کاربردی انجام دهیم.
وی اذعان داشت: اولین مشکل ما در حوزه اقتصاد مقاومتی، فرهنگ سازی همین امر مهم است که بخشی از این فرهنگ سازی با ترویج فرهنگ کتابخوانی عملیاتی می شود.
تجری مفرداظهارداشت: یکی از اولین مولفه های توجه به پتانسیل های و نعمت های خدادادی، خودسازی است تا خود را باور نکنیم و به سطح بالایی از خودباوری و فرهنگ دست نیابیم، موفق نخواهیم شد.
فرماندارعلی آباد کتول تاکید کرد: یکی از راهکارهای ترویج فرهنگ کتابخوانی، تبلیغات در فضای شهری و روستایی است و اگر چه تکنولوژی های جدید پیش آمده ولی هنوز هیچ چیز جایگزین کتاب نیست و تجلیل از نویسندگان کتاب موجب می شود جوانان ما به داشته های خود افتخار کرده و بدانند در همین شهرستان می توانند کارهای بزرگی انجام دهند که ارزشی ملی بیافرینند.
نظر شما