کتاب زندگی‌نامه علامه سیدابوالحسن حافظیان رونمایی می‌شود

کتاب «حافظ اسرار»زندگی‌نامه علامه سیدابوالحسن حافظیان از عرفای بزرگ جهان تشیع در قرن اخیر باحضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالله فاطمی‌نیا،حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی‌مطلق و سیدعلی موسوی گرمارودی رونمایی می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مراسم رونمایی کتاب حافظ اسرار، ارج‌نامه عارف واصل علامه سید ابوالحسن حافظیان» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالله فاطمی‌نیا، حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی‌مطلق و سیدعلی موسوی گرمارودی از ساعت 17 امروز دوشنبه سوم مردادماه در سرای اهل قلم برگزار می‌شود.


 عارف بزرگوار سید ابوالحسن حافظیان در حدود سال 1322 هجری در مشهد مقدس قدم مبارک به عرصه وجود نهاد. پدر بزرگوارش حاج سید میرزا آقا و مادر با کرامتش بی بی معصومه خاتون هر دو از انسان‌های پر ارج زمان خود بودند و چون پدرش به ریاضیات و عملیات مشغول بود و وی هم شوق و علاقه زیادی به این رشته نشان می‌داد.


پدر که متوجه علاقه وی شده بود، سید ابوالحسن را به شیخ حسنعلی اصفهانی (نخودکی) که در آن وقت در مشهد اقامت داشت، معرفی کرد تا در محضر وی حاضر شود و نزد آن استاد فرزانه درس بخواند. مرحوم اصفهانی (نخودکی) هم او را پذیرفت و تحت تعلیم و تربیت قرار داد. حافظیان روزها در مدرسه میرزا جعفر تحصیل می‌کرد و شب‌ها در حجره فوقانی صحن عتیق جنب ایوان عباسی به عبادت و ریاضت مشغول شد. به‌زودی در اثر استعداد سرشار نزد استادش مرحوم شیخ حسنعلی نخودکی بسیار مقرب شد و گوی سبقت را از دیگران ربود.


استاد در مکتب و مجلس درسش نور وصفای وارستگی و آزادی را در سیمای ابوالحسن دقت کرد و به هوش و ذکاوت وی بیش از دیگران اقرار کرد. نبوغ سید ابوالحسن حافظیان در نوجوانی به ظهوری کرامت گونه رسید و بارقه عرفان در وی نمایان شد. مقدمات صرف و نحو ریاضی، طب نجوم، هیئت، فقه و اخلاق از علومی هستند که این بزرگ مرد علم و عرفان و اخلاق نزد اساتید فرا گرفت و در هر یک از آنها به کمالی شایسته و بایسته نایل آمد. وی در این ایام همیشه مترصد بود از اساتید دیگر هم استفاده کند. وی از مرتاضان و عارفانی که برای زیارت از شهر های ایران و کشورهای دیگر به مشهد مقدس مشرف می‌شدند نیز بهره‌مند بود.


لازم به ذکر است، انتشارات موسسه فرهنگی خاتون قلم کتاب «حافظ اسرار» را در 288 صفحه مصور با قیمت7000 تومان منتشر کرده است.

 

گفتنی است، چندی پیش و در شب نیمه شعبان، پایگاه اطلاع‌رسانی علامه سیدابوالحسن حافظیان به نشانی http://www.hafezian.com/main به همت جمعی از دوست‌داران این عارف اندیشمند راه‌اندازی شد.


پایان پیام/

کد خبر 53712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha