به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از بسیج سازندگی، گروه جهادي “خيريه حميد” با حضور در روستاي بيت فارس شوش خانه اي براي يكي از محرومان اين منطقه ساخته و چراغ اميد را در خانه اين خانواده 8 نفره روشن كرده است.
روزهاي زيادي از آخرين باران زمستان در خوزستان و خسارت 460 ميلياردي به مزارع كشاورزي شوش نميگذرد، ناراحتي را ميشد در چشمان مردم روستاي بيت فارس اين شهرستان ديد اما در كنار اين همه ناراحتي، هنوز رگههايي از اميد ديده ميشد. در روزهايي كه همه به دنبال مسافرتهاي پر زرق و برق، چشم و هم چشمي و اصراف گرايي هستند چند جوان و نوجوان به اين روستا آمدهاند تا كمي از بار محروميت مردم بكاهند و در سال 95 يك خانواده محروم را خانه دار كنند.
خانم خسرجي كه قرار است در روزهاي آينده خانه دار شود، ميگويد: 6 بچه ريز و درشت داريم و همه ما در يك اتاق 15 متري زندگي ميكنيم. دختر بزرگم را به دليل نداشتن پول سرويس از رفتن به مدرسه منع كردم اما چند نفر از خيرين مخالفت كردند و هزينه سرويس مدرسه را تقبل كردند.
وي ميافزايد: همسرم كارگر روز مزد بود اما از آذرماه امسال سكته مغزي كرد و ديگر نتوانست به سر كار باز گردد و حالا چند ماهي است كه در گوشه اتاق محل زندگي مان بيكار مانده است.
خانم خسرجي درباره اقدامات گروه هاي جهادي براي ساختن خانه براي آنها عنوان ميكند: خدا خيرشان دهد، آخرين باران امسال كه به همراه تگرك بود ما را مجبور كرد كه در خانه همسايگان پناه بگيريم چرا كه هر لحظه امكان خراب شدن سقف وجود داشت، هرچند همه اتاق را آب برد.
مهدي دادگسترنيا، مسئول گروه جهادي خيريه حميد با 34 نفر دانش آموز دبيرستاني و 15 مربي از تهران به اين روستا آمدهاند. وي ميگويد: بچههاي اين گروه جهادي به گروههاي 7، 8 و 10 نفره تقسيم ميشوند و 4 خانه كه سازه اصلي آنها ساخته شده را تكميل ميكنند.
مسئول گروه جهادي خيريه حميد بيان ميكند: در اين روزها، سفت كاري را به پايان ميرسانيم و نهايتاً تا ارديبهشت و خردادماه امسال كار نازك كاري اين خانهها به پايان ميرسد.
وي عنوان ميكند: اين گروه از سال 76 كارهاي جهادي را آغاز كرد و تاكنون 16 مدرسه، 67 منزل مسكوني، يك دارالقرآن، يك مسجد، يك نمازخانه، يك كتابخانه و كار آبرساني به يك روستا را به پايان رسانده است.
دادگسترنيا ادامه ميدهد: عمده كارهاي اين گروه جهادي در استان خوزستان و شهرستان شوش دانيال و يا در شهرهاي لردگان و چلگر چهار محال و بختياري انجام شده است.
وي اظهار داشت: همچنين اين موسسه به 72 خانواده به صورت هفتگي، 250 خانواده به صورت ماهانه و 510 خانواده به صورت عيدانه بسته هاي مواد غذايي دريافت ميكنند.
مسئول گروه جهادي خيريه حميد ميگويد: تاكنون 250 عمل جراجي در شوش، اهواز و تهران براي بيماران چشم و گوش با كمك موسسه خيريه حميد انجام شده 255 جهيزيه هم تاكنون براي نوعروسان شهرستان شوش تهيه شده است.
وي ميافزايد: خيريه حميد در 7 محور اقدامات خود را انجام ميدهد و در سال 95 بيشترين تمركز اين خيريه بر اشتغالزايي و مهارت آفريني است. سال گذشته در اين راستا يك هنرستان فني و حرفهاي در بخش فتح المبين شوش ساخته شد و رشتههاي كشاورزي، دام پروري، كامپيوتر و دامپزشكي در اين هنرستان فعال شد.
دادگسترنيا عنوان ميكند: با توجه به كثرت دام و اراضي كشاورزي، آموزش اين رشتهها جوانان اين منطقه را اميدوار كرده و به نظر بنده افزايش مهارت آفريني در اين منطقه منجر به توانمندي مردم ميشود.
وي درباره توانمند ساختن بانوان براي افزايش توليد گفت: آموزش گليم بافي را آغاز كرديم و آموزش چرم دوزي نيز در دستور كار است.
مسئول گروه جهادي خيريه حميد بيان ميكند: گاوميش داري نيز در دستور كار قرار گرفته و ظرفيت ايجاد آن در شوش وجود دارد اما در حال رايزني براي جذب خير هستيم چرا كه آغاز اين كار نياز به سرمايه دارد.
وي اظهار داشت: در تابستان گروه هاي جهادي به مناطق سردسير اعزام ميشوند و در تابستان به خوزستان عازم ميشويم اما كارهاي فرهنگي و كمك هاي خيريه حميد در طول سال در جريان است.
نظر شما