تحقق اقتصاد مقاومتی مستلزم مستحکم شدن عمل و اراده همه آحاد جامعه است

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان کردستان به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اشاره کرد و گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی همه باید عمل و اراده ها را مستحکم کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان، آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌شاهرودی، در اولین نشست ماهیانه ائمه جمعه استان در سال جدید با تبریک سال نو و فرارسیدن ماه رجب اظهار کرد: انشاالله سال جدید برای همه مردم ایران خصوصا استان کردستان سالی پر از توفیقات روزافزون باشد.

 

وی با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رجب گفت: ماه رجب فرصتی برای خودسازی است که با آمادگی کامل به استقبال ماه مبارک رمضان برویم.

 

نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: یکی از اصول اخلاقی که همیشه و خصوصا در ماه مبارک رمضان بر آن تاکید می شود حفظ زبان از همه نوع معصیت است که یکی از مصادیق نفوذ شیطان است.

 

وی گفت: حفظ زبان و نگه داشتن زبان یکی از اقدامات مهم در جلوگیری از تفرقه و ایجاد دشمنی است.

 

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی به وظایف خطیر ائمه جمعه اشاره کرد و افزود: با حفظ زبان و پرهیز از تفرقه می توان جایگاه و شآن والای نماز جمعه را حفظ کرد و از این طریق مردم را به سمت نماز جمعه تشویق کرد.

 

وی خاطر نشان کرد: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) این است که ائمه جمعه حتما با آمادگی کامل علمی و مطالعه قبلی در نماز جمعه حاضر شوند.

 

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: ائمه جمعه می بایست مجهز به علوم روز شوند و مطالعات علمی خود را افزایش داده از صحت روایاتی که در نماز جمعه قرائت می کنند مطمئن باشند.

 

وی هوشیاری و آگاهی را از ویژگی های ممتاز ائمه جمعه دانست و افزود: ائمه جمعه با آگاهی و هوشیاری مراقب باشند که بدخواهان و دشمنان الگوهای دینی ما را تخریب نکنند.

 

آیت‌الله حسینی شاهرودی با بیان اینکه نفوذ در علما برای ضربه زدن به اسلام در برنامه ریزی های دشمنان در دستور کار قرار دارد، تأکید کرد: دشمنان برای نفوذ در علما از حوزه های مختلفی وارد شده است که حوزه ی اخلاقی یکی از این حوزه ها بوده است.

 

وی به نقش تاثیرگذار ائمه جمعه در حل مشکلات و اختلافات مردم اشاره کرد و گفت: ائمه جمعه باید مدیریت پدرانه و رهبری خرمندانه، در حل مشکلات مردم و کسانی که به آنها مراجعه می کنند داشته باشند و به گونه ای با مردم برخورد کنند که مردم با دل و جان سخن آنان را بپذیرند.

 

نماینده ولی فقیه در استان کردستان به رسالت مهم و وظایف خطیر ائمه جمعه اشاره و جایگاه آنها را ویژه عنوان کرد و افزود: ائمه جمعه در هر شرایطی باید شان بزرگ، رهبرانه و جایگاه ویژه خود را حفظ کرده و با صبر و آرامش در حل مشکلات مردم و رسیدگی به مشکلات شهرستان ها وقت بگذارند.

 

وی اظهار کرد: شرح صدر و صبوری ویژگی ممتاز پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) است که علما و روحانیون نیز باید آن ویژگی های ممتاز را به ارث ببرند.

 

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی به روایاتی از نبی مکرم اسلام اشاره کرد و گفت: چشم پوشی از خطا و اشتباه دیگران یکی از مهمترین ویژگی های اخلاقی نبی مکرم اسلام(ص) می باشد که علما و روحانیون باید به این ویژگی ممتاز اخلاقی آراسته گردند.

 

وی افزود: وظیفه علما و روحانیون در همه تاریخ بشریت بسیار سنگین و تاثیرگذار بوده و لحظه لحظه های عمر روحانیون باید در عبادت و بندگی خدا و خدمت به خلق بگذرد.

 

نماینده ولی فقیه در استان کردستان به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اشاره کرد و افزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی همه باید عمل و اراده ها را مستحکم کنند.

 

وی تصریح کرد: تکرار حرف ها و شعارها در خصوص اقتصاد مقاومتی به فرموده مقام معظم رهبری کسالت بار است بنابراین برای تحقق آن بایداراده ها را به میدان آورد تا رشد اقتصادی سیر صعودی پیدا کند.

 

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی گفت: برای رسیدن به شرایطی که ما را در تحقق اقتصاد مقاومتی یاری کند باید به معیشت مردم توجه کرد و مسئولین باید در خصوص معیشت مردم تدبیر داشته باشند معیشت مردم باید راحت شود و زمانی که هزینه ها پایین بیاید معیشت مردم راحتر می شود.

 

وی به تغییر سبک زندگی برخی از خانواده ها اشاره کرد و افزود: نگاه به غرب و الگو قرار دادن فرهنگ غربی باعث تغیر در سبک زندگی ها شده و موجب بالا رفتن هزینه های خانواده ها شده است.

 

نماینده ولی فقیه در استان کردستان به معایب ورود بی پشتوانه و بدونه برنامه ریزی شده اینترنت به روستا ها اشاره کرد و افزود: ورود بی پشتوانه تکنولوژی هایی مانند اینترنت به مناطق روستایی باعث افزایش هزینه ها شده که عدم نظارت والدین در استفاده از اینترنت آسیب های جدی با خود داشته است.

 

وی به پروژه های کارشناسی شده ای که در استان کردستان با هدف درآمدزایی در حال توسعه هستند اشاره کرد و گفت: برای آبادانی شهرها و روستاها باید درآمدزایی داشته باشیم، یکی از پروژه هایی که پژوهشگران استان با هدف تولید و ایجاد اشتغال و درآمدزایی در دست مطالعه دارند پروژه تولید قارچ دارویی با کمترین هزینه و پایین ترین امکانات است.

 

آیت الله حسینی شاهرودی به وجود گونه های متنوع و متعدد گیاهان دارویی در استان اشاره کرد و افزود: استعدادهای طبیعی و ظرفیت های بالقوه فراوانی در استان کردستان وجود دارد که باید از آنها در جهت توسعه استفاده کرد و تا زمانیکه اقتصاد خرد و مردمی نشود اقتصاد مقاومتی محقق نمی شود و استفاده از این سرمایه های طبیعی امکان پذیر نخواهد شد.

 

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین وظایف ائمه جمعه در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی مطالبه از مردم به منظور توسعه مشاغل خانگی است.

 

نماینده ولی فقیه در استان کردستان به توزیع عادلانه ثروت در جامعه اشاره کرد و تندرستی و نیروی جوانی را از مهمترین سرمایه های جوانان استان دانست و افزود: جوانی و سلامتی مهمترین موهب خداوند است که در سایه این موهب الهی کار و عمل اقتصادی موجب ایجاد اشتغالزایی و افزایش درآمد می شود.

 

وی افزود: مسئولین در بحث توزیع خدمات به گونه ای برنامه ریزی کنند که همه بتوانند از خدمات گوناگون و آموزش هایی مانند فنی و حرفه ای بهره مند شوند.

 

آیت الله حسینی شاهرودی به تغیر دیدگاه های طرف غربی در خصوص برجام و عدم عمل به تعهدات آنها اشاره کرد و گفت: دشمنان به دنبال بازی دادن و شیطنت هستند و اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه به امید برجام دست از کار و تلاش برنداریم بلکه خوداتکا باشیم و بر امکانات و تخصص داخلی خود متکی باشیم.

 

وی گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی یک ستاد با حضور روحانیون و ائمه جمعه خصوصا در روستاها دایر تا بتوان اقدامات مفید و موثری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام داد.

 

کد خبر 536228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha