فرزندان بيشترين آسيب را از اختلافات والدين مي بينند

خبرگزاری شبستان: مشاور مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قزوین گفت: فرزندان بالاترين آسيب را از اختلافات والدين مي بينند بنابراين دوري از ناسازگاري لازمه زندگي مشترك درست است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام محمد محمدحسینی ظهر امروز (21 فروردين) در سلسله نشست های سبک زندگی اسلامی که در دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی قزوین برگزار شد، بیان کرد: يكي از موارد و مهارت هاي مهم در زندگي مشترك مدارا با يكديگر است كه اثرات بسياري را به دنبال دارد.

 

وي ادامه داد: مدارا موجب مي شود تا فرد رفتار نامطلوب از خود بروز ندهد و فرد براي رفتار همسر خود دليل قانع كننده يافته و دچار سوء ظن نمي شود.

 

مشاور مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قزوین اضافه كرد: از ديگر شاخه هاي مدارا شوخي است با شوخي 70 درصد اختلافات كاهش مي يابد البته اين شوخي نيز حد و مرزي دارد و در واقع شوخي همانند نمك غذا مي ماند كه به آن طعم مي دهد.

 

وي عنوان كرد: از ديگر اثرات مدارا تمركز بر نقاط قوت، بخشودگي و خودآرام سازي است.

 

حجت الاسلام محمدحسيني اعلام كرد: يكي از آفت هاي زندگي مشترك ناسازگاري يكي از زوجين است كه پيامدهاي بسياري دارد از جمله روي آوردن افراد خانواده به اعتياد است زيرا به عنوان مُسكن دردها استفاده مي كنند وقتي خانه مُسكن نباشد فرد به دنبال راه هاي نادرست براي تسكين خود مي رود.

 

وي توضيح داد: از ديگر پيامدهاي ناسازگاري در خانواده ترك زندگي، فرار و خودسوزي و خودكشي است و در واقع بايد توجه داشت كه فرزندان بالاترين آسيب را از اختلافات والدين مي بينند بنابراين دوري از ناسازگاري لازمه زندگي مشترك درست است.

 

مشاور مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قزوین تأكيد كرد: البته ناسازگاري پيامدهاي فردي نيز به دنبال دارد كه از جمله اين پيامدها بيماري هاي رواني، بي حوصلگي و عدم نشاط، پرخاشگري و بد خلقي، انزوا و خودكم بيني است.

 

وي خاطر نشان كرد: پيامدهاي اجتماعي ناسازگاري نيز شامل اختلافات شديد، ارتباط پنهان، فرزنداني سربار جامعه، بي بندوباري و فساد در جامعه، تأثيرات منفي در زندگي ديگران و عدم پويا بودن در عرصه هاي اجتماعي مي شود.

 

حجت الاسلام محمدحسيني با اشاره به تأثير ناسازگاري در فرزندان يك خانواده اظهار كرد: افسردگي، خشونت، پناه بردن به ديگران، بزهكاري، نابهنجاري، افت تحصيلي، نگراني از آينده و بي پناهي و بي سرپناهي از ديگر اثرات ناسازگاري است.

 

 

کد خبر 534909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha