ايجاد كارگاه هاي خانگي با وام بسيج سازندگي سود بالاتري دارد

خبرگزاری شبستان: اين مرد كارآفرين كارش رابا توليد ترشيجات در خانه شروع كرد و بعد از مدتي با دريافت وام از بسيج سازندگي كارش را گسترش داد و اكنون با درامد ساليانه ۳۰ ميليون تومان هزينه مخارج ۳ خانواده راتامين مي كند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از بسیج سازندگی، كاوه مشيرپناهي ساكن روستاي علي آباد مشير شهرستان دهگلان با توليد ترشيجات توانسته هزينه مخارج 3 خانواده را تامين كند.
 

 


اين كارآفرين و هنرمند موفق در عرصه توليد ترشيجات مي گويد: توانسته م تجارب قابل شاياني در عرصه فعاليت خود كسب كنم كه فعالان را به فعاليت در اين عرصه هاي مشاغل خانگي دعوت مي كنم.
 


 

مشيرپناهي گفت: وقتي ديدم كه اين كار درآمدقابل توجهي دارد و مي تواند مخارج سه خانواده را تامين كند به فكر توسعه آن افتادم و با در يافت وام 30 ميليون توماني از بسيج سازندگي سپاه دهگلان براي خريد دستگاه سورتينگ جهت جدا نمودن سايز خيار براي خيار شور كارم را توسعه دادم تا با اين كار هم به خودم و هم به اقتصاد كشور كمك مي كنم.
 


وي افزود: سه سال است كه اين كار راشروع كردم و ساليانه 8 تن ترشيجات توليد و به فروش مي رسانم و براي رونق كسب و كارم به حمايت همه جانبه از سوي مسئولان نياز دارم.

اين فعال اقتصاد مقاومتي گفت: از وقتي كه كارگاه را توسعه داده م ساليانه از فروش ترشيجات درآمد خوبي نصيبم مي شود و 25الي 30 ميليون تومان از اين عرصه عايد من مي شود كه با اين شغل 3 خانواده امرار معاش مي كنند.

اين فعال كارآفرين در باره بازاريابي و فروش محصولش با اشاره به عدم نياز به سرمايه گذاري بالا در اين عرصه گفت: هر كسي از ما خريد كرده مشتري دائم فروشگاه ما شده چون به دليل هزينه پايين كارگاه و هزينه هاي جاري كارگاه نسبت به بازار نرخ و قيمت خوبي داريم و هم تنوع و ابتكار در كارمان از اهميت زيادي برخوردار است.
 


 

فعال اقتصاد مقاومتی اشاره داشت: به نظر من ايجاد كارگاه هاي خانگي سود بالاتري نسبت به كارخانه دارد زيرا هم هزينه نگه داري كارگاه پايين تر است و هم هزينه هاي جاري كمتر است. تمركز بر روي توليد بيشتر است و رسيدگي بهتري انجام مي شود. با توجه به اين موارد قيمت محصول كمتر خواهد شد و با عرضه ي محصول با قيمت پايين تر فروش بيشتر خواهد شد. وام بسيج سازندگي گره گشاي مشكلات اوليه براي احداث كارگاه توليدي است. با وام بسيج سازندگي مي توان آغاز خوبي براي توليد داشت.

مشيرپناهي مي گويد: به دليل اينكه دراين روستا چاه آب وكشاورزي زياد است مي خواهم از طريق ديگر محصولات كشاورزي نيز ترشي توليد كنم و كار را به خانواده ها تحويل دهم تا با اين كار براي چندين خانواده محروم روستا ايجاد درآمد نمايم كه اينكار به حمايت قاطع نيازمند است.
 

کارافرین دهگلانی در پایان با اشاره به شرایط اقتصادی جامعه گفت: بهتر است که بانوان نیز در منزل برای بهبود اقتصاد خانواده با اغاز مشاغل خانگی کمک نمایند و چه بسا با گسترش کار خود بتوانند یک کارگاه احداث کنند. اقایان نیز می توانند با مهیا کردن لوازم و امکانات برای همسران خود کارافرینی در زمینه مشاغل خانگی داشته باشند.

 

 
کد خبر 533797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha