فرهنگیان تعطیلات نوروز را چگونه و کجا گذراندند؟

خبرگزاری شبستان:مدارس در تعطیلات نورز از کاربری آموزشی تبدیل به اسکان موقت برای فرهنگیان و سایر اقشارجامعه شدند و بیش از۱۳ میلیون نفر روز اسکان داده شدند که فارس، اصفهان، خراسان رضویی، خوزستان و هرمزگان رکوردار میهمانان نوروزی بودند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، تعطیلات نوروزی که آغاز می شود برخی از نهاد و سازمان ها تدابیری برای اسکان سفر های نوروزی کارکنان خود می اندیشند.

 

مکان هایی را در شهر های مختلف در اختیار کارکنان خود قرار می دهند تا بتوانند تعطیلات نوروزی را با بازدید از استان های کشور سپری کنند، وزارت آموزش و پرورش یکی از وزارت خانه هایی است که در ایام تعطیلات نوروزی از ظرفیت مدارس استفاده می کند و  مدارس را در اختیار فرهنگیان در استان ها مختلف قرار می دهد تا اسکان کنندالبته سایر اقشار جامعه با پرداخت هزینه بالاتر نیز از اسکان های موقت آموزش وپرورش استفاده کردند.

 

ثبت نام اینترنتی 20 درصد از فضاهای  اسکان نورزی فرهنگیان از نهم اسفند تا 25 اسفند ماه آغاز شد و تعداد 134هزار و 299 نفر در قالب 30 هزار و 201 خانواده پذیرش و اسکان داده شده اند و به ترتیب استانهای فارس، خراسان رضوی، گیلان، اصفهان و خوزستان بیشترین پذیرش (نفرروز) را در روزهای اول داشتند.

 

از روز 25 اسفند تا 12 فروردین نیزامکان ثبت نام حضوری فراهم شد و فرهنگیان و خانواده های درجه 1 آنان می توانستند سه روز اسکان داشته باشند.

 

کلاس ویژه ۵۰ هزار تومان. گروه الف ۳۸ هزار تومان. گروه ب ۳۲ هزار تومان. گروه ج ۲۳ هزار تومان و برپایی چادر ۹ هزار تومان برای فرهنگیان در نظر گرفته شد.

 

همچنین؛هزینه اسکان نوروزی برای مشاغل آزاد، کلاس ویژه ۸۰ هزار تومان. گروه الف ۶۰ هزار تومان. گروه ب ۴۶ هزار تومان. گروه ج ۳۳ هزار تومان. برپایی چادر ۱۶ هزار تومان در نظر گرفته شده بود.

 

با شروع تعطیلات نوروزی؛ پذیرش ستادهای اسکان فرهنگیان نیز افزایش یافت و استان های فارس، اصفهان ، خراسان رضویی ، خوزستان و هرمزگان بیشترین مقصد نوروزی فرهنگیان و خانواده های آنان انتخاب شد و این استان ها تا پایان تعطیلات نیز رکوردار پذیرش میهمان از شهرهای مختلف بودند.

 

در آمد میلیاردی وزارت آموزش وپرورش و استقبال فرهنگیان و سایر اقشار از ستادهای نوروزی  با انتقادهایی از سوی جامعه هتلداری رو به رو شد که مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در این ارتباط گفت: متأسفانه برخی هتل‌داران به جای اینکه تناسبی بین خدمات و نرخ‌های دریافتی خود برقرار کنند تا فرهنگیان و سایر اقشار از امکانات آنها استفاده کنند به فرافکنی نواقص خود پرداخته و به این سوال پاسخ نمی‌دهند که چراغیرفرهنگیان نیز متقاضی استفاده از خدمات اسکان آموزش و پرورش می‌شوند.

 

وی افزود: درآمد ناچیز حاصله به هیچ عنوان جوابگوی فعالیت شبانه‌روزی 25 هزار نفر از عوامل اجرایی اسکان، هزینه حامل‌های انرژی، مواد شوینده، تأمین آب شرب در مناطق آزاد و از همه مهمتر آسیب‌های فیزیکی به امکانات و ساختمان مدارس نیست و وزارت آموزش‌وپرورش با مشکلات اعتباری خود سالانه مبلغ 7 میلیارد تومان به منظور تقویت امکانات اسکان در مدارس اختصاص می‌دهد.

 

آخرین آمار نفر روز اسکان در ستادهای فرهنگیان بیش از 13 میلیون نفر اعلام شد و فرشید سیاری، مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان می گوید:رزرو اینترنتی اسکان نوروزی فرهنگیان از 9 اسفند ماه آغاز شد و تا 25 اسفند سال 93 ادامه داد که بیش از 130 هزار نفر ثبت نام کردند.

 

وی افزود: با شروع ثبت نام حضوری در پایگاه های مشخص شده برای فرهنگیان این آمار افزایش یافت به طوری که تا 12 فروردین ماه تعداد یک میلیون و 73 هزار و 381 خانوار، 5 میلیون و 44 هزار و 891 نفر و 13 میلیون و 44 هزار و 100 نفرروز از اسکان های ستاد نوروزی فرهنگیان استفاده کردند.

 

به گفته ی مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، استان فارس، اصفهان، خراسان رضویی، خوزستان و هرمزگان بیشترین میهمانان نوروزی را داشتند.

 

استفاده از مدارس برای اسکان در تعطیلات نورزی این شائبه را به وجود آورد که مدارس در 14 فروردین ممکن است دایر نشوند و در شبکه های اجتماعی نیز خبر های جعلی منتشر شد اما وزارت آموزش و پرورش با انتشار اطلاعیه ای خبر تعطیلی را کذب دانست و مدارس از امروز 14 فروردین ماه به کاربری اصلی خود بازگشتند و جایی برای آموزش دانش آموزان شدند.

کد خبر 533243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha