برگزاری نشست دبیران و شورای مرکزی کانون دانشگاهیان کشور در تبریز

نشست دبیران استانی و شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با حضور معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مدت دو روز در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، دکتر علی اکبر متکان، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز (29 تیر) در مراسم افتتاحیه نشست دبیران استانی و شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی، گفت: ما باید در همه حال شکرگذار خداوند و نعمت های الهی باشیم و هیچگاه نباید موجب کفران نعمت الهی شویم.

 

رییس دانشگاه تبریز نیز با بیان اینکه این دانشگاه به عنوان دومین دانشگاه قدیمی کشور بعد از دانشگاه تهران با تاسیس دو رشته طب و ادبیات فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: هم اکنون این دانشگاه به عنوان یکی از 10 دانشگاه برتر کشور در تمامی گروه ها و رشته های عمده تحصیلی دانشجو پذیرش و تربیت می کند.

 

دکتر سید محمد تقی علوی در ادامه با اشاره به سایر پتانسیل های دانشگاه تبریز افزود: دانشگاه های متعددی از جمله دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه مراغه و مجتمع آموزش عالی بناب به دلیل پیشرفت و توسعه همه جانبه دانشگاه تبریز از آن متولد و مستقل شده اند که هم اکنون تاثیرات چشمگیری در این مناطق دارند.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون چندین دانشکده اقماری از جمله دانشکده کشاورزی اهر، فنی مهندسی مرند و میانه و پردیس بین المللی ارس نیز زیر نظر این دانشگاه فعالیت می کنند، تصریح کرد: این مجموعه های وابسته نیز نقش مهمی در توسعه منطقه و کشورمان در عرصه های مختلف داشته و دارند و روند توسعه ای آنها به طور جدی در حال پیگیری است.

 

دکتر علوی همچنین با اشاره به اینکه این دانشگاه به دلیل بمباران دانشکده فنی از سوی رژیم بعثی عراق در سال 1365 و شهادت 22 تن از دانشجویان در حین ساخت تجهیزات جنگی برای رزمندگان اسلام به مشهدالشهدای دانشگاه های کشور ملقب گردیده است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه به دلیل پتانسل های زیاد قبل و بعد از انقلاب در کشورمان در عرصه های مختلف تاثیرگذار بوده و نقش تعیین کننده ای در توسعه و آبادانی کشورمان داشته است.

 

وی در ادامه با اشاره به بیداری سیاسی دانشگاهیان این دانشگاه در عرصه های مختلف گفت: در سایه همین هوشیاری بود که این دانشگاه در جریان فتنه بعد از انتخابات با سربلندی بیرون آمد و همه توطئه دشمنان اسلام در این دانشگاه خنثی شد.

 

دکتر علوی در ادامه با اشاره به برگزاری این نشست و اینکه این کانون از اساتید ولایی، متعهد و متدین دانشگاه ها تشکیل شده است، یادآور شد: هر تشکلی برای بقا و استمرار فعالیت خود باید در مسیر اعتدال حرکت بکند و اگر در طی این راه در خط ولایت، شهدا و در مسیر اصلی انقلاب حرکت بکند، پیروز می شود.

 

رییس شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان آذربایجان شرقی نیز در این نشست ایمان به خدا، صبر، انصاف، تقوا، داشتن ظرفیت لازم و شناخت خویشتن را برای موفقیت هر کاری در هر مجموعه ای ضروری خواند و گفت: ایمان به خدا باید سرلوحه همه فعالیت های ما قرار بگیرد و در این راستا باید از نعمت های خداوند به جا و درست استفاده شود و در همه لحظات زندگی شکرگذار نعمت های خدا بود.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین اصغر نقدی در ادامه با اشاره به فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری در مورد اصلاح دانشگاه ها یادآور شد: اگر دانشگاه های اصلاح شود جامعه و مملکت ما اصلاح خواهد شد و در این راستا ما باید از خودمان شروع بکنیم.

 

بر پایه همین گزارش، حضور در محل یادمان 22 تن از شهدای دانشکده فنی این دانشگاه، قرائت فاتحه به روح مطهر این شهدا و بازدید از موزه شهدای این دانشگاه قبل از شروع این نشست از جمله برنامه های جنبی این گردهمایی بود.

 

گفتنی است، بحث در باره کنگره سوم 1390 و نظرات دبیران استانی و جمع بندی مباحث درون تشکیلاتی و توسعه افقی و عمودی کانون دانشگاه های (توسعه فراگیر)، بررسی و تحلیل تحولات سیاسی و نظرات اعضا، تحولات انتخاباتی، آرایش سیاسی نامزدها، ارایه گزارش دبیران استان ها و جمع بندی نهایی و تدوین قطعنامه کانون از جمله برنامه های این نشست دو روزه می باشد.
پایان پیام/

 

کد خبر 53223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha