حجت الاسلام سید رحمت کیایی در گفتگو با خبرنگار شبستان از گیلان به مناسبت هفته امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: مهم ترین وظیفه رسانه فرهنگ سازی امر به معروف در بخش های دینی، اجتماعی و فرهنگی است.
وی با اشاره به نقش آموزشی و تبلیغی رسانه در ترویج امر به معروف و نهی از منکر، خاطر نشان کرد: رسانه با تبیین سیره اهل بیت(ع)، تشریح شیوه های امر به معروف و معرفی نمونه های موفق و برتر امر به معروف می تواند پیشگام عرصه الگو آفرینی برای امر به معروف باشد.
مدیر اداره تبلیغات اسلامی لاهیجان با ناکافی خواندن فعالیت های رسانه ای انجام شده برای نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر اعلام کرد: برای فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر کار محسوسی انجام نشده است.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی ها و فعالیت های خوبی در رسانه انجام شده است، افزود: در رسانه ها کارهایی انجام شده اما جوابگوی نیاز اجتماعی و فرهنگی جامعه نیست.
کیایی اضافه کرد: تا زمانی که فعالیت فرهنگ ساز محسوس نباشد، بسیج عمومی برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر به وجود نخواهد آمد.
وی، امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه عمومی خواند و گفت: ائمه معصوم(ع) با حضور خود در جامعه مردم را به امر به معروف و نهی از منکر دعوت می کردند.
مدیر اداره تبلیغات اسلامی لاهیجان تصریح کرد: عمل به همه ابعاد امر به معروف و نهی از منکر وظیفه حکومت نبوده و نیازمند عزم عمومی برای نهادینه شدن است.
وی تاکید کرد: دهه محرم فرصت مناسبی برای نمایش آثار مثبت و جریان ساز امر به معروف و نهی از منکر است.
حجت الاسلام کیایی با اشاره به رسالت مبلغان، مداحان و هیئت های مذهبی در نهادینه کردن امر معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: جلوگیری از ترویج خرافات در عزاداری های نمونه بارزی از امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
پایان پیام/
نظر شما