توقف تریلی های حامل شهدا، نشانه ای از حضور شهید طبایی در میان شهدای کاروان «شاهدان بصیر»

خبرگزاری شبستان: ساعت پنج صبح اول بهمن بود، در یکی از خیابان ها، بدون هیچ دلیلی تریلرهای حامل شهدای کاروان «شاهدان بصیر» برای دقایقی متوقف شد، این نشانه ای از حضور شهید طبایی در میان شهدا، به خواهر این شهید بود که بعدها رمز گشایی شد.

خبرگزاری شبستان - شیراز:

 

اول بهمن 94 روزی که کاروان 94 شهیدی «شاهدان بصیر» مقرر بود به میان مردم شیراز بیاید، روزی که مردم با حضورشان پیمانی مجدد به این شهدا بستند، انصافا مردم شیراز هم استقبال خوبی از شهدا داشتند، آن روز، روزی ماندگار در تاریخ سومین حرم اهل بیت (علیهم السلام) شد، حدود 50 روز بعد یکی از این 94 شهید شناسایی شد.

 

 

یکی از بچه های سپاه می گوید: ساعت پنج صبح روز اول بهمن بود، در یکی از خیابان های شهر، بدون هیچ دلیلی تریلرهای حامل شهدا برای دقایقی متوقف شد، آن موقع صبح نه ترافیکی بود و نه وسیله نقلیه ای که راه را بند بیاورد، این اتفاق برای ما جای سئوال داشت تا روزی که این مسئله در خانه شهید محمدرضا طبایی، رمزگشایی شد.

 

شهید برای آنکه به خواهر ثابت کند که برگشته، تریلی ها را برای مدتی بدون هیچ دلیلی متوقف می کند، این مطلب را از پاسدار جواد قناعی، رئیس کنگره سرداران و 15 هزار شهید فارس نیز شنیده شده است.

 

 

فاطمه طبایی، خواهر این شهید می گوید: روز اول بهمن بیمار بودم و از برادرم خواستم اگر در کاروان «شاهدان بصیر» است به نحوی به من نشانه دهد، به طوری که در آن زمان تریلی ها در نزدیک منزل ما متوقف شده بودند، از آن لحظه تا زمان اعلام شناسایی محمدرضا، منتظر بازگشت وی بودم.

 

امروز (23اسفند) همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)، شهید محمدرضا طبایی، چهره در نقاب خاک کشید، شهیدی که به گفته مادرش، صدیقه طبایی، برای خودش دفترچه گناهان ایجاد کرده بوده و برای هر گناهی که از او سر می زده، استغفار می کرده است.

 

مادر این شهید می گوید: فرزند شهیدم نماز شبش ترک نشد.

 

 

علی اصغر طبایی، پدر شهید نیز می گوید: محمدرضا همواره از کتاب هایی همچون صحیفه سجادیه و نهج البلاغه و آثار بزرگانی همچون شهید دستغیب و شهید مطهری و همچنین امیرکبیر استفاده می کرد.

 

 

شهید محمدرضا طبایی متولد 1345 در شیراز، وی در آذرماه 61 در عملیات محرم با رمز «یا زینب کبری (سلام الله علیها)» به شهادت رسید و پس از 33 سال در همزمان با ایام فاطمیه به دیار خود بازگشت، قناعتی می گوید: آن روزی که خطاط ما روی کفن شهدا نوشتاری می نوشت، این شهید هنوز گمنام بود و در آن روز این خطاط عبارت «یا زینب کبری (سلام الله علیها)» را روی کفن این شهید نوشت که بعد از شناسایی وی، حیرت ما بیشتر شد.

 

اتفاقات مذکور و مواردی که روی داد، قطره ای از دریای عظیم است که شهدا را بیش از پیش به ما می شناساند و باید در یک کلام گفت «شهدا امامزادگان عشقند.»

 

گزارش: محسن تورع

 

 

کد خبر 531037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha