سازماندهی ۱۰ هزار مبلغ در حوزه‌های علمیه خواهران

خبرگزاری شبستان:حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان این که ۱۰ هزار مبلغ در حوزه‌های علمیه خواهران سازماندهی شدند، گفت: تا کنون، ۵۱۷ کرسی آزاداندیشی، بیش از ۲۰۰ طرح پژوهشی و ۴۹۶ نشست و هم‌اندیشی در مدارس علمیه خواهران در سراسر کشور برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور امروز (20 اسفند) در مراسم دهمین جشنواره سراسری قرآن کریم حوزه‌های علمیه خواهران که در سالن همایش‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، عنوان کرد: حوزه‌های علمیه خواهران همه تلاش خود را می‌کند که در همه زمینه‌ها به خودکفایی برسند.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اظهار داشت: بیش از 444 مدرسه علمیه تحت اشراف مرکز حوزه‌های علمیه خواهران با قریب 60 هزار طلبه است.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان این که 486 مدرسه علمیه خواهران با 4 سطح در سراسر کشور فعالیت می‌کند، گفت: در این مدارس 75 هزار طلبه شاغل به تحصیل هستند و نزدیک 10 هزار استاد و کادر علمی دارد.

 

وی تصریح کرد: مدیران مدارس علمیه خواهران از خواهران تحصیل کرده هستند که نوید استقلال و خودکفایی و حضور در همه عرصه‌های فرهنگی و مشارکت در حوزه‌های مختلف را می‌دهد.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور بیان کرد: در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، 10 هزار مبلغ سازماندهی شده اند، همچنین در حوزه‌های علمیه خواهران 226 کانون پژوهشی، 58 انجمن علمی و 475 هسته پژوهش وجود دارد.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان این که 517 کرسی آزاداندیشی، بیش از 200 طرح پژوهشی و 496 نشست و هم اندیشی در مدارس علمیه خواهران در سراسر کشور برگزار شده است، افزود: 807 کارگاه مهارت اندیشی در حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شده است، همچنین 28 شورای علمی پژوهشی در 28 استان از دیگر فعالیت‌های حوزه‌های علمیه خواهران است.

 

وی تصریح کرد: در جشنواره علامه حلی حضور خواهران طلبه بسیار چشمگیر بود و احراز رتبه‌های برگزیده برای خواهران بیش از برادران طلبه بود.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور تأکید کرد: حضور خواهران حوزه‌های علمیه در فضای مجازی فرصت بزرگی است، به طوری که 15 هزار نفر از خواهران طلبه به صورت سازماندهی شده در این فضا فعالیت می‌کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان این که سهم خیرین در ارتقای حوزه‌های علمیه خواهران چندین برابر کمک‌های دولتی است، گفت: به همت خیرین حوزه دین، در یک تلاش هماهنگ در سه سال آینده، اکثر مدارس علمیه خواهران دارای مکان مناسب خواهند بود.

 

وی با اشاره به تلاش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در ایجاد مراکز تحقیقاتی، عنوان کرد: بعد از تأسیس مرکز حوزه علمیه خواهران، مرکز تحقیقات زن و خانواده تأسیس شد که امروز 17 سال از تأسیس آن می‌گذرد.

کد خبر 530543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha