۱۵ هزار هکتار از اراضی جنگلی کشور سالانه دچار حریق می شود

خبرگزاری شبستان: فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان اینکه حفاظت منابع طبیعی نیازمند انتقال ادبیات درست است گفت: ۱۵ هزار هکتار از اراضی جنگلی در کشور سالانه دچار حریق می شود.

به گزارش  خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، سرهنگ  قاسم سبز علی، فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور امروز (۲۰اسفند) در مراسم افتتاحیه نخستین اطفاء حریق منابع طبیعی گیلان اظهارکرد: گیلان دارای منابع طبیعی بسیار غنی است.

 

وی با بیان اینکه ایران دارای ۱۱اقلیم است گفت: گیلان دارای 8 هزار گونه گیاهی است که ۲ هزار گونه آن دارویی  و یک هزار و ۷۰۰ گونه انحصاری است و کشور ایران جزء پنج کشور اول جهان از نظر تنوع ژنتیکی است.

 

سبزعلی اذعان کرد: هر یک درجه افزایش دما، ۱۷درجه نیازمند آب  است و هر یک گرم بنزین ۱۲گرم اکسیژن مصرف می‌شود.

 

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی آبخیزداری کشور تصریح کرد: حفاظت و حراست از منابع طبیعی نیازمند نگاه ویژه‌ای است که با مشارکت مردم مهیا خواهد شد.

 

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه بعد از انقلاب اسلامی وضعیت جنگل‌های کشور بسیار نامطلوب شده است.

 

سبزعلی اضافه کرد: با ارتقاء منابع طبیعی می‌توان معیشت جامعه روستایی را افزایش داد.

 

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی آبخیزداری  کشور افزود: ۹۵درصد تخریب‌های منابع طبیعی در سطح کشور عمدی یا غیر عمدی با عوامل انسانی است.

 

وی با اشاره به آتش سوزی در جنگل‌ها افزود:  ۱۵ هزار هکتار از اراضی جنگلی در کشور سالانه دچار حریق می شود.

 

وی اذعان کرد: نیاز عموم مردم به تبدیل منابع طبیعی درآمد اقتصادی را در بر دارد.

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: با توجه به اقلیم منطقه می‌توان انواع داشت و برداشت منابع طبیعی را ترویج و گسترش داد.

 

سبز علی به همیاران طبیعت اشاره و تصریح کرد: پیش بینی، پیشگیری و پیش آگاهی از جمله مهترین اهداف حفاظت از منابع طبیعی است.

 

وی خاطرنشان کرد: با شناسایی عوامل تخریب در پیش بینی، پیشگیری و پیش آگاهی با آموزش و عقد قرارداد، می‌توان در نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی کوشید.

 

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی آبخیزداری کشور اذعان کرد: عدم توجه به ادبیات و انتقال فرهنگ حفاظت از جمله مهمترین برنامه‌های است که بایستی مور توجه قرار گیرد.

 

کد خبر 530523

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha